Şimdi Ara

D-Smart Üyelik İptali Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
298
Cevap
10
Favori
131.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Sen hattı direk turknet mi taşıyacaksın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet
  • Merhaba. Bende D smart mağduruyum. 1 ay önce beni aradılar superonline internet taahhütünüz bitmiş superonline ile ortak bir paketimiz var internetiniz aynı şekilde devam edecek ek olarak d smart sunuyoruz dediler. Defalarca sormama rağmen paket fiyatına dahil olduğu söylendi ek bir ücret talep etmeyeceklerini söylediler d smart için. Bugün ise d smarttan faturalandırma mesajı aldım. Kısacası dolandırıldığımı düşünüyorum. Müşteri hizmetlerini aradım iptalini istedim. Cayma bedeli ödeyeceğimi ve gelen faturayı ödeyeceğimi belirttiler ben bunu kabul etmiyorum ne yapmam gerekiyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli arkadaşlarım. 2008'de internetten satın aldığım sd cihazla d smart abonesi oldum.Daha sonra "hd değiştir" kampanyasına katılıp bayiye sd cihazı verip hd cihazı aldım.Sd cihaz için bir bedel ödemediler. 10 Kasım 2018'de taahhüdüm doluyor.İptal ettirirken bu hd cihazı benden isteme hakları var mı?
  • 03.10.2018 TELEFON İLE İPTALİNİ İSTEDİM
    05.10.2018 SUBEYE YAZILI DİLEKCE VERDİM
    08.10.2018 DSMART 17 TL '' MEGA PAKET '' YAPALIM DEDİ ( HAYIR İPTAL DEDİM )
    09.10.2018 ARAYIP KAPATTILAR
    10.10.2018 NEDEN KAPATIYORSUNUZ DEDİ 16.10.2018 DA BİTECEK OLAN SÖZLEŞMEM NEDENİ İLE ERKEN KAPATTIĞIM İCİN CEZA YİYECEĞİMİ VE İSTERSENİZ DEVAM EDİN DİYE BİLGİ VERDİLER. TELEVİZYON İÇİN AYRI BİR CEZA ( TÜRKNET E GECİRDİĞİM İNTERNETİM İCİN AYRI CEZA )
    TOPLAMDA 140 TL GİBİ BİR CEZA ÖDEYECEĞİMİ SÖYLEDİLER.
    12.10.2018 ARAYIP KAPADILAR SES VERMİYORLAR
    13.10.2018 ARAYIP KAPADILAR SES VERMİYORLAR

    BEKLİYORUZ...

    16.10.2018 DSMART ARADIM VE SİZE MESAJ ATILDI ÜRÜNLERİ BAYİMİZE BIRAKIN DEDİLER VE MESAJ ATILMAMIŞTI. BU ARADA SON GUN 17.10.2018 İDİ
    17.10.2018 DSMART A AİT BÜTÜN ÜRÜNLERİ BAYİSİNE TESLİM ETTİM VE TESLİM ALINDIGINA DAİR BİR KAĞIT ALDIM
    19.10.2018 DSMART TARAFINDAN TELEFONUMA 25,26 TL ALACAĞINIZ BULUNMAKTADIR DİYE BİR MESAJ GELDİ VE ONLİNE İSLEMLERDEN IBAN NUMARAMI YAZARAK ALACAK İSTEĞİME BAŞVURU YAPTIM .
    21.10.2018 DSMART TARAFINDAN İBANI MA BELİRTİLEN TUTAR YATMIŞTIR. ALACAK VE VERECEK KALMAMIŞTIR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rohan32 -- 8 Mart 2019; 10:39:31 >
  • Selam beyler.Taahhütüm bugün itibariyle sona erdi.Tv+İnternet şeklinde kullanıyorum.İnterneti farklı firmaya taşımak için gerekli evrakları önceden gönderdim.Bugün de tv aboneliğimi kapatmak için aradım ama mh temsilcisi internete taahhüt vermeden tv yi kapatamayacağımı söyledi.Aşırı saçma geldi bu durum.İlla bir absürtlük yapacaklar yani.Şimdi ben ne yapayım beyler ? Arayıp komple kapatmak istiyorum desem hem tv hem de internet için iptal faxı çeksem taşıma işleminde bir sorun çıkar mı ?

    @rohan32 :Anladığım kadarıyla siz hem iptal dilekçesi hem de taşıma dilekçesi vermişiniz.Bunların ikisi çakışmıyor mu acaba ? Ben bir sıkıntı çıkar diye yapmadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 5 Aralık 2018; 11:38:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet önce TürkNet e geçirdim taahhütsüz Adam gibi internet mis öneririm . 3 hafta sonra Dsmart tv aboneliğimi iptal ettirmek istediğimi söyledim ve bana hiç sıkıntı çıkartmadılar sadece sürekli aradılar ve bilgi aldılar neden ayrılıyorum diye . sonrası zaten yazıldığı gibi dsmart bilgilerimi hallettim mail attım uydu alıcı mı dsmart bayii teslim ettim ve bana mail geldi alacağım varmış online işlemlerden alacağımı onayladım hesabıma yatırıldı . Dsmart ile bağlantım kalmadı .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rohan32

    İnternet önce TürkNet e geçirdim taahhütsüz Adam gibi internet mis öneririm . 3 hafta sonra Dsmart tv aboneliğimi iptal ettirmek istediğimi söyledim ve bana hiç sıkıntı çıkartmadılar sadece sürekli aradılar ve bilgi aldılar neden ayrılıyorum diye . sonrası zaten yazıldığı gibi dsmart bilgilerimi hallettim mail attım uydu alıcı mı dsmart bayii teslim ettim ve bana mail geldi alacağım varmış online işlemlerden alacağımı onayladım hesabıma yatırıldı . Dsmart ile bağlantım kalmadı .
    Hmm anladım hocam.Ben neti taşıma ve tv iptalini aynı anda yaptınız anladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Bugün itibariyle taahhütum bitiyordu. Ben de bir hafta önce MH arayıp iptal etmek istediğimi söyledim. Daha sonra iptal biriminden aradılar bir kaç kez teklif sundular felan. Bende hayır dedim ve bugün iptal dilekcemide verdim. Mesaj geldi aldık. Iptal işlemini tamamlayacağız demişler. Beni yine ararlar mı acaba geri dön geri dön diye😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iade ederken hdmi kablosunu da veriyor muyuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caracas39

    iade ederken hdmi kablosunu da veriyor muyuz?
    Tüm parçalar isteniyor. Kumanda, hdmi kablo hatta pilleri bile istiyor bazı bayiler.
  • İyi günler, iptal işlemi tam ne oldu bilmiyorum ama bugün veya yarın cihazları vereceğim artık. Cihaz iadesi için geri dönüş yapmadılar. Arayan ya yeni paket satmaya kalkıyor ya da açınca karşıda konuşan olmuyor. Kısaca bıktırdılar.

    Sormak istediğim yan oda üyeliğini ablam kullanıyordu. Cihazı, kumandayı getirdi kutusunu bulamıyor. Kutu konusunda sıkıntı çıkarırlar mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 14 Şubat 2019; 14:30:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TITAN291

    İyi günler, iptal işlemi tam ne oldu bilmiyorum ama bugün veya yarın cihazları vereceğim artık. Cihaz iadesi için geri dönüş yapmadılar. Arayan ya yeni paket satmaya kalkıyor ya da açınca karşıda konuşan olmuyor. Kısaca bıktırdılar.

    Sormak istediğim yan oda üyeliğini ablam kullanıyordu. Cihazı, kumandayı getirdi kutusunu bulamıyor. Kutu konusunda sıkıntı çıkarırlar mı ?
    Kutu problem olmaz.

    Cihaz, güç adaptörü, kumanda, hdmi kablo yetiyor normalde.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır o zaman. Sonunda bugün mesaj gelmiş. Yarın teslim edeyim de bitsin bu çile. Ben maç izlemem arada film kanallarına bakardım uzun zamandır aynı filmlerini döndürüp duruyorlar.
  • Arkadaşlar modüllü üyeliklerde iptal başvurusundan sonra bayiye herhangi birşey teslim ediyormuyuz? Modül veya içindeki kart bizdemi kalıyor, tahhütüm 28 inde bitiyir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smlk

    Bu mesaj silindi.
    Benimde 1 marta bitiyor dsmart + internet. Bende haftaya netspeed e geçmeyi planlıyorum. Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smlk

    Bu mesaj silindi.
    Bence öyle bir ihtimal yok. Bende bu hafta müsait olursam halledeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinaaan S kullanıcısına yanıt
    netspeedden netspeede geçtğiğime dair dsmarttan internet aboneliğimin iptal olduğuna dair mesaj geldi.1 günde geçişim tamamlandı.daha kurmadım akşam kurarım.online işlemlere girdiğimde tv aboneliğmde gözükmüyor.ancak onuda bugün arayıp iptal olmuş mu ne olcak bir soracağım.
  • Bende bugün formları netspeed e gönderdim. Sonraki aşamada tv aboneliği iptali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yan oda üyeliğimin tahahütü bugün bitiyordu btk üzerinden iptal talebi yaptım bakalım ne kadar zaman iptal olacak.

    Ana üyeliğimin bitmesinede 10 gün var onu devam ettireceğim, faks yollayıp gelen teklifleri değerlendireceğim. Şu an hd plus cihaz ve mega pakete 24 tl ödüyorum 20-21 tl teklif gelirse uzatırım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.