Şimdi Ara

D-Smart Üyelik İptali Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
10
Favori
131.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fuleCo kullanıcısına yanıt
    Aynen, eğer ilk anlaşma üzerine yerine getiremediğinden bedelsiz iptal edilir, internet nakillerinde de aynı durum geçerli gittiğiniz yerde uygun ortam müsait değil ise firma tarafından hizmet verilemediğinden bedel ödenmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilkerbb İ kullanıcısına yanıt
    Nedense forumda çoğu kişi modül sizin demiş ama n11'de modül satan her satıcı yıllardır "modül sizin değil, süreniz bitince dsmart bayisine teslim etmelisiniz" diyor.
  • d-fix modüllerin mülkiyeti sanırım sadece d-smart'a ait. irdeto destekli ci+ modül olduğu için sanırım.
  • Ben hiç bir şekilde kimlik fotokopisi vermedim beni Fatsa d smart bayisinden 2-3 kere aradılar imza atmanız lazım dediler ne imzası? Faturasız modül için ben imza falan atmam dedim bu modülün benim olduğu söylendi, benim dedim faturasız modüle ben imza atacak kadar, saf keriz değilim.(Yayınları kesmediler ve izlemeye devam ettim) satan n11 dilara ticaret 2018 yılı ekim ayı faturasız fix modül satış sayfasında modül sizindir diye yazıyordu, soru sorduk d smart modül abonelik bitiminde kimindir dedik sizindir dediler (sonradan o yazıyı kaldırıp d-smartındır yazısını eklemişler, o da ayrı bir çakallık). Ve hiç bir şekilde D-smartla kimlik fotokopisi üzerine yapılmış ıslak imzalı sözleşmem ve taahhüdüm yok, Neyse 2019 ekim ayına geldik süre bitimine yakın ayda 17 liraya faturalım dediler kesinlikle istemiyorum dedim, yayınaları kesin hiç bir sorumluluk kabul etmem dedim ama yine de bana 36 lira borç çıkarmışlar. Şu anda yayınlar devam ediyor hala kesmediler. göreceğiz bakalım benden kuruş para alabilecekler mi? Para almak için icraya verseler diye bakıyorum, sahtekarlıktan mahkemeye gideceğim öyle avukatlar pusuda bekliyorlar ki sahtekarlık ve tazminat davası olsun da para koparalım diye . ŞUNU YAPSALAR VEYA NAZİKCE DESELER BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE Yaaa bi adam gibi telefon açıp kusura bakmayın D-smarttan arıyoruz sizi rahatsız ettik bizim şirketimize ait faturasız modül var. FATURASIZ YAYININIZ SONA ERDİ YAYINIZNIZ KESİLECEK rica etsek fatsa bayisine teslim edebilirmisiniz diye söyleseler hiç bir sorun yok.SEN İNSAN OLDUKTAN SONRA NİYE TESLİM ETMEYEYİM KARDEŞİM, NE YAPACAM BEN SEN YAYINI KESTİKTEN SONRA ÇALIŞMAYAN MODÜLÜ, turşunu mu kucam? AMA ADAMLARIN ÖYLE BİR DERDİ YOK HEMEN ŞU FİYATTAN DEVAM EDECEKSİNİZ DİYE EMRİ VAKİ YAPILIYOR, BEN İSTEMİYORUM KAPAT KARDEŞİM DİYORUM! KAPATMIYORRRR KAFADAN SAKATMISIN SEN EYYYYY D SMARTTTTTT BANA İLLA KABUL ETTİRMEK İÇİN GEVREK GEVREK MUHABBET YAPIYOR, MİLLETİ YOLMA DERDİNDELER.(sen kimsin de bana emri vaki yapıyon insan ol dürüst ol biraz) ULAN SİZ BENDEN BU PARAYI ALIN SİZİ ALNINIZDAN ÖPÜCEM. Arkadaşalar N11 dilara ticarete D Smart modül kimindir diye sorulan sorunun ekran alıntısı aşağıda
    D-Smart Üyelik İptali Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4AA3B2FD6 -- 7 Kasım 2019; 22:39:29 >
  • N11 Dilara Ticaret bence sevhen hata yapmış. D-Fix (ci+) modüllerin mülkiyeti D-Smart a ait ve iade edilmesi gerekiyor. Aksi takdirde 250₺ faturalandırma hakları var. Eski üyelerde CI modüller var bunların mülkiyeti üyelere ait zira o dönemlerde ciddi paralara satıldı bu modüller. Bende hem CI eski tip hemde CI+ yeni tip modül var.

    Siz faturasız D-Smart almadınız, 1 yıllık faturayı bir nevi peşin ödediniz. Bu sebeple kendiliğinden sonra ermiyor ve faturalandırma devam edecek.

    Eski tip modüllerde senelik peşin paketler satılıyordu fatura falan çıkmıyordu ve süre bitince yayınlar kapanıyordu.

    N11 den alınan modüller için D-Smart online işlemlere girerseniz her ay fatura çıktığını fakat bunun bedelinin 0₺ olduğunu görürsünüz.

    Tavsiyem inatlaşmayıp modül ve smart kartı iade etmenizdir...

    Anektod bilgi D-Smart ın Irdeto CA Modülü yok. Evet yeni Skyworth decoder ler Irdeto ve gömülü silikon çip teknolojisi kullanıyor. Şuan D-Smart kanalları NDS/Videoguard ve Irdeto2 eş zamanlı simulcyrpte sifreleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    Sayın hocam peki neye dayanarak? benimle sözleşmesi var mı? sehven hata yapmıştır ne demek ya sen modülü satarken satış sayfasında modül sizindir diye reklam yapacaksın ve ayrıyeten sorulan soruda da modül sizindir diyeceksin, süre bitiminde yayın kesilecek diyeceksin ve insanlar bunun üzerine modül alacak daha sonra hata olmuş diyeceksin öylemi? bu nasıl iş ya? bu insanları keriz yerine koymak bunun adı hata falan değil, HATA VARSA dersin ki kardeşim hata oldu yayınınızı kesiyoruz modülü bize geri gönderin biz de para iadesi yapalım. Bu modülü bana satan N11 dilara ticaret mi d smart mı? dilara ticaretin benimle kimlik fotokopisi üzerinden ıslak imzalı süre bitiminde yayınız kesilmez şu fiyattan devam eder diye bir sözleşmesi var mı(kaldı ki kesinlikle olmak zorunda)KATİ SÜRETLE HİÇBİR ŞEKİLDE YOK BEN İNATLAŞACAĞIM ARKADAŞ YOKKK ÖYLE YAĞMA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4AA3B2FD6 -- 7 Kasım 2019; 22:53:48 >
  • geçen sene aldığım modülün sözleşmesi bu, ister iade et ister etme. sen bilirsin.
    https://www63.zippyshare.com/v/DMelcfLh/file.html
  • Birader 10 seneye yakın bu işin içerisindeyim, daha evvel bahsettiğim gibi hem kendime ait CI modülüm var hemde D-Smart'a ait CI+ modülüm var.

    n11 dilara ticaret size modülü değil içeriği sattı. modül ne sizin ne de dilara ticaretin. Dilara Ticaret ile aranız sözleşme vs. varmı bilmiyorum.

    Uydu Platform Abonelik Sözleşmesi'nin üyenin hukuki haklarını korumak için faydalı olduğu yönünde bir bilgim var. Zira çok eski abonelikler için bile sözleşme imzalanmasını istediler, BTK zorunlu tutuyor.

    Düşüncenize saygı duyuyorum. Umarım siz zararlı çıkmazsınız. Ben bildiklerimi yazdım gerisi size kalmış. Sürecin sonucunu da merak ediyorum.
  • Bugün aradım, faxdan sonra işlemleri başlatabiliriz dediler. iyi bir teklif gelirse devam edeceğim ama bunlar faxdan hemen sonra teklif vermeden iptal ederlerse? bu riskde var mı?
  • İptal etmeyin beyler dsmart her televizyona şart bence
  • Beyler modüllü üyeliklerde üyelik tarihi bitince kendi otomatikman kapanması lazım diye biliyorum ? faturasız üyelik modül sürüsi bitince kendi iptal oluyor mu ? valla bunun iptali ile filan uğraşamam şimdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helsloot

    Beyler modüllü üyeliklerde üyelik tarihi bitince kendi otomatikman kapanması lazım diye biliyorum ? faturasız üyelik modül sürüsi bitince kendi iptal oluyor mu ? valla bunun iptali ile filan uğraşamam şimdi
    valla benim geçen sene n11 üzerinden aldığım 1 yıllık modüllü üyelik 23 kasımda bitiyor hocam ve sms geldi dün. yeni bir kullanım sözü vermezseniz aralık itibariyle ödeyeceğiniz tutar artacaktır demiş. kendiliğinden iptal / otomatik kapanma gibi bir şey yok muhtemelen. alırken satıcılar 12 ay sonunda otomatik kapanır ve hatta kimisi modül sizde kalır vs. gibi bilgiler yazsa bile sanırım iptal edip modülü iade etmezseniz başınız ağrıyacaktır.
  • Modül kullanıcısıyım. Süresi dolmadan önce aradım, iptal etmek istedin. Modül olduğu için iptal tarihine geldiğinde otomatik kapanacak denildi. Son gün dolmasına rağmen kanallar iptal olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım. 30 dk boş boş konuştuk. Sonrasında sesli yanıta aktardılar. Sesli yanıtta fax ya da bayiden iptal dilekçesi verilmesi gerektiği belirtildi. Bayiden iptal dilekçesi doldurduk. 1 kere arayıp, tüm kanallar için 21 TL teklif edildi. Uygun bulmadığım için kabul etmedim.

    Benzer durumdakiler için bilgi olması adına ekledim.
  • Mehaba arkadaşlar 2 yıllık dsmart tahütümün bitmesine 6 gün kaldı iptal ettirmek için iptal faxı kaç gün kala çekilmeli? Cayma bedeli çıkmaması için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yamali53

    Mehaba arkadaşlar 2 yıllık dsmart tahütümün bitmesine 6 gün kaldı iptal ettirmek için iptal faxı kaç gün kala çekilmeli? Cayma bedeli çıkmaması için
    bugün bir bayiye git çektir yada kendin çek geç kalmak üzeresin otomatik uzatırlar yoksa
  • Aslında en çok bir fatura çıkartırlarda önemli olan tahüt bozulurmu onu merak ettim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yamali53

    Aslında en çok bir fatura çıkartırlarda önemli olan tahüt bozulurmu onu merak ettim
    BOZULMAZ 6 GÜNÜN KALMIŞ BEN 2 OCAKTA ÇEKECEM 31 OCAKTA BİTİYOR AYNI AY ÇEKEBİLİRSİNİZ
  • dilekçe yazıp, kimliğin ön fotokopisini +90 212 478 03 33 numaraya faksladım. Faks olarak hellofaks adında bir site var.https://www.hellofax.com/
    buradan 5 sayfaya kadar ücretsiz faks gönderebiliyorsunuz. faksladıktan kısa süre sonra mail ve mesaj geldi iptal başvurunuz alındı diye. şimdi modul ve kartı bırakacak bir bayi kaldı.
  • dsmart müşteri hizmetleri ile uzun uzun görüştüm. 23 Kasım 2018de n11den cam modül aldığımı anlattım. Hiçbir imza atmadığımı abonelik sözleşmem olmadığımı söyledim. Yinede yukarıda arkadaşın dediği gibi her ay 0 gelen fatura bir anda 60 lira gelebilir. İptal için işlemleri başlattım. Klasik nüfus cüzdan fotokopili faks lazım ses kaydını dinletip kapattılar. Yarın sabahtan faks çekeceğim. 4 gün sürem var. Müşteri hizmetleri modül sizde kalacak dedi ulusal kanalları izleyebilirsiniz dedi :)
  • faksı yolladık beklemedeyiz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.