Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.106
Cevap
162
Favori
1.231.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]




    SAMSUNG GALAXY S9 ÖZELLİKLERİ

    Galaxy S9 ve S9+ dört farklı renk seçeneğine sahip olacak: Gece Siyahı, Titanyum Grisi, Mercan Mavisi, Lila.
    RAM: 4 GB RAM
    Depolama: 64 GB / 128 GB / 256 GB depolama alanı, microSD destekli
    Ekran: 5.8 inç, 1440 x 2960 piksel, 568 ppi, Super AMOLED, HDR10
    İşlemci: Exynos 9810 – (4 x 2.9 GHz Mongoose M3 & 4 x 1.9 GHz Cortex-A55)
    Grafik Birimi: Mali-G72 MP18
    Boyut : 147.6 x 68.7 x 8.4 mm
    Arka Kamera: 12 Megapiksel f/1.5 – f2.4, 26mm lens, OIS
    Ön Kamera: 8 Megapiksel f/1.7 lens
    Pil: 3000 mAh
    İşletim Sistemi: Android 8.0 Nougat
    Bağlantı: USB Type-C (v3.1) – Wi-Fi a/b/g/n/ac – GPS – Beidou – Galileo – NFC; Bluetooth 5.0


    SAMSUNG GALAXY S9 PLUS ÖZELLİKLERİ

    Bağlantı: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot, Bluetooth 5.0, A2DP, LE, aptX, GPS, A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, NFC, USB 3.1, Type-C 1.0 dönüştürülebilir konektör
    İşlemci: Octa-core (4×2.9 GHz Mongoose M3 & 4×1.9 GHz Cortex-A55) – Exynos 9810, Octa-core (4×2.8 GHz Kryo 385 Gold & 4×1.8 GHz Kryo 385 Silver) – Snapdragon 845
    Boyut: 158.1 mm * 73.8 mm * 8.5 mm
    İşletim Sistemi: Android 8.0 Oreo
    RAM: 6 GB RAM
    Batarya: Değiştirilemeyen 3500 mAh (13.48 Wh)
    Suya, Sıçramalara ve Toza Dayanıklılık: IP68
    Arka Kamera: 12 megapiksel f/1.5 ve 12 megapiksel f/2.4, OIS destekli,2x optik zum, 2160p 30 fps ve 1080p 60 fps, HDR video kaydı
    Ön Kamera: 8 megapiksel, f/1.6 diyafram açıklığına sahip, otofokus özellikli, Otomatik HDR ve 1440p video kaydı


    SAMSUNG S9 FİYATI NE KADAR?

    64, 128 ve 256 GB depolama seçenekleri sunan Galaxy S9+’ın fiyatı ise sırasıyla 5.199 TL, 5.399 TL ve 5.699 TL olacak. Galaxy S9’un Türkiye fiyatı (64 GB) 4.599 TL olarak açıklandı. Samsung Galaxy S9 ve S9+, 25 Şubat 2018 tarihinden itibaren Türkiye’deki kullanıcılar için shop.samsung.com/tr adresinden ön siparişe sunulacak. mart ayı ortası itibarıyla Gece Siyahı, Titanyum Grisi ve yeni Leylak Moru renk seçenekleriyle tüm yetkili satış noktalarındaki yerini alacak.


    DONANIMHABER in incelemesi
    Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefon modelleri Galaxy S9 ve Galaxy S9+, geçtiğimiz yılın Galaxy S8 modellerine göre ne yenilikler sunuyor? Galaxy S9 ve Galaxy S8'i sizin için karşılaştırdık.

    Samsung yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerini Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) tanıttı. Galaxy S8 ve Galaxy S8+’a göre benzer tasarımla gelen cihazlar kamera konusunda önemli geliştirmeler içeriyor. Çift diyaframlı kamera teknolojisi, AR emoji, stereo hoparlör gibi yeniliklere sahip Galaxy S9 ailesi, Galaxy S8'e ek olarak neler sunuyor?
    Galaxy S9 ailesi, genel hatları itibariyle Android dünyasının en iyi Cep Telefonu olarak gösterilebilir. Henüz LG, Huawei, HTC ve Xiaomi gibi telefon üreticileri 2018 yılının amiral gemisi modelleri tanıtmadı. Şuan satışta olan Android telefonlarla Galaxy S9'u kıyasladığımızda karşısında güçlü bir rakip olmadığını görüyoruz.

    Ayrıca bkz.
    Samsung Galaxy S9 ve S9+ ön inceleme
    Giderek artan telefon fiyatları nedeniyle Galaxy S9’un karşısında Galaxy S8 modellerinin önemli oranda fiyat avantajı bulunuyor. Hemen hemen aynı yazılım özelliklerine ve tasarıma sahip olması nedeniyle Galaxy S8 ve Galaxy S9 modelleri arasında kalanlar için kıyaslama yaptık.

    Tasarım
    Galaxy S8 ve Galaxy S9 ailesi arasında tasarımsal olarak radikal bir değişiklik bulunmuyor. İki telefonu yan yana koyup ön yüzlerine baktığımızda birbirini ayırt etmek bir hayli zor. Arka tarafa baktığımızda ise parmak izi okuyucunun yeni konumu ve Galaxy S9+ modelindeki çift arka kameradan dolayı Galaxy S8 modellerinden tasarımsal olarak ayrışıyor.


    Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelinde parmak izi okuyucu, kameranın sağ tarafına yerleştirilmişti. Bu nedenle parmak izini okutmak bir hayli zordu. Galaxy S9 serisi cihazlarda parmak izi okuyucu kameranın altına yerleştirildi. Önceki modele göre kullanım kolaylığı sunduğu için bu değişiklik büyük önem arz ediyor.
    Buna ek olarak Galaxy S9+ modelinde çift arka kamera bulunuyor. Galaxy S8 serisi ve Galaxy S9 modelinde tek arka kamera yer alıyor. Samsung, yeni modellerinde mono hoparlör yerine stereo hoparlör tercihinde bulunarak bir başka eleştiri aldığı konuyu da çözüme kavuşturdu.


    Geliştirilen ekran teknolojisi sayesinde Galaxy S9 ailesinin ekranı az farkla da olsa daha parlak ve daha doğru renklerle görüntü veriyor Ekran çözünürlüğü ve koruma seviyesinde herhangi bir değişiklik yapılmamış.Tasarımsal açıdan ele alacak olursak Galaxy S8 serisi cihazlar halen daha güncelliğini koruyor ve ergonomik geliştirmeleri göz ardı edersek kullanıcısını tatmin edecek gibi görünüyor.
    Performans
    Galaxy S9 ailesinde Exynos 9810 mobil platformu yer alırken Galaxy S8’de Exynos 8895 platformu bulunuyor. Benchmark testlerine göre Exynos 9810 önemli ölçüde yüksek skorlar elde ediyor. Yine de performans konusunda net bir yorum yapabilmek için cihazı uzun süre deneyimlemek gerekiyor.

    Galaxy S8 performans anlamında sıkıntı yaşatan telefonlar değillerdi. Galaxy S9’u tercih etmek için daha büyük bir sebep gerekiyor.

    Kamera
    Galaxy S9 ve Galaxy S9+’ın en büyük kozu sahip olduğu kamerası. Samsung, amiral gemisi cihazlarda daha önce denenmemiş bir şeyi deneyerek çift diyaframlı arka kamera kullanıyor. Normal ve aydınlık ortamlarda f/2.4 diyafram açıklığında kayıt alan kamera, düşük ışıkta f/1.5’e genişliyor. Galaxy S8’de f/1.7 diyafram açıklığında kamera kullanılıyordu. Kamera kıyaslamalarına baktığımızda Galaxy S9’un düşük ışıkta ciddi seviyede başarılı olduğunu görüyoruz.

    Galaxy S9+ modelinde iki adet arka kamera bulunuyor. İkincil arka kamera sayesinde 2x optik zoom ve geniş açılı çekim yetenekleri yer alıyor. En önemlisi de bokeh efektine sahip arkası bulanık fotoğraflar çekilebiliyor. Bokeh etkisini fotoğrafı çekmeden önce canlı olarak görüntüleyebiliyor ve kullanıcı dilerse bulanıklık şiddetini değiştirebiliyor.

    Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelinde süper yavaş çekim olarak adlandırılan 720p çözünürlüğünde 960 fps’e kadar yavaş çekim video kaydı alabilen sensör kullanılıyor. Önceki modelde 240 fps yavaş çekim video kaydı alınıyordu.

    Apple’ın Animoji özelliğine benzer AR emoji özelliği de kameranın yeniliklerinden biri. Ön kamera, kullanıcının kafa hareketlerini ve mimiklerini sanal karakterlere aktarıyor. GIF olarak kaydı alınabilen emojiler, GIF desteği olan bütün uygulamalarda kullanılabiliyor.

    Diğer
    Batarya, kablosuz şarj ve hızlı şarj konusunda herhangi bir değişiklik yok. Kutudan çıkan kulaklıkta da değişiklik yok. Galaxy S8 modellerinde olduğu gibi Galaxy S9'da da 3.5mm kulaklık girişine yer veriliyor.

    Güvenlik tarafında yapılan geliştirme ile Galaxy S9 modellerinde ekran kilidini açarken yüz tanıma ve IRIS tarama özellikleri aynı anda çalışıyor. Bu sayede kimlik belirleme işlemi daha hızlı tamamlanıyor. Bu özellik henüz Galaxy S8 modellerinde yok. Güncelleme ile eklenip eklenmeyeceği bilinmiyor.

    Sonuç
    Galaxy S9 ve Galaxy S9+, önceki modellere göre hemen hemen aynı tasarım, yazılım ve donanıma sahip. Kamera yetenekleri dışında Galaxy S8’in üzerine ek olarak pek fazla şey koyamıyor fakat şunu net bir şekilde söyleyebiliriz ki bugün Android platformunda paket olarak Galaxy S9+’dan daha iyi bir model bulunmuyor. Eğer Galaxy S9 ile S8 arasındaki fiyat farkı sizin için önemliyse tercihinizi Galaxy S8'den yana kullanmak daha mantıklı bir hamle olacaktır.
    Alıntı

    /Galaxy-S9-vs-Galaxy-S8-karsilastirma--97949

    https://www.youtube.com/watch?v=UEE6-w7SGcM&t=1088s

    https://www.log.com.tr/exynos-islemcili-samsung-galaxy-s9-plus-ve-iphone-x-hiz-testinde-karsi-karsiya-video/

    https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-s9-ve-s9-almak-icin-9-sebep



    https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-s9-inceleme-s8e-gore-farkliliklari-neler



    S9 İLE S9 PLUS ARASINDAKI FARKLAR


    S9 İLE İPHONE X CAMERA TEST
    https://www.youtube.com/watch?v=oTsDOHgIc1A



    https://www.log.com.tr/samsung-galaxy-s9-plus-huawei-mate-10-pro-ve-iphone-x-sarj-testinde-karsi-karsiya-video/https://www.log.com.tr/samsung-galaxy-s9-plus-huawei-mate-10-pro-ve-iphone-x-sarj-testinde-karsi-karsiya-video/

    Galaxy S9 ve s9+ almak için 9 sebep
    Samsung, Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerini satışa sundu. Barcelona’da tanıtılan telefon büyük heyecan uyandırırken, özellikle kamera özellikleri çok dikkat çekici. Milyonlarca insan akıllarda tek soru! Samsung Galaxy S9 ve S9+ alınır mı? Samsung Galaxy S9 ve S9+ almak için 9 sebep sunalım mı sizlere? Haydi sunalım!



    Fotoğraflarınız artık çok daha iyi çıkacak! Gelsin Like’lar!
    Daha iyi kamera, daha iyi kamera arayüzü, daha güzel çekim modları… Bunların sonucunda, sosyal medya hesaplarınızın çoşması için yapmanız gereken tek şey bolca fotoğraf çekmek. Galaxy S9 ve S9+ fotoğraf çekiyor, çektiriyor…



    Geliştirilmiş düşük ışık performansı, 2X optik yakınlaştırma ve ön – arka portre özelliğiyle, hem fotoğrafta hem videoda en iyi paylaşımları siz yapın!

    Karanlıkları aydınlatan f/1.5 diyafram!
    Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleri, akıllı telefonların en çok zorlandığı düşük ışıklı ortamlarda f/1.5 diyaframlı ana kameraları sayesinde muhteşem işler çıkartıyor.


    f/1.5 ve f/2.4 arasında seçim yaptıran kamera, düşük ışıklı alanlarda, diğer hiç bir akıllı telefonun göstermediği performansı bizlere sunuyor. Bu yeniliği ve deneyimi yaşamadan, telefonum gece çok iyi fotoğraf çekiyor dememek lazım. Gece performansı konusunda piyasanın en iyi telefonu dersek hiç de yalan olmaz.


    Ultra Ağır Çekim
    Samsung, Galaxy S9 ve Galaxy S9+, sahip oldukları Ulta Ağır Çekim video yetenekleri ile hayatı ve güzel anları yavaşlatıyor. 960 FPS video kaydı ile normalde yakalanamayacak tüm detayları izleyebilirsiniz. Ultra Ağır Çekim videoları düzenlemek ve paylaşmak ise son derece keyifli. Ultra Ağır Çekim ile gözlerinizi kırparken kaçırabileceğiniz anları görün. Videonuza müzik ekleyin, GIF’e dönüştürün ve bir dokunuşla paylaşın. Ardından arkanıza yaslanın ve arkadaşlarınızdan gelecek yorumların tadını çıkarın.


    Sesleri her detayıyla hissetmek ister misiniz?
    Samsung, Galaxy S9 modelleri ile birlikte stereo hoparlöre ilk kez yer verdi. Dolby Atmos ve AKG gibi önemli desteklerle birlikte güçlendirilen stereo hoparlörler ile ses deneyimini en üst noktalarda yaşayın!


    Daha ince daha şık… Daha ne olsun!
    Galaxy S8+ ile tasarım anlayışını tamamen değiştiren Samsung, Galaxy S9 ve S9+ ile tasarım bir adım öteye daha nasıl gider göstermeyi bildi. Ekran çerçevelerini Infinity Display ile ortadan kaldıran bu teknoloji, bu yıl çok daha güzel bir görünüm sunuyor. Yeni Galaxy modelleri çerçevesi daha ince ve Super AMOLED ekranı daha parlak. Göz zevkinize hitap edecek! Tasarımı daha da güçlendirmek ve Infinity Display anlayışını daha net hale getirmek için bezel ile ekran arasındaki renk farkı ortadan kaldırıldı.


    Türkçe’ye canlı çeviri ile her yazılanı anlayın!
    Bixby ile desteklenen Türkçe’ye canlı çeviri özelliği sayesinde, gözününüz ve kameranızın gördüğü her şeyi, anında Türkçe’ye çevirebilirsiniz! Nerede olursanız olun, Türkçe’ye canlı çeviri ile hiç bir şeye yabancı kalmayın!


    Sanal bir karakteriniz olsun. Siz olsun. Sizin olsun!
    Artırılmış Gerçeklik teknolojisini en keyifli şekilde kullanmak ister misiniz? AR Emoji ile bu mümkün! Kendinize ait bir karakter yapıp, onu kendini yerinize konuşturun, mesajlar atın, videolar çekin… İzleyenleri hem şaşırtın hem güldürün. AR Emoji deneyimini yaşamak için daha neyi bekliyorsunuz? Tasarladığınız AR Emojilerinizi WhatsApp ve Facebook Messenger başta olmak üzere tüm yazışma uygulamalarında kullanabilirsiniz.

    Galaxy S9 ve s9+ almak için 9 sebep

    Dağlar taşlar sular size engel olmasın!
    Suya dayanıklılık olmazsa olmaz bir özellik. Galaxy S9 ve Galaxy S9+ ile IP68 sertifikası sayesinde 1.5 metre derinliğe kadar 30 dakika boyunca karşı koyabilirsiniz. Su altında fotoğraf ve video çekmek çok eğlenceli olmaz mı? Olur diyorsanız, Samsung Galaxy S9 ve S9+ almak için bir sebebiniz daha var demektir!


    ANDROİD 9 PİE GÜNCELLEMESİ GELDİ

    Android 9 Pie ile gelen 5 yeni özellik
    Google’ın kullanıma sunduğu Android 9 Pie işletim sistemi büyük ilgi uyandırdı. Google, uzun süredir beklenen bu sistem güncellemesi ile kullanıcı deneyimini direkt olarak etkileyebilecek özellikleri de kullanıma sundu.


    Google’ın sunduğu özelliklerin başında, uygulama kullanım sürelerini kısıtlama özelliği yer alıyordu. Android 9 Pie işletim sistemi ile birlikte, uygulamalarda ne kadar süre harcadığınızı en net şekilde görebileceksiniz. Dilerseniz, uygulamaları kullanım süreleri için kısıtlama da getirebileceksiniz. Bu özellik, akıllı telefonlar üzerinde çok fazla vakit geçiren insanlar için faydalı bir özellik olacaktır. Süre dolduktan sonra, uygulama kullanma izni verilmiyor. Tekrar kullanmanız gerektiğinde ise, ayarlardan bu özelliği kapatmanız gerekecek.

    Daha az bildirim için özgürsünüz
    Bildirimler, akıllı telefonların olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Yerli yersiz gelen bildirimler ise bazen can sıkıcı olabiliyor. Google ise, bu konuya güzel bir dokunuş yaparak, Android Pie sürümü ile bildirim yönetimini daha iyi hale getirdi. Gelen bir bildirimi, sağa veya sola kaydırdığınızda, o uygulamaya ait bildirimleri susturmanızı sağlayacak.

    Do Not Disturb moduna girdiğinizde ise, bildirimlerin ekranda görünmesini tamamen engelleyebileceksiniz. Telefonu ters çevirerek bu moda alabileceksiniz. Kişisel ve iş amaçlı uygulamaları ayırdığınızda da, grup bazında veya bildirimleri tamamen kapatma özelliği de kullanıma sunuldu.

    Android’e iPhone X dokunuşları
    iPhone X ile gelen gesture navigation, yani dokunuşlar ile yönlendirme özelliği, Android telefonlara da geliyor. Android Pie işletim sistemi, 2011 yılından bu yana, 3 tuşlu sistem sahipti. Şimdi ise bu kullanım şeması daha da gelişmiş hale gelecek.

    Sürekli yerleşik olan butonların yerini tamamen alması zor gibi görünse de, Android işletim sistemine bir esneklik katacağı kesin. Ekranda az da olsa geniş alan yaratacak olması da bir avantaj. Beta süreci boyunca çok ilgi görmeyen bu özellik, tam sürümde daha etkin bir şekilde kullanılıyor.

    Ekran görüntülerine hükmedin!
    3. parti yazılımlar ile yapılan bu özellik, artık varsayılanlar arasına girdi. Ekran görüntülerini düzenleyebilme, kullanıcıların aradığı pratik çözümler arasında yer alıyordu. Google, bu ihtiyacı gördü ve ekran görüntülerine düzenleme ve not düşme gibi özellikler getirdi.


    Daha akıllı uygulama aramaları
    Uygulama aramaları, Android Pie ile daha iyi hale getirildi. Yukarıdan aşağıya kaydırdığınızda karşınıza çıkan liste yerine, arattığınız uygulama ile alakalı ekstra özellikler ve işlevler dahil edildi. Örnek verecek olursak; Google Maps arattığınızda, uygulama ikonu birlikte, eve veya ofise navigasyon önerisi de karşınıza çıkacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 28 Aralık 2018; 15:4:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yine saçma sapan bir pazarlama, Türk milletini konumlandırdıkları saçma sapan bir yer , Haketmediği fiyatlarla piyasaya sunulan telefonlar.

    Yanında verdikleri saat 1000TL etmez , küçük ekran, eski işlemci , hoparlör yok , satışları inanılmaz zayıf. Aynı satış fiyatlarına Frontier bulabilirsiniz.

    Yine mavi renk yok , en can alıcı renk yok, neye göre hangi araştırmaya göre getirip getirmeyeceklerine karar veriyorlar anlamıyorum.

    Değişim kampanyasına verdikleri fiyat İphone 8 Plus 256 GB 3750.00 TL, 6 ay önce 6000'e aldığı telefonu getirip size 3750' ye verecek millet ha , kendi amiral modellerine s8 plus için 2150 vermişler. Bunlar çarşıdaki ölücüleri de geçmiş.

    400 TL hediye çeki veriyor , kılıfın fiyatı 400 tl :) kılıfa 400 Tl verenleri şöyle alalım ;

    Bir kaç arkadaş yazmış 6 hafta sonra 1000 TL aşağı bulursunuz diye.
    Bir kaç aya da ithalatçı garantili gelir 1000 tl aşağı.
    Konumlanacağı fiyat aşağı yukarı belli. 3000 - 3500 TL.

    Alacaklara hıyarlı olsun :)
    Arkadaş sen rahatsız mısın ??? Yoksa kasıtlı mı böyle davranıyorsun ?

    Soru işaretlerinden anlamışsındır gerçekten soru soruyorum. Psikolojik bir sorunun var mı.. Neden dersen.. Her konuyu amacından saptırıyorsun, baltalıyorsun, saçmalıyorsun ve en sinir olduğum şeyi yapıyorsun.

    En sinir olduğum şey nedir biliyor musun... Bilmediği konuda biliyorum havalarında ahkam kesenler.. Bilmeyenlerin en kötü grubudur ve her konuda tahammülüm olsa da bu konuda tahammülüm yok...

    Sen Note 8 başlığını rezil ettin, orayı senin yüzünden bıraktık. Sağol.. Şimdi başka bir cihaz kullanıyorum (bu senin yüzünden değil tabi). Şu S9 başlığını takip edeyim bakalım neler oluyor bitiyor, bilgi sahibi olalım, kullanıcı tecrübeleri görelim, belki alırız diye.. Yine sen.. ve her zamanki saçmasapan mesajların..

    Bak 78 doğumlu akıllı arkadaş, mesajların artık foruma yeni takılanlar dışında kimsenin ilgisini çekmiyor. Her mesajın birbirinin tekrarı ve hepsi aynı saçmalık.. Bir forum keyfimiz var, onun da içine ediyorsun.. Yapma..

    Hadi ben engelleyeyim diyorum, bitmiyor ki, seni tanımadıkları için sana soru soranlar, sana cevap vermeye çalışanlar başlık resmen sabote oluyor..

    Yapma,, lütfen yapma.. Bak rica ediyoruz.. Bu konudaki teknoloji takipçilerinin hepsinin bana katıldığına da eminim..

    Senin yüzünden her konu amacından sapıyor, yersiz mecralara gidiyor. Kimse snapdragon, exynos meselesini senin getirdiğin hale getirmiyor, sen istiyorsunki herkes benim hastalıklı takıntılarımın peşinde koşsun... Yapma..

    Habire yabancı sitelerden link verip, "bakın ne kadar da bilgiliyim ooolum, yabancı forumlara takılıyorum, oradan konuşuyoruz boru diiiil" demeye getiriyorsun.. Yapma... Verdiğin linklerde ne konuşulduğunu bile bilmediğini bilenler biliyor. Resmen rezalet diye başlık atıp link verdiğin siteler senin dediklerinin tam tersini söylüyordu. Artık kaale alıp bakmıyoruz bile.. Yapma..

    En son yukardaki mesajın mesela, senden alıntı yapmak bile sıkıntı ama ne yapalım mecbur ediyorsun,

    -----------

    Pixel 2 XL sahibiyim piksel de simetriktir cam kismindadir . Bircok stereo hoparlor sahibi cihazda nerede konumlanmissa simetriktir Iphone HTC vs...

    -----------

    Demişsin.. Hadi mesajlarındaki yazım, anlam, ifade düşüklükleri, Türkçe font kullanamaman vs.. bunları geçtik zaten de.. Daha iPhone hoparlörlerinin yerleşim yerini bilmiyorsun.. Burada teknoloji guru'luğu satıyorsun.. Yapma.. Bilmeyenler var diye meydan boş sanıyorsun.. Değil... Yapma...

    Senin klasik polemiklerine asla girmem.. O konuları tartıştık bir zamanlar yanlış yapmışız.. Sen de her nasılsa bir takıntı durumu var.. Bundan dolayı kendin gerçek hayatında nasıl zorluklar yaşıyorsun bilmiyorum.. Ama bunu bize yansıtma.. Bizim de sorunlarımız var, ama hiçkimse başlıkları sabote etmeye, rezil etmeye çalışmıyor... Yapma...

    Neyse.. Son hatırlatmam ile bitireyim. Bu sözlerim gerçek hayattaki sana değil, kendini teknoloji kompetanı zanneden smart1978'e.. Alınma.. Gücenme.. Ama yaptığın şeyi yazdım.. Eleştiri boyutunu da -evet- yükselttim.. Hele ki yine bu başlıkta Note 9 başlığını da sahiplendiğini duyunca iyice çileden çıktım.. Bu nedir artık arkadaş, yeter... dedim.. ve yazdım.. Bu kadar...
    Evet millet, sizlere EMAAR SQUARE'da bulunan SAMSUNG DENEYİM MAĞAZASINDA yaşadığım S9 ve S9+ deneyimimi kapsamlı olarak paylaşmak istiyorum.

    Cihazın tasarımına fazla diyecek bir şey yok. S8 ailesine aşina olanlar S9'da bir tık daha kalın, daha ağır bir kasaya; eğimi biraz daha azaltılmış kavislere sahip daha düz, dikdörtgene yakın bir ekrana ve erişimi daha kolay bir parmak izine sahip olacak. Ebat olarak S9+ benim elime daha büyük ve kullanımı zor geldiği için telefoto kameradan feragat edip tercihimi S9'dan yapacağım. Arka tarafı maalesef cam olduğundan dolayı acayip parmak izi bırakıyor ve takıntılı biri iseniz sürekli silme ihtiyacı hissedebilirsiniz; ancak kablosuz şarj desteğini sürdürmek için buna mecburlar. Şahsen kablosuz şarjdan feragat edebilirim yeter ki arkası cam olmasın.

    Ekran kısmında geçen seneye kıyasla hiçbir değişiklik yok, parlaklık olarak cayır cayır yanan renkleri canlı HDR10 destekli Amoled bir panel kullanıyor. Ancak mağazadaki diğer teşhir telefonlara baktığımda bazı S8+ modellerinin dışında ne S8 ne de Note 8'de ciddi bir Screen Burn In vakası ile karşılaşmadım. S9'lar yeni olduğu için şuan bir yorum yapmak pek mümkün değil fakat ufak da olsa bir ekran yanığı riski söz konusu, bu yüzden mümkün mertebe ekranı fazla yormayacak şekilde ortalama parlaklıkta kullanmakta fayda var.

    İşletim sistemi zaten dolu dolu geldiği ve S8 sahibi olmadığım için açıkçası Experience 9 ile arayüze ne gibi yenilikler gelmiş bunu söylememin pek mümkünatı yok, ancak kendi uygulamaları ile yaptığım RAM testinde 14 uygulamaya kadar hafızasında tutup hızlı biçimde geri çağırmayı başardı. Zaten sorun yaşaması şaşırtıcı olurdu.

    Ses konusunda çift hoperlörler gelmesine karşın mağaza içinde test etme şansım olmadığı için kalitesi ve yüksekliği hakkında bir yorum yapamayacağım; lakin kendi kulaklığımla yaptığım bir denemede kulaklık ses çıkış netliğinin halan istediğim düzeyde olmadığını söyleyebilirim, sesler biraz boğuk geliyor açıkçası.

    Gelelim telefon piyasasında gündem yaratacak, instagramda like patlaması yaratacak fotoları çekebilme kabiliyetine sahip olan, DxoMark'ta 99 puan ile liste başına oturmuş olan kamerasına. Foto çekimleri için bir şey söylemek mümkün değil fakat S8'e kıyasla otomatik moddaki çekim hızının düştüğünü fark ettim. S8'de bastığım gibi takılmadan art arda çekebiliyorken S9'da aynı seriliği yakalayamadım. S9'da yazılımsal olarak bokeh efekti uygulayabiliyor lakin bir S9+'daki kadar başarılı değil ki teknik olarak aynı başarıyı beklemek biraz hayalcilik olur. S9+'taki telefoto geniş açılı kamera Note 8'de olduğu gibi temiz zoom sunduğu gibi Balık bozulması yaratacak kıvamda geniş açı çekimlerine de olanak sağlıyor.

    Ön kamerada S9 ve S9+ aynı donanımı kullanıyor. Ancak ön kamerada kullanılan merceğin kalitesizliğinden midir yoksa teşhir ürünü olmasından mıdır bilemedim lakin acayip derecede flare yaptığını söylemem lazım. Kıyaslamak gerekirse Z2'inin ön kamerasında ben öyle bir durumla karşılaşmadım. Ön kamerada herhangi bir stabilizasyon olmadığı için bookeh çekimleri de pek başarılı değil; başarılı sonuç almanız için telefonu olabildiğince sabit tutmanız lazım.

    Video kayıt kısmında arka kamera için S8'in üzerine sadece 4K 60 fps seçeneğinin eklendiğini söyleyebiliriz lakin o da 5 dk ile sınırlı. 4k 30 fps ve FHD 60 fps için 10 dk sınırı maalesef halan devam etmekte. Ön kamera için 2k 30 fps çekim seçeneği mevcut; fakat ilginçtir ki ön kamerada herhangi bir süre kısıtlaması mevcut değil. 720p 960 fps Slow Motion özellliğini test etmek için mağazada ayrıca bir test ortamı yapmışlar. XZ1 serviste olduğu için kıyaslamalı bir deneme imkanı yapamadım maalesef, ancak Samsung'un 1.5'e kadar açılan diyaframının slowmotion çekim üzerindeki o başarısını gördükten sonra kıyaslanamayacak kadar büyük bir kalite farkı olduğunu söyleyebilirim. Ayriyetten Sony'dekinin aksine Slow Motion modu dolu dolu geliyor; normal akışta çekim modunun yanı sıra tek çekim, tersine çekim, sonsuz döngü gibi çekim modları da mevcut. Çekim süresi Sony'deki gibi 1 sn ile kısıtlanmış ve çekim sırasında ses kaydı almıyor, ancak Sony'dekine kıyasla sahnede hareket algılayan ve hareket bazlı ağır çekim kaydetme özelliği de mağazadaki denemelerde başarılı şekilde çalışıyordu. Dış ortamda nasıl performans verir onu yayınlanan incelemeler ışığında zamanla göreceğiz.

    Gelelim oyuncaklara. AR Emoji özelliğinin bence geliştirilmesi lazım. Pek çok kişinin aksine yüzümü tarama ve benzetmede problem yaşamadım ancak bir türlü emojimi istediğim verimlilikte konuşturamadım. Sanki emojimin istemsiz bir tik problemi varmışcasına kaşı gözü ayrı oynuyordu. Onun haricinde yemek tarama modu eklenmiş lakin oradaki yetkililere sorduğumda ülkemizde bu hizmetin mevcut olmadığını söylediler. Tüm bunlara ek olarak lansımanda gösterdikleri Bixby Vision'un AR tercüme özelliğini birebir test etme imkanım oldu. Tek kelime ile mükemmel çalışıyor. Ayrıca bu hizmet 80'in üzerinde dili destekliyor. Umarız Bixby'nin dili de en kısa sürede çözülür de sular seller gibi Türkçe konuşmaya başlar. DEX deneyimine gelirsek S8 serisinden tek farkı S9'da cihazı ayriyetten fare ve klavye gibi kullanabiliyorsunuz, fakat Huawei Mate 10 Pro'daki gibi cihazı ayrı PC arayüzünü ayrı kullanamıyorsunuz. Temel bilgisayar işlemleri için gayet verimli ancak bunun için kim ek 400 lira daha verir orası ayrı tartışılır.

    Gelelim şahsi yorumlarıma. Cihazdan aldığım ön izlenimler beni fazlası ile tatmin etse bile S9'un 4500 TL'lik fiyatını düşününce bir soğuma başlıyor bende. Ayriyetten o kadar para vereceğim bir cihazın kulaklık ses kalitesinin daha iyi olmasını, ön kamerasının ise bu kadar flare yapmamasını beklerdim. Bunlar da işin içine dahil olunca bu telefonu almam için ateşinin bayağı bir düşmesi lazım, şu hali ile fazla cep yakıyor. Yorumlarım şimdilik bu kadar; kendinize çok iyi bakın, sağlıcakla kalın.
    Nedendir bilemem insanlar bilgili oldukları konudaki tartışmaları uzatmaktan ve fikirlerini kabul ettirmekten zevk alıyorlar.Nerde ise 10 senedir bu forumlardayım ve çıkan bütün akıllı telefonları kullandım ama kamera konusunda bu kadar detayı hiç merak etmedim genelde otomatik ayarda fotoğraflar çektim.
    Bu telefonu alan kişilerin içinde 100 kişiden enaz 96 kişisi benim gibi düşünüyordur diye tahmin ediyorum.O yüzden yüzlerce satır yazıp kendinizi yormanın amacı nedir anlıyamıyorum.
    Kusura bakmayın arkadaşlar ama kullanmadığınız bir telefonun konusuna gelip onlarca mesaj yazarak milletin zevkini kaçırmaktan ne anlıyorlar bir türlü çözemedim.
    Bizi kaderimizle başbaşa bırakın.İsteyen samsung galaxy s9 plus'un ne kadar kötü bir telefon olduğuna dair yeni bir konu açsın ve binlerce mesaj yazsın ama burda durmadan aynı mesajları görmekten sıkıldım artık.
    Geçmiş sayfalardaki yorumlara bak lütfen, insanlar 2 sene önce aldığım telefonumun antutu puanı şöyle oldu. Android 8 de şöyleydi 9 da şöyle 10 da böyle. Yok instagram 0.2 saniye geç açılıyor, whats app'a tıklayınca 0.1 saniye sonra geliyor diye yakınmalar neden, bütün derdiniz bumu gerçekten ? Günlük hayatta cebinizdeki telefonun sosyal medyaya yarım saniye geç girmesi ve başkalarının telefonundan bilmem kaç puan daha düşük olması neden bu kadar önemli ? Sadece 1 arkadaşın android 8 de neden kaldığını ve 9 a neden geçmediğini en az 150 kere okudum bu forumda. Bütün forum öğrendi android 8 den arkadaşın vazgeçemediğini
    Zamanında senden çok yardım gördüm ve hayatta en nefret ettiğim şey nankörlüktür ama Nedendir bilemiyorum S9 plus ı karalamak için büyük bir gayret sarfediyorsun.
    İnsanlar belkide aylarca biriktirdikleri paralarla büyük bir hevesle aldıkları telefonu bu şekilde karalamak hatta haklı olsanda kötülemek bence doğru değil.Bu şekilde davranmanı bir türlü anlıyamadım.Günlerdir bu çaba içindesin ve nedense sonu gelmiyor.Ben huawei mate 10 P10 telefonları kullandım hatta mate 10 u satıp note 8 almıştım ve çok zarar etmiştim.Allah aşkına mate 10 o kadar para edermi p 20 de anlatıldığı kadar iyi olmadığına eminim.Diyeceksinki S9 plus çokmu iyi tabiki abartıldığı kadar iyi değil ama bana göre şu anda pıyasadaki en iyi telefon.
    Kötü olsada illede senin söylediklerini ispatlamak zorunda değilsin.
    Hakikaten bir şey yazmamak için çok sabrettim ve seni kırmak istemiyorum ama mümkünse kullandığın telefonun konusunda yada açtığın konuda istediklerini yaz burda yazıp milletin zevkini kaçırmanın bir manası yok.
    Valla Samsungtan iyice Tiksindim. Büyük umutlarla aldım bu cihazı mate 10 pro vardı elimde. Dediler kamerası iyi s9 plus un şarjı da iyi. Stabilite de güzel. Neyse gözü kararttım çok ucuz fiyata sattım mate 10 pro yu. Halbuki en önem verdiğim şey kamera şarj idi. Neyse kullanmaya başladım ula bi baktım şarj övüldüğü gibi değil. Hadi sarjı tamam günümüzde hızlı şarj Vs var bu cihazda da var 10 15 dakka takarım dedim günü çıkarırım. Amma öyle değilmiş bu cihazda ki hızlı şarj ise diğer hızlı şarjlar ne? Cihazda 3.5 K Mah batarya var. Ama nasıl batarya? Ya, exynos tam bi emici ya da Samsung yazılımda cidden bişey bilmiyor. Neyse powerbank taşımak nedir bilmeyen ben arka cebimde powerbank ile dolaşır oldum. Yürüyüşüm değişti şaka değil telefon ön cepte bastırıyor powerbank arkadan ula dedim tamam kes sesini, bak cihazda 1.5 2.4 diyafram var. Ön kamera da güzeldir sonuçta Samsung amiral gemisi. Bu diyafram ile uğraşacaklarına şu tepe cihazlar gibi leica zeiss sony kamera kullansınlar. Portre moduna küstüm resmen zaten yakından çekmek gerekiyor portreyi bi de sen 2x zoom yap vesikalık gibi çıkayım. Neyse tamam ona da eyvallah yahu bu ön kamera ne? Bak note 9 un ön kamerası cidden çok güzel. Sanıyorum ki aynı kamerayı kullanıyor. Ama ona bi torpil geçilmiş biz de noiseler ile boğuşalım. Güzellik modunun ilk defa çirkinleştirdiğini gördüm. Bu Son kısım yazılımsal olabilir çünkü note 9 cıncık gibi. Şarjı da öyle. Tamam yazılıma eyvallah her zaman bi alternatif vardır diye sığındım gcam uygulamasına. Ama o da ne samsungun her anlamda muadil olduğu snapdragonun eş değeri exynos işlemcisi Uyumsuz. Sadece yazılım da değil AnTuTu puanı olsun şarj süresi olsun her zaman önde snapdragon. Neyse dedim ki kocaman adamsın portre çekinme çok telefonu kurcalama. Yahu bakın 2000 liralık cihazları örnek vereceğim size. yüz tanıması artık standart oldu değil mi ön kamera olsun bi şekilde yüzü tanıyor. Arkadaş ben bu telefona geçtim geçeli benliğimi sorguladım. İris tarama diye bişey koymuşlar valla gördüğüm en yavaş yüz tanıma sırf adı olsun diye koyulmuş yüz taraması da keza öyle irisi iptal edeyim sırf yüz olsun dedim ama yine hüsran. Yahu 2000 liralık huawei ler honorlar xiaomiler telefonun tuşuna basıp yüzü ucundan gösterdim mi şak diye açıyor. Ben ise ulan yeni kalktım yüzüm şiş ondandır. Saçımı kestirdim belki farklı geldi. Diye diye avutmaya çalıştım kendimi. Ha dur parmak izi var. Valla yine çıldırcam yahu Samsung bu amiral gemisi. Senin yarı fiyatına satılan cihazlar parmağını koklattı mı cihazı açar. Sen bi nazlısın bi yavaşsın bi hoyratsın. Valla benim Samsung maceram eylülde başladı martta bitiyor. Eğer bu fiyatı verip alacak arkadaş varsa aman yarı fiyata pocophone var mate Lite lar var. Neyse ben bi sinirimi kustum sakinim
  • S9 almayı düşünen var mi

    Ben düşünüyorum ama bi kaç ay beklemek taraftariyim geçen sene s8 ı aldık 1 ay sonra 500 tl indirim geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye 5G destekli s10 veya note 10 çıkacak.. onu beklemekte yarar görüyorum.. şu anda s9 almak sadece israf olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı çok uçuk cıkacak. 6000 lira gibi rakamlar bekliyorum plus model icin.



    Sabredin almayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden Yeni çıkan teknoloji bir öncekinin fiyatını düşürürdü, artık Yeni çıkanı daha yüksek fiyatla çıkarıyorlar eskisinin de fiyatı çok düşmüyor. Tasarımın karanlık dünyası...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende plus için 6.000 tl gibi bi fiyat bekliyorum bencede pahalı normal s9 4.000 tl civarına düşerse alırım diye niyetleniyorum ama cihaz bi çıksın bakalım son kararı o zaman veririz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 24 Şubat 2018; 18:50:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'un yeni modelleri Galaxy S9 ve Galaxy S9+ tanıtıldı! İşte fiyatları...

    Samsung yeni Galaxy S9 ve Galaxy S9+ amiral gemisi ikilisini Barselona'da resmen duyurdu. Yeni cihazlar Samsung'un 2018 yılındaki yeni akıllı telefon portföyünün en üst basamakları oldu. Hem S9 hem de S9 + tanıdık camı, su geçirmez, alüminyum çerçeve, kavisli Gorilla Glass kaplamayı ve diğer tanıdık tasarımsa özellikleri koruyorlar.





    Yeni telefonlarda Samsung, ekran çerçevelerini biraz düzeltti ve her iki telefonun da önceki modellerine göre ufak değişiklikleri bulunuyor. Tasarımdaki ufak değişiklikler, iyi gizlenmiş iris tarayıcı, düzgün yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucu ve alt hoparlör için değiştirilmiş bir ızgarası içermekte.



    DEV EKRANLAR, İDDİALI ÖZELLİKLER





    Infinity Süper AMOLED ekranlara sahip olan telefonlar, Quad HD çözünürlükle geliyor. Galaxy S9, 5.8 inç büyüklüğünde ekrana, Galaxy S9 + ise geçen yıl olduğu gibi 6.2 inç bir ekrana sahip. Samsung, OLED ekran için ne olursa olsun, daha derin siyahları vaat ediyor.







    ÜST SEVİYE PERFORMANS



    Hem Galaxy S9 hem de S9 +, ülkemizde Exynos 9810'da yonga setinden güç alacak. Yeni yonga seti, 2.8GHz'de üçüncü nesil Mongoose çekirdeği ve 1.7GHz'de bir Cortex0A55 dörtlüsü bulunan sekiz-çekirdek işlemciye sahip. Ayrıca 18 çekirdekli bir Mali-G72 GPU ve 4GB (S9) veya 6GB (S9 +) RAM telefonların bu iddialı yongalarını destekliyor.



    Kameralar, yeni Galaxy telefonların en büyük gelişme gösterdikleri alanlardan birisi. Her iki telefonda da 12MP ana kamera ve artık değişen diyafram aralıkları bulunuyor. Kullanıcılar telefonlarda f / 1.5 ve f / 2.4 aralıklar arasında seçim yapabiliyor. Cihazlarda optik sabitleme ve çift pikselli faz tespit otofokus var.







    Özçekim kamerası ise Galaxy S8 ile aynı kalmış. Cihazlarda f / 1.7 objektifli ve otofokuslu bir 8MP özçekim kamerası buluuyor.



    Galaxy S9 + ise, Note 8'de olduğu gibi ikincil bir telefoto kameraya sahip. Bu kamerada F / 2,4 lens, OIS ve çift piksel AF ile 12MP sensör gibi özellikler var.







    Her iki akıllı telefon da yeni HEVC formatında çekilen 60fps'de 4K ve en son Sony'lerde olduğu gibi 960 fps'de 720p ağır çekimi destekliyor. Xperia'lar ve Galaxy S9 akıllı telefonlar arasındaki en önemli fark, otomatik olay tespitidir. Ve nihayet Samsung, tek tıklamayla GIFdışa aktarma dahil olmak üzere bu kliplerin kolay düzenlemesini sağlıyor.



    Son olarak, hem Galaxy S9 hem de S9 +, AKG yapımı Dolby Atmos desteğiyle Harman stereo hoparlöre sahip. Samsung, yeni cihazların S8'in hoparlörüne oranla % 40 daha yüksek ses çıkardığını söylüyor.







    Galaxy S9 ikilisi Android Oreo'da en yeni Grace UX ile çalışıyor. AR Emoji'nin yanı sıra, geliştirilmiş KNOX ve Akıllı Tarama da bulunuyor. Bu, iris tarayıcıyı kullanıyor ve aynı anda yüz kilidi açıyor. Galaxy S9 ve S9 + pilleri S8 ve S8 + 'deki pillerle aynı, burada güncelleme yoktur. Yani sırasıyla 3000 ve 3500 mAh.



    Samsung Galaxy S9 ve S9 önümüzdeki ay Midnight Black, Coral Blue, Titanium Grey, Lilac Purple renk seçenekleriyle piyasaya çıkacak.







    SAMSUNG GALAXY S9 VE S9+ FİYATLARI



    Samsung Galaxy S9 ve S9+’ın Türkiye fiyatı açıklandı. 64 GB Galaxy S9 4.599 TL, Galaxy S9+ 64 GB 5.199 TL, Galaxy S9+ 128 GB 5.399 TL, Galaxy S9+ 256 GB 5.699 TL’den satılacak. Mart ayı ortasında cihazları alabilmek için shop.samsung.com/tr‘den ön sipariş verebilecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://m.youtube.com/watch?v=SCiufBJFV_w

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=sGCXzcFmvXs başarılı çeviri oldu kesinlikle izlemenizi isterim lansmanın tamamı canlı olarak verildi

    Cihazın ağır çekim özelliği efsane saniyede 940 kare çektiğini belirtti.
    Note 8 kullanıcısı olarak saniyede kaç kare çektiğini merak ediyorum
  • Bu çöp için hala sıraya girenler var mı buralarda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apple Fanboy 77

    Bu çöp için hala sıraya girenler var mı buralarda?

    Sen Apple Fanboy'sun S9 çöpse, çöplüklerde gezme yarım elmanla tadını çıkar hayatın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Yine saçma sapan bir pazarlama, Türk milletini konumlandırdıkları saçma sapan bir yer , Haketmediği fiyatlarla piyasaya sunulan telefonlar.

    Yanında verdikleri saat 1000TL etmez , küçük ekran, eski işlemci , hoparlör yok , satışları inanılmaz zayıf. Aynı satış fiyatlarına Frontier bulabilirsiniz.

    Yine mavi renk yok , en can alıcı renk yok, neye göre hangi araştırmaya göre getirip getirmeyeceklerine karar veriyorlar anlamıyorum.

    Değişim kampanyasına verdikleri fiyat İphone 8 Plus 256 GB 3750.00 TL, 6 ay önce 6000'e aldığı telefonu getirip size 3750' ye verecek millet ha , kendi amiral modellerine s8 plus için 2150 vermişler. Bunlar çarşıdaki ölücüleri de geçmiş.

    400 TL hediye çeki veriyor , kılıfın fiyatı 400 tl :) kılıfa 400 Tl verenleri şöyle alalım ;

    Bir kaç arkadaş yazmış 6 hafta sonra 1000 TL aşağı bulursunuz diye.
    Bir kaç aya da ithalatçı garantili gelir 1000 tl aşağı.
    Konumlanacağı fiyat aşağı yukarı belli. 3000 - 3500 TL.

    Alacaklara hıyarlı olsun :)
  • Konuyu takibe aldım millet. İade çıkarsa yönelebilirim S9'a da ateşinin düşmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayıs gibi fiyatlar düşmeye başlar. Her sene aynı, hiç şaşmaz.
  • Duruma göre s9 yada note 8 almayı düşünüyorum.
  • Yine büyük umutlar yine milyarlarca paralar teknolojinin sonu yok önceden 2-3 senede bir ürün çıkar en az 1- 2 yilda kullanıldık teknolojinin geldiği noktayı en güzel anlatan foto bence :D

    SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Olmamış, oraya bilgisayar kasası da bağlamaları lazım :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

    Olmamış, oraya bilgisayar kasası da bağlamaları lazım :))

    Sadece bilgisayar olsa :D içine girmeyen başka bişey kalmadı ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Fanboy 77 A kullanıcısına yanıt
    Geçen sene s8 aldım daha çöpe gitmediği gibi iphone cular bile çok şık bi cihaz diye kabul ediyor zaten iphone ile yan yana gelince sanki 302 otobüsün yanına travego durmuş gibi oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S9 Plus'ın mavi renklisi ülkemize gelmeyecek sanırım? Samsung.com.tr'de göremedim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.