Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.038
Cevap
25
Favori
83.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar dun teknosa magazasinda son kalan cihazi bingo%18 kodu da kullanarak 4250 tl ye aldm.. umarım pisman olmam..



    aynen arkadasin dedgi gibi mal teknosaya girdigi anda stoklarda bitiyormus.. cok kararsizdim ne alacagim konusunda ama fiyat cazip olunca ve sizlerin yorumlarıni okuyunca aldim..



    Bugn servis gelecek kurulum icin dikkat etmemiz gereken noktalar nelerdir tecrübeli arkadaslara soralm..



    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leventino L kullanıcısına yanıt
    Selam zaten aynı yerde 4 dağınık 7 tane garantiye giriyor altta benim de bir tane var beyaz ekranda dikkatli bakınca belli oluyordu şimdi yerini unuttum bunun renkleri parlaklığı diğer oled tv de yok.



    Benim sorun bu tv yi tamamen kapatmanın yolu yok değil mi standby da biraz elektrik yakıyor gibi ben fişi çekiyorum açılması daha uzun sürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tahminimce bunlar samsung için üretilen quantum dot paneller, qledler de çok satılmayınca philips üreticisine verilmiş olabilir nitekim bu sene philips quantum dot yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tv'nin 65" olanı ile sony 55xf9005 arasında kaldım ikisinin fiyatlarıda aynı, sony malum daha kaliteli ama diğerininde ekranı büyük ve ambilght var, yüzde 25 tv yüzde 85 netflix ve 4k içerik izlenecek kararsız kaldım?

    evde şuanda 40es8000 var eskinin ferrarisi, pus8602 yi mağazada veya başka biyerde görme şansım olmadı mağazalarda yok artık, bir arkaşımda 55pus7002 var onun uydu yayın kalitesi iyi değildi görüntüde dağılmalar vardı, 4k içerik ile deneme şansım olmadı. upscale kalitesi iyi değil philipslerin fakat 4k içerikte herhangibir pürüz vs varmı kullanan arkadaşlar yanıtlarsa memnun olurum.

    ambilight + hue + 65" olması philipsi öne çıkarıyor, sonyde de panel kalitesi vb. iyi (fald vs), almışken uzun süreler kullanırım o yüzden doğru tercih yapmak istiyorum.
  • imachine # Artık kurulum olmuştur ama yinede en basitinden bir ölü pixel testi yapın.

    siyahx1987 # Bu modelin 65'' olanını alacak isen amaç 4k olmalı uydu bazlı bir şey bekleme pek istediğini vermez, ben misal tv kanalları ile işim asla olmadan 55'' ile yoluma devam ediyorum evde birde 1080p FHD tv var o uydu için zaten yetiyor. Bunun en güzel yanı 4k deneyiminde en ufak sıkıntısını görmedim renkler aşırı canlı, ambilight, konsol bazlı 4k oyun deneyimi harika netflix hdr keyfi bana hayli hayli yetiyor. Panel bazlı sundukları daha lüks olan modellerden geri kalır değil arada şu daha iyi bu daha süper diyen elbet çıkıyor ama bana sundukları yetiyor. Smart içerik ile işim pek olmadı ama öyle kötü diyenlere pek bakmayın yavaş vs. yada çöküyor dendiği oldu şahsen ben yaşamadım bunu pc gibi kullanacak da değilim net bazlı film içerikleri sitelerinde çok rahat film açıyor, netflix ise sıkıntısız oynatıyor bunlar bana yetti şahsen.

    Amacın içinde tv kanalları önemli bir yerde ise arada açar izlerim der isen bence sony seç onun tv bazlı sunacağı görüntü belki bir tık daha iyi olabilir. Ama yok ben 4k netflix oyun vs. ile devam edeceğim dersen 65'' aynı model çok rahat işini görür.




  • GtoOnizuka kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum açıklama için, peki usbden boyutu yüksek remux 4k içerik oynatımında takılma atlama vs mevcutmu.
  • GtoOnizuka kullanıcısına yanıt
    birde tv nin siyah performansından memnunmusunuz nasıl sizce.
  • Bunun 65inç olanı nasıl acaba o paralara değer mi yoksa 55xf8596 Sony filan mı alsam içimden 65 almak geliyor ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk denediğim 4k filmlerde bir takılma veya atlama yaşamadım Kodi indirip onunla açmıştım sıkıntısız oynattı. Ama iş HDR 4K x265 destekli bir film ise Kodi bile bunu desteklemiyor bunlar için ben diz pc üstünden görüntüyü tv'ye aktarıyorum. Bu tarz bir görüntüyü oynatmak için ciddi bir donanım isteniyor pc bile anca kaldırıyor bu tarz formatları. Gelelim diğer soruna ''siyah seviyesi'' beni şahsen sunduğu siyah tonlar memnun etti özellikle tüm renk çeşitleri bu tv'de aşırı canlı kırmızıyı özellikle çok bariz vurguluyor. Şimdilik görüntü seçeneği oyun moduna ayarlı hdr'de öyle bu mod beni baya tatmin etti en büyük artısı ses kalitesi 50W ses soundbar + 2 tanede bass birçok tv modelinde yok, hatta çoğu bu tarz modeller ne işse sese pek yatırım yapmıyor bunda o sıkıntıdan kurtuluyorsunuz. Ha amaç 1080p uydudan tv izlemek ise görüntü genişletilip sunulduğu için istenileni sunmuyor çoğu 4k'nın sıkıntısı bu ama zaten amaç 4k film, netflix, oyun değil ise ne bu model nede diğer tvler ile işiniz olsun FHD'de işinizi görür.




  • VLC Player 'ı kurun. oynatmadığı format yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XXPUS8602 ingiltere versiyonuna Oreo 8.0 güncellemesi gelmiş. Çok yakında bizede gelecektir.
  • Arkadaşlar bu ürün tekrar stoklara girer mi acaba.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Merak ile bekliyorum hocam bilgilendirme için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Popescu

    Arkadaşlar bu ürün tekrar stoklara girer mi acaba.
    Getirse getirse yine teknosa getirir gibi.
  • Merhaba Arkadaşlar. Mayıs ayından beridir tvyi kullanıyorum. Bir şey keşfettim yada ben yeni öğrendim. Kumandanın ön yüzünü kullanınca kızılötesi klavye kısmını kullanınca bluetooth devreye giriyor. Çünkü klavye kısmında ekrana tutmaya gerek kalmıyor. Birde sorum olacak bu fare imleci kumanda kullanınca nasıl çıkıyor.
  • ekineren kullanıcısına yanıt
    Çıkmıyor benim bildiğim kadarıyla. İlla kablosuz bir mouse lazım yada şu logitech in kablosuz toucpad li klavyesi var ondan bir tane edineceksin.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Logitech kullanıyorum da acaba kumanda da çıkıyor mu diye merak ettim. Aslında internet tarayıcısında çıktı ama oklar ile hareket ettirilyor ve çoğ ağır. Youtube de kumandayı hareket ettirince imlecinde hareket ettiğini gösteren bir video izledim. Ama başka philips akıllı kumanda idi.
  • ekineren kullanıcısına yanıt
    Mouse gibi hakaret etmesi için air mouse dedikleri gibi kumanda lazım. Bende LG vardı önceki tv tumandayı mouse gibi çok rahak kullanılıyordu ama onunda üstünde 5 tane düğme vardı. Aslında şu TV nin en zayıf noktası kumanda. Güzel air mouse özelliği olan bir alternatif kumanda lazım philips ten. Onuda çıkarsalarda klavye mouse setinden pahalıya satacakları kesin.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Ayrıca aylardır kullandığım tv nin sağ alt köşesinde ölü pikseller fark ettim. Tek sıra halinde 3 4 tane var. Eminim ki
    ilk kurulduğu günden beridir var :)
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Uk sitesinden indirip yükleyenezmiyiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.