Şimdi Ara

Resmi olmayan site yöneticisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sitemiz kooperatif olarak gözüküyordu ve her binada 1 yönetici bulunuyordu, aidatları topluyorlardı falan, alınan ücretlerin neye harcandığını bilmiyoruz bir bilgilendirme yapılmıyor yazı falan asılmıyor. Bizden birşey yapılacak diye para toplanıyor sonra dolandırıldım diyip yeniden toplanıyor ama hiç birisinin makbuzu yok (aidatlar hariç), işi bırak istemiyoruz diyoruz bırakacağım zaten falan diyor ama bırakmıyor, sitenin defterlerini göster diyoruz kooperatiften çıktığımız için defterlere polis el koydu vs diyor, anlayacağınız dolandırıcı resmen, adı sanı duyulmuş zaten artık, uzun yıllardır yapıyor ve paranın nereye gittiği belli değiş ama kimse birşey yapmıyor.

    Ben 21 yaşındayım ailemle yaşıyorum ev babamın üzerine ama benim de söz hakkım vardır diye düşünerek birşeyler yapmak istiyorum, imza vs toplanacaksa toplarım nereye şikayet etmek gerekiyorsa ederim uğraşırım herşeyle, dışarıdan yönetici talep edilebiliyormuş sanırım, nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • ev babanızın üzerineyse babanız karakola gidip şikayetçi olacak, hepsi bu
  • Yöneticinin değişmesini istiyorum diyip mi şikayet etmek gerekiyor, dışarıdan yöneticiyi de karakol mu veriyor bilginiz var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.