Şimdi Ara

Panini World Cup 2018 Sticker Album Fan Club

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
23
Favori
12.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar selamlar, dunya kupasi yaklasirken yeni konumuz hayirli olsun. Album amerikada satisa cikmis, avrupada ise martin sonuna dogru cikacakmis.
    Turkiye cikis tarihi hakkinda bilgi edinemedim. Artik buradan bilgi paylasiriz. Sticker takas etkinliklerinde gorusmek uzere.

    Panini World Cup 2018 Sticker Album Fan Club

    Edit: Almanyadan hardcover albümüm geldi. Yalnız tr'den farklı olarak sticker sayısı fazla. Fazlalıklar turnuva şehirlerine ait sticker. Ayrıca albümün tam ortasında alman milli takımına özel hazırlanan 9 adet sticker var. Bu 9 sticker almanyada yer alan mc donalds'lardan alınan menülerin yanında hediye verilecekmiş. Bunları alma şansımız olmayacak ne yazık ki. Bence panini turkiye bu isi beceremiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flo_Rida -- 9 Mayıs 2018; 16:34:25 >



  • gereksiz konu. şikayet ettim
  • Gereksiz dedigin, her turnuva doneminde acilan konu. Seni ilgilendirmiyorsa bakmazsin. Buradan ilgili arkadaslarla devam ederiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Catology

    gereksiz konu. şikayet ettim

    Gereksiz insan sikayet ettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flo_Rida

    Gereksiz dedigin, her turnuva doneminde acilan konu. Seni ilgilendirmiyorsa bakmazsin. Buradan ilgili arkadaslarla devam ederiz.

    gereksiz mesaj şikayet ettim
  • Ben de merakla bekliyorum bu sene artık sticker albümünü tamamlayacağım Fransa 98de albümü tamamlarken valide albümü yok etmişti tekrar topalyamamistim icimde ukte kaldı 5li sticker ne kadar olur tahmini ? Buyuk kutuda almak daha mi karlı olacak ve ayrıca internet üzerinden toplanabiliyor öyle tamamlamistim geçen şampiyonada.
  • An itibariyle İngiltere ve Almanya gibi belli başlı Avrupa ülkelerinde satışa çıktı albüm. İngiliz yetkililerle görüştüm fakat albümün Hard Cover versiyonunun internet üzerinden satışa çıkıp çıkmayacağı konusunda net bir bilgilendirme yapamadılar. UEFA EURO 2016 albümünü, buradaki arkadaşlar sayesinde tamamlamış ve çoğu takasta yer almıştım, umarım hepimiz için keyifli bir dönem olur ve takaslara devam ederiz. Fakat Hard Cover albüm bulmadan koleksiyona başlanmamalı diye düşünüyorum, eğer bu konuda bilgisi olan veya Hard Cover albüm alabilen varsa bizi bilgilendirirse sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanagilis -- 22 Mart 2018; 13:54:57 >
  • khanagilis K kullanıcısına yanıt
    Hard albüm ülkemize gelmeyecek. Ebay vs gibi platformlardan temin edebilirsiniz. Yalnız inanılmaz bir zam ile karşı karşıya kalacağız. Adrenalyn paketleri 3.5 liradan 6 liraya çıktı. Sticker içinse 3 veya 4 olacakmış gibi geliyor bana. 96 dan bu yana eksik fazlalarım mevcut. 2002 den bu yanada albümlerim var fazlalık olarak. ilgilen olursa mesaj atsın, takas yaparız.
  • Euro 5 TL dolar 4 TL olduğu için bu hobiniz size çok pahalıya mal olabilir
  • Bazzzingaaa kullanıcısına yanıt
    Evet, ben de Panini Türkiye yetkilileri ile yaptığım konuşmada aynı cevabı aldım fakat şuana kadar internette her yere bakmama rağmen güvenilir bir kaynaktan alabileceğim Hard Cover versiyonunu bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanagilis -- 23 Mart 2018; 11:49:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mastermind33

    Euro 5 TL dolar 4 TL olduğu için bu hobiniz size çok pahalıya mal olabilir

    Umarım dediğiniz gibi olmaz ve çok yüksek bir zamla karşılaşmayız, yoksa gerçekten de inanılmaz pahalı bir hobiye dönüşecek bizim için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanagilis -- 23 Mart 2018; 10:45:6 >
  • Önlerden yerimizi alalım.
  • Real madrid çıkartmaları varsa bende katılırım
  • khanagilis K kullanıcısına yanıt
    ebayden bakabilirsiniz. Alman versiyonu çıktı. 10 euro satış fiyatı.
  • Yerimizi şimdiden alalım 2014 dünya kupasını forumdaki bir çok kişiyle takaslayarak bitirmiştim yine beraber çalışarak bitiririz umarım çok pahalı olmaz .
  • Direkt olarak Panini Türkiye'yi arayıp bilgi aldım, Nisan ortasında dağıtılacakmış. Yaklaşık 20-25 gün daha bekleyeceğiz demektir.
  • Ben de dün panini türkiye yi aradım nisan ortasında çıkartmaların çıkacağını hard cover albümün ise türkiyeye gelmeyeceğini söylediler.



    Euro 2016 da amazon dan sipariş vermiştik. Muhtemelen benzer bir şekilde ediniriz
  • Almanya'da bulunan bir tanıdığım aracılığıyla Hard Cover albüm siparişini verdim. Albüm elime ulaştığı zaman bazı görsellerini yine buradan paylaşırım. Aldığım albümün linkini de buraya bırakıyorum, güvenilir bir satıcıdan aldım eğer almak isteyen arkadaşlar olursa yine bu link üzerinden alabilirler.

    https://www.ebay.com/itm/Panini-WM-2018-Russia-World-Cup-Sticker-Starter-Deluxe-Hardcover-Album-3-Tuten/162963038328?hash=item25f15aa078:g:n9IAAOSwgKBatsl~



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanagilis -- 28 Mart 2018; 18:16:7 >
  • Gittigidiyor gibi sitelerde satmaya başlamışlar ama anlamadım, Panini Türkiye Nisan ortası dağıtacağız diyor bu adamlar nasıl temin etmişler?

    60 Adet çıkartma + çıkartma kitabı 20 lira mesela;https://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergi/ambalajinda-sifir-panini-2018-fifa-world-cup-russia-60-cikartma-332098123
  • Abi o "road to" versiyonu. Baya bir önce çıkmıştı. Asıl world cup versiyonunun albümü mavi kapaklı. Amerikada yaklaşık 2 hafta önce çıktı bu arada çıkartmalar. Ama buraya gelmesi sürüyor maalesef
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.