Şimdi Ara

Digital Kafalar | Google AdWords, Sosyal Medya, Web Tasarım, SEO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dijitalde Digital Kafalar ile Yepyeni Bir Dönem Başlıyor!
    Digital Kafalar, markaların ihtiyaç duyduğu dijital talepleri tek çatı altında toplayan yeni nesil bir dijital medya ajansı. Ajans, bünyesindeki genç ve dinamik ekiple birlikte Web tasarım, Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), Sosyal Medya Yönetimi, Facebook Reklamları, Instagram Reklamları, Google AdWords reklamları alanında hizmet veriyor. Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek inovatif bakış açısıyla müşterilerini dijitalde daha üst sıralara çıkarıyor, rekabetin güçlü olduğu platformlarda dahi markaları ön plana çıkarmayı başarıyor.
    Etkili bir web site, köşe başındaki dükkandan daha karlıdır!
    Dijitalde olmayan markaların varlıklarını koruyabilmeleri meçhul. Bu sebeple Digital Kafalar her markanın günümüz teknolojisine ve trendlerine uygun bir web siteye sahip olması gerektiğini düşünüyor. “Etkili bir web site, köşe başındaki dükkandan daha karlıdır!” felsefesiyle çıktığı bu yolda ardında çok sayıda mutlu müşteri bırakıyor.
    Yaratıcılık, bilgi ve zeka!
    Digital Kafalar ekibi yaratıcılık, bilgi ve zekayı harmanlayarak markalara özel strateji geliştirip uygulama felsefesiyle çıktığı bu yolda her geçen gün büyüyor. Referansları arasında güçlü markalar bulunan Digital Kafalar ekibi, kendi geliştirdikleri teknolojik sistemleri kullanarak reklam çalışmalarında müşterilerinin daha düşük bütçeyle etkili geri dönüş alabilmesini sağlıyor. Bu sebeple Digital Kafalar kısa sürede çok sayıda markayla çalışmaya, markaların bilinirliklerini artırırken satış performanslarını da yükseltmeye başladı.
    Start Up projelerin altına imza atıyorlar!
    Digital Kafalar, günümüzde hızlı bir şekilde yükselişe geçen start up projeleri için yazılım desteği de veriyor. Hayal ettiğiniz projeleri anlatmanız yeterli. Güçlü yazılım ekibinin Web Yazılım çalışmaları ile fikirleri gerçeğe dönüştürürken, mobil uygulama çalışmaları ile de en büyük fikirleri cebe sığdırıyor!



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.