Şimdi Ara

airsoft konusunda yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar. youtubeda airsoft videoları izlerken benim niye böyle bir silahım yok diye içimden geçti. ve internette araştırmaya başladım. internetten fiyatlarına baktım ama türkiyede satış yapan yer çok az. havalı silah veya airsoft türü seri atış yapabilen silah nerden bulabilirim. 2000tl kadar bütçem var. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-863C807A0 -- 17 Mart 2018; 18:5:13 >



  • https://www.avistanbul.com.tr/AirsoftPaintball,LA_282-2.html#labels=282-2

    Taramalı gibi seri atış yapan silah bulamazsınız satışı yasak. Ancak burada satışı yasak olmayan airsoft&airgun tabanca ve tüfeklerini inceleyebilirsiniz.
  • Kaynak yapmaya yatkınlığınız, elinizde spiral, matkap, pvc boru kaynak makinanız ve belki lazim olur diye birazda tornaya ulaşımınız var ise kendinizde yapabilirsiniz bazı özel gerekli parçaları sipariş verirseniz yurt dışından. baya bir zahmetli iş fakat yurt dışında kendi Airgun larını yapan baya bir insan var. Tam otomaik için elektronik sistem kurmak şart. yarı otomatiği özel parçalar sayesinde kendiniz yapabilirsiniz. birazda ingilizce gerekli yabancı kaynaklardan yardım almak isterseniz :)

    edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaxKitten -- 20 Mart 2018; 10:54:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.