Şimdi Ara

God of War için Dokuz Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İğrenç bir kamera açısı var.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Bloodborne’da tonla build var yapilabilecek, kim sadece baltayla oynuyormus sacma sapan konusmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birazda olsa oyunda last of us havası aldım. oyun harıka duruyor. helekı kratosun devle kapısmasında cocugun duydugu endişe birlikte yaptığı kombolar bitirici vuruşlar cok etkileyiciydi. grafik ve seslerde muazzam zaten. irenç diyenlere şaşıyorum gözden sıkıtılı ve zevksiz olmalı. ya bloodborne gibi efsane oyuna karalayanlara ne demelı. abi gidin super mario yada minecarft falan oynayın sizi o paklar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    İzlediğim şey God of War'dan ziyade Last of Us'ın Viking edition ek paketi gibi geldi. Joel kratos, ellie arteus olmuş. Tabanca baltaya, zombiler kuzey canavarlarına, amerika nors ormanlarına dönmüş. Kötü değil gayet güzel olmuş ama god of war değil last of us olmuş.

    Evet hocam tüm farkları yazmışınız. Bu kadar farkla aynı last of us haklısınız ne diyeyim.
  • God of warin kendine has oynanis mekanikleri daha iyiydi, gelsin görelim ön siparisi verdik :)))
  • Video hayal kırıklığı,e3 videoları bundan daha bütünlüklü ve akıcı bölümlerden seçilmişti,ama oyunun geneli görünen o ki orayı burayı araştırma ve tempo bütünlüğü düşük bölümlerden de oluşacak.Souls vari oynanışa sinematik deneyim diyenler var ne desen boş.Bir yenilik saplantılı oyuncu kesimi bir de sahiplendikleri oyuna ideoloji gibi yaklaşan kör fanatik oyuncu takımı var olduğu sürece çoğu yapımcı gerçek risk alıp özü bozmadan farklı şeyler asla deneyemeyecek.
  • Hellblade havası aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vidyo bumladı
  • bu video gercekten urkuttu..akicilik yok ruh yok..9 dakika kisa video yorum icin yetersiz ama oynanis kombinler kutuk gibi..kratos kutuk gibi..yenilik adina yapilan kratosa hic gitmemis..hellblade last uf us karisimi birsey..bu kamera acisi zaten facia..bu tarz dusmanlarla savasirkenki animasyon ve kivraklik kotu..nerde bu oynanis videosu nerde bu paylastiklari video..grafiklerin yapayligina deginmek hic istemiyorum..



    https://m.youtube.com/watch?t=111s&v=YmIYko6ltI8

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video patlamış. Hemen her yerden kaldırıyorlar. Oyun çok güzel görünüyor. Downgrade yediğini sanmıyorum. Belki videonun kalitesinden size öyle gelmiş olabilir. Bu oyun güzel olacak gibi. Ama God Of War havası yok. Hani o coşturan vurdukça vur vur lab libisip müziğiyle coşturan oyun bu değil. Zaten o havadan Ascension ile uzaklaşmaya başlamışlardı. Şimdi iyice gitmiş görünüyor. Ama oyun güzel görünüyor. Ama bu GOW değil. Başka birşey bu..
  • videoya buradan da ulaşabilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=gqum4RUt4Xg
  • Değişim böyle birşeydir işte kimseyi memnun edemezsin alışılmışın dışına çıkmak cesaret ister kolay olan aynı şekilde oyunu devam ettirmek olurdu erken sonuca varmayın derim ben oyunu bütün olarak görmeden yorum yapmak yanlış olur

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • indiren yok mu acaba her yerden silmişler
  • Buyurun 1080p versiyonu izleyin yükleyin saklayın şaheser.
    https://movies2.gamersnet.nl//movies/2016/god_of_war_4/god_of_war_nieuwe_gameplay_hd1080p.mp4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi # Ace # -- 18 Mart 2018; 1:28:59 >
  • İnsanları anlamak zor Aynı sistem ile geldiğinde de hep aynı halt denildi God of war 3 de gördük bu tür yorumları yenilik yok dendi vuruş hissi alamıyorum oyunun içine giremiyorum sıktı artık yorumları oldu. Yeni oyuncu kitlesine ve akıma da ayak uydurmak zorundalar Bunu Ubisoft AC:Origins ile yaptı Final Fantasy 15'de bunu başardı God of War da başaracaktır. belki seride eski kamera açısını nostalji olarak biraz kullanırlar Ama bu hali de gayet güzel böyle bi değişikliğe gerçekten ihtiyaç vardı.
  • Yok öyle olmuş, yok böyle olmuş. Bırakın beyler eski kamera acısı ile gelseydi, aynı oyun farklı mekanlar derdik. Oyun şu leş video`da bile çok iyi duruyor, birde ekranlarımıza ve parmaklarımızı geldiğinde bakalım nasıl olacak. Hadi bakalım 1 ay kaldı.
  • Tabi ki 9 dakikadan her şey belli olmaz. Ayrıca oyunun çok iyi olacağına etkili olacağına hiç şüphem yok. Hatta çıktığı zaman 'ne oyundu be' gibi yorumlar atabilirim. Ama işte insanlar fan olunca ve bir şey hakkında olumsuz gördüğün bir yanı söyleyince direk 'oooo' moduna giriyor. Oyunun kötü olma ihtimali yok Ascension bile serinin en düşük seviye oyunu ismi GOW olmasa gayet iyi bir oyun. Zaten bildiğim kadarıyla bu oyunda 2'yi yapan adamlar çalışıyor. Ascension'da o ekibin çoğu yoktu.

    Dediğim gibi 9 dakikada oyun şöyle böyle diyemem ama bu kamera açısı ve dövüş sistemi birçok şeyi gösteriyor. İlerde tabi ki farklı farklı yetenekler olacaktır ama kamera açısı ve dövüş sistemi eski oyunlardaki gibi olmayacaktır. Devi nasıl kestiğini de gördük bu kısa videoda. Eski oyunlardaki gibi etkileyicilik ve görsel üstüne kurulu bir dövüş sistemi istememişler bu ortada. Bu bir dizayn seçimi. Fakat bu dövüş sistemi ve yaklaşımı ben GOW oyununda beklemezdim. Açıkçası benim için biraz hayal kırıklığı oldu.

    Büyük ihtimalle daha ayakları yere basan bir konu ve karakter işlenişi istedikleri için eski oyunlarda olduğu gibi binlerce kişiyi kesen, görsel olarak inanılmaz gözüken dövüş sisteminden vazgeçtiler. Açıkçası bu bence 'oo değiştirdiler, yeni şeyler deniyorlar' denicek bir değişiklik değil.

    Bunun sebebi ilk olarak GOW 1-2-3'ü oynadık üstüne PSP oyunlarını oynadık. Bunlar hep aynı tarz oyunlardı ve açıkçası beni hiç sıkmadı. Çünkü mitolojiyi kullanma şekilleri, dövüş senaryoları her zaman çok iyiydi. GOW'dan beklenen bu zaten. Şimdi o kadar bir değişim olmasa bile yeni Gran Turismo çıksa ve Burnout gibi yapmaya karar verdik deseler. Yine 'aaa değişiklik işte çok iyi' mi denicekti.

    Aynı zamanda GOW çok sevmeme, mitolojiyi güzel uyarlamalarına ve çok iyi bölümleri olmasına rağmen Kratos'a içi dolu bir karakter diyemeyiz. Aksiyon karakteriydi, dümdüz bir karakter ve oyunuda uyuyordu zaten oyunun başka bir amacı da yok. Şimdi kaç oyundur böyle işlenen bir karaktere konuyu yedirmek yerine cesur alıp yeni bir IP yaratabilirlerdi. Bunun dışında Sony oyunlarına sıçrayan Uncharted 4'de gördüğümüz gibi her oyunu The Last of Us'laştırma çabası görüyorum. The Last of God gibi olmuş. Ellerinde böyle bir IP varken dövüş sistemi basit olsa bile etkileyicilik üstüne kurulu bir oyunu böyle değiştirmeleri açıkçası benim pek hoşuma gitmedi. GOW 2 seride en sevdiğim oyun ve 3 bile onun yanına yaklaşamadı ki konu olarak 2. oyunda etkileyici iyi yanlar vardı. Bu oyununda iyi olacağına şüphem yok fakat bu tarz bir değişikliğe pek gerek yoktu.
  • Önceki GOW oyunlarında sabit, aksiyona göre değişen geniş kamera açısından sonra omuz kamerası ve zıplayamayan Kratos'un yanında çocuk...

    Eski GOW oyunlarından farklı Yeni 1 şeyler denemek istemişler. Bu arada oyun içi 9 dak. video paylaşımı platformlardan kaldırılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 18 Mart 2018; 4:50:50 >
  • Oyunun çıkış grafiğini bu olacağını sanan insanlar varmış. Bu arkadaşlara sadece gülüyorum. Gerçek oyunun baya kırpılmışı var önümüzde ve bu bile çok iyi gözüküyor. Gerçeğini siz düşünün.



    Oyuna sıkıcı diyen bir tayfa daha var. Oyunun daha girişi bu. Size tuşları öğretiyor. Neyin ne olduğunu gösteriyor. Bunu cidden oyunun kendisi sanmışlar ya diyecek bir şeyim yok.



    Bu arada cidden insanları memnun etmek çok zor. Adamlar kolay bir şekilde eski oyunlar gibi devam edebilirlerdi hatta bu çok da kolay olurdu. Ama adamlar zoru seçerek yeni bir şeyler denemişler. Önceki oyun yapısına sıkıldık, sürekli aynı şeyi yapıyorlar, yeni bir şey yok, oyuna dahil olamıyorum, uzaktan baktığım için aksiyonu hissedemiyorum diye yorumlar vardı şimdi yenisini yaptılar bu sefer de eskisi daha iyiydi, Last of Us a benzemiş, doğasını bozmuş, bu gow değil, kamera çok yakın gibi saçma sapan yorumlar yapılıyor. Ayıp ya. Hiç mi utanma yok. Adamları tebrik edeceğinize yerlere vuruyorsunuz. Ha bir de yerlere vurma nedeniniz doğru olsa yine iyi fakat o da yanlış. Fragmandaki grafiklere bakarak oyun böyle olacak diyen insanlar var. Oyunun başı olduğunu bilmeyen insanlar var. Cidden şaştım yani. Yazık cidden yazık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 18 Mart 2018; 3:31:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaliteli duruyor şüphe yok. fakat GOW kalitesinde mi orası tartışılır. GOW deyince insanın aklına öfke, vahşet, aksiyon ama en önemlisi oynanabilirlik teki eğlence gelir. Bu videoda bana pek eğlenceli gelmedi. sony nin yaptığı oyunlar gitgide birbirine benzemeye başladı. GOW bence çizgisinden çıkmaması gereken bir IP idi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.