Şimdi Ara

Netframework 3.5 aktive edemedim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba online mmorpg bir oyun yükledim oyunu çalıştırdığımda netframework 3.5 istiyor benim bilgisayarım lenovo ideapad 320 laptop windows 10 yüklü
    dh de araştırdım denetim masası > programlar > windows özelliklerini aç kapat kısmından netframework 3.5 işaretlemem gerektiğini gördüm ve denedim . sistem her defasında istenen değişikliklerin tamamlanması için windowsun yeniden başlatılması gerekir diyor. yani değişiklik yapıldı diyor yeniden başlatıyorum oyuna girince tekrardan netframework 3.5 istiyor
    yani denetim masası windows özelliklerini aç kapat kısmından aktive etsemde bilgisayarı yeniden açıp kapatınca bakıyorum gine aktif kısmı işaretli değil .
    bende windows un sitesinden 3.5 framework indirip kurayım dedim indirdim kurulum tamamlandı yeniden baslatılması gerekli dedi baslatınca baktım ki netframework 3.5 gine aktif değil :S her seferinde 4.7 aktif gözüküyor 3.5 i aktive edemediğim için oyuna giremiyorum.
    yani benim pc de 3.5 var aslında ama birtürlü aktive edemiyorum .Pc uzmanı arkadaşlardan yardım rica ediyorum

    Saygılar







  • 4.7 varken oyunun 3.5 istemesini anlayamadım. Oyun demek ki yazılımcısı tarafından güncellenmemiş ki güncel yazılım netframework 4.7 ile çalışmıyor. Başka oyunlarda da buna benzer durumlar görmüştüm. İşletim sistemi güncellemelerini kontrol ettikten sonra tekrar oyunu kontrol edin. İlla da bu oyunu oynamak istiyorum derseniz, 4.7 yi kaldırmanız gerekebilir. Bu da başka riskler içerir sistem için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.