Şimdi Ara

[GÜNCELLENDİ] Evlenmeme 7 Gün Kaldı Olaylar Bitti (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
5.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Staying Alive

    Buram buram köylülük kokuyor.

    Köylü milletin efendisidir.Sen bu sözü duymadın mı hiç ..!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 19 Mart 2018; 17:42:10 >
  • Kız da biraz akıl varsa senin gibi hanımevladı biri ile evlenmez. Ne anne düşkünü adammışsın arkadaş. Biraz sesin çıksın kendin karar al. Ki zaten sen bu kafayla evlenemezsin annen gibi bir kadın varken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eXteras

    Şuan bende evlilik arefesindeyim, evi tuttuk eşyaların bir kısmı dizildi bir kısmını bekliyoruz (satın alındı).

    Sırf aileler ortalığı karıştıracak diye düğün yapmıyoruz, sevmiyoruz da düğünü. Göstermelik iki taraftan da 5 er bin lira aldık dahasına karıştırmıyoruz. Ne eşyaları, ne gelinliği damatlığı, ne perdeyi halıyı hiç bir şeyi aileye sormuyoruz, aldıktan sonra gösteriyoruz.



    Ailene senin evlendiğini söyle bence, ben öyle yaptım kafam rahat. Düğün mü istiyorsunuz buyurun nikah tazeleyin, o perdeyi beğenmedin mi harika git kendine beğendiğini al ama o evde ben yaşayacam siz değil dedim ve huzurluyum.

    Ekleme: hatta bu vesileyle annem ile kayın valide kanka oldular. Arada eve gidip bizi eleştiriyorlar falan. Kavga etmelerindense bu daha iyi :)

    Ekleme kısmı güzelmiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki tarafta üzülecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş yazmış bende aynısı söylüyorum bence sen hiç evlenme. Tamam anne kutsaldır ama bu kadar olaylara karışması ikiniz içinde hoş olmaz. Olaki evlendiniz sen ananın lafından çıkmazsın kızın hayatını bitirme yazık olmasın kıza.
    Yarısına kadar okudum için şişti
  • İki yetişkin insan ihtiyaç olmadıkça (çiftin arası bozulmadıkça) neden araya aileleri katar hiç anlamıyorum ...
  • of of of kabile yasami ne zor bu devirde...Allah yardim etsin daha onundeki uzun hayatta bin defa karisilacak sana
  • konu şaka amaclı değilse.senin iş olmaz bardak kırılmış.evlenirsen ileride boşanırsın.malasef gercek böyle.
  • şu olaylara göre yaşamayana göre kolay gelir derler ama hiç evlenmezdim borcunuz varmış umarım rahat ödersiniz. ama ödedikten sonra ev mi alırsınız kiraya mı çıkarsınız neyiniz var yok toplayın kendi evinize çıkın bence aileniz anlasın durumun nereye geldiğini
  • Bomboş nedenlerden dolayı senin mutluluğuna engel olmuşlar bir de geri adım atmayı düşünüyorsun. Yahu çeyiz, halı, perde yüzünden kavga mı edilir ? Bence ailen ayrılman için bahaneler bulmuş. Ailene sırtını dön diyemeyiz ama oturup konuşacaksın dertleri ne diye. Bir güzel paylayacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okurken içime sıkıntı girdi abi allah kolaylık versin. tavsiyem kimseyii takma kafana yatanı yapman. ailenizin kıza yaptığı çok ayıp bu arada.
  • (nişanlımı başörtüsüz görmüş ve eşarptan dolayı saçının önünde biraz açılma var.)

    Bu cümleden sonra okumadım. Yobazlarmış okumaya gerek yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 21 Mart 2018; 4:9:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenmek gibi bir zorunluluğunuz yok bunu unutmayın. O anneyle de sakın evlenmeyin eşinizi de kendinizi de yakarsınız.
  • Evlilik gerçekten çok korkutucu bişey insanların 1 lirasını aldığında bile nasıl aslan kesiliyorlar bide düşünki kızını alıyosun düşünmek bile istemiyorum
  • dh zebani defuser v2



    please wait...



    zebani has been defused.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı hayatının hatasına doğru koşar adım gidiyor, üzerine gün sayıyorsun..
    Yol yakınken vazgeç..

    Evlenmek zorunluluk değildir lütfen şu düşünceden de kurtul. (Gerçi kurtulmanı önerdiğim birkaç şey daha var da.. Neyse )

    Seni bilmemde ben bi hanedanlık yönetmiyorum.. Gelecek sağlayamadıktan sonra, güvenli bir ortamda büyütemedikten sonra ve eğitimini istesem de veremeyeceğimi gördükten sonra niye patır patır çocuk yapayım? Evleneyim? (tabii yazıdaki görüşe göre bu cümlemin bi anlamı yoktur ama gene de paylaşayım dedim)

    Senin durum daha yaş ama işin içinde kendi ailen var. Sen en iyisi uzak dur bu işlerden alma karşına kendi aileni o düğün sana cehennem olur, gidişat onu gösteriyor.
  • Arkadaşlar yazdıklarımdan dolayı beni ana kuzusu olarak görebilirsiniz ama bu durum başka. Bu süreçten geçmiş olan arkadaşlarım beni anlayacaklardır.

    Güncellendi.
  • 100 Tane Karı bulursun ama bir anne daha bulamazsın. Ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz demişler. Burada yazan hanım köylülerin laflarına bakıp annenizin kalbini kırmasaydınız keşke. Bu hanım köylüler 30 yıldır boklu donlarını yıkayıp karınlarını doyuran analarını 2 günlük karılarına ezdirecek adamlardır bunların sözüyle hareket ederseniz yarın her boka tamam karıcım deyip durursunuz.
  • hetşat kullanıcısına yanıt
    Bu devirde evlenecek insan bulmak kolay değil. 100 tane nereye buluyorsun Ayrıca eşini annesine ezdirmektense baştan ayar çekmesi daha isabetli. Önce efendi kız demişler ailesine bayılmışlar sonra çeyiz dandik diye soğumuşlar, ıvır zıvır mevzular için caymışlar. Yani kızın bir kusurunu görmedilerse açıkça haksızlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YIL OLMUŞ 2018 EVLİLİK DENEN HAYATININ SONUNA KADAR BİR İNSANA BAĞLI KALACAĞIN SADAKAT VE SEVGİ DOLU BİR YUVANIN KURULUŞUNA BAK YOK CEYİZ DANDİK YOK PERDE KÖTÜ BU NE YA MAAŞIN VARSA AİLEN SANA NE KARIŞIYOR ACABA SORABİLİR MİYİM? DESENE HANIM BEĞENSİN O OTURACAK ZATEN DİYE HADİ BU AKLINA GELMEDİ HİÇ DÜŞÜNMÜYOR MUSUN ULAN BEN KENDİ ODAMI EVİMİ DEKORE EDEMEYECEKSEM NEDEN BU HAYATI YAŞIYORUM HANİ HERKESİN HAYALİNDE MESELA PLAY STATİON ODASI YAPARIM ŞURAYIDA DEDİĞİ BÖYLE ODALAR VARDIR HANİ KENDİ EVİNİ Bİ KENDİNİZ KURUN KIZADA YAZIK
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.