Şimdi Ara

59.63.166.104 sunucuma saldırıyor engelleyemiyorum. Yardım ve Öneri! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Pf icin fragmented paketlerle ilgili parametreler var (benim bilgim yok, google dan bakabilirsin). Hazir conf dosya orneklerinden bakabilirsin. Bunlarin eksikliginden saldiri engellenmiyor olabilir. (Firewall asmanin bir yolu).

    Yukarida arkadas paketleri olmayan ip ye forward edersen kotu olur demis ama, olmayan ip yi modemde statik mac adresine baglarsan ne olur merak ettim.

    Daha iyisi, istemedigin ip blogunu modemin statik route tablosundan olmayan ip ye yonlendirisen dahada guzel olur. (Forwarding e gerek kalmaz, modem e daha az yuk biner).

    Ayrica konuyu acan arkadasin modem seceneklerinde sshd gectigi icin o sekilde yaziyorum. Mobilden bir harf fazla yazmak bana dokunmadi da okuyana mi dokundu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamilh K kullanıcısına yanıt
    3. satırdaki istemedigim ip blogunu modemin statik route tablosundan olmayan ip ye yonlendirme önerisi güzel fakat bugünkü saldırıda modemde yaptığım ek ayarlar önlemler işe yaramadığı için o çözümden ümitsizim + sunucum bir Mac mini (OSX 7 yüklü) ufak avuç içi bir bilgisayar icabında başka şehirlerde yanımda taşıyıp Internete açabileceğim birşey, o zaman da böyle bi saldırı ile karşılaşsam modeme müdahele güç veya imkansız olabilir, yani sunucu içinde bu sorunu çözme taraftarıyım.



    Şimdi 2 farklı IP'den bi yoklama geldi pf.conf içindeki "anchor" içinde tanımlı dosyaya ekledim IP'leri ve pfctl restart sonrası saldırı bıçak gibi kesildi.

    59.63.166.104 sunucuma saldırıyor engelleyemiyorum. Yardım ve Öneri!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.