Şimdi Ara

Tüm üyelerin dikkatine!!! DigitürkPlay konusu duyuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm üyelerin dikkatine!!!

    Arkadaşlar bilindiği üzere forum da ip tv satışı yapılmamaktadır. Bundan böyle de Digitürk den gelen uyarı nedeni ile hiç bir şekilde DigitürkPlay satışı/Ortaklık vb. İşlemler de yasaklanmıştır. Lütfen bu gibi durumlar da daha duyarlı olmanızı rica ediyorum.

    Eğer bu gibi konulara tekrar rastlarsanız şikayet et butonundan bizlere bildirebilirsiniz. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkürler..

    İyi forumlar dilerim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Ben paketi alırken 2 ay dondurma hakkım verildiği halde sözlü anlaşma yaptım telefonda kayıt yok diye 2 ay dondurma hakkım verilmiyor. Kaç senelik üye olmama rağmen her sene 2 ay dondurma yapmama rağmen bu sene 2 ay dondurma hakkımı vermek istemiyorlar. Neymiş ben bayide sözlü sözleşme yapmışım telde konuşma kayıdı yokmuş sen çalıştırdığın elemana yetki verirken güveniyorsun ama sözleşme yaptığı zaman güvenmiyorsun. verdiği sözü kabul etmiyorsun. Yazıklar olsun. Hakkımı alana kadar mücedele ederim vermezlerse üyeliğim bittiği anda bitiririm. Böyle anlayış terbiyesizlik olmaz. Sosyal medyada şikayet oluşturacağım ve sözleşmeyi yaptığım yere gidip verdiği sözü tut diyeceğim çalıştırdığı elemena sana firman güvenmiyor. Bana yalanmı söyledin diye konuşacağım. Sözleşme yaparken al gülüm ver gülüm ama bir sorun çıksın iptal vs hemen kötü taraflarını gösteriyorlar. Yazıklar olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu konu yukarı sabitlenmeli diye düşünüyorum. Sabit konu olduğu halde aşağılarda ve mesaj attığıma rağmen yukarı çıkmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 14 Ağustos 2020; 21:18:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.