Şimdi Ara

God of War Limitli Sürüm PS4 Pro ve Koleksiyoncu Sürümü Fotoğrafları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •    God of War limitli sürüm PlayStation 4 Pro konsolu ve koleksiyoncu sürümünün bir etkinlikte çekilen fotoğrafları internet ortamında paylaşıldı.
     
       God of War limitli sürüm PlayStation 4 Pro paketinde Kratos'un baltası Leviathan'dan esinlenerek tasarlanmış PlayStation 4 Pro konsolu ve gri PlayStation 4 kontrolcüsü ve God of War oyununun kutulu sürümü bulunacak. Fiyat Kuzey Amerika için $399.99 USD. Ülkemizde de satışa sunulacağı PlayStation Türkiye tarafından doğrulandı. 
     
       God of War koleksiyoncu sürümünde ise fiziksel içerik olarak 9’’ Kratos & Atreus figürü, Steelbook, oyun diski, 2’’ “Huldra Kardeşler” oymaları, özel litograf, kumaş harita ve Dark Horse sanat kitabı; dijital içerik olarak Death’s Vow zırh seti, Exile’s Guardian kalkan, Dark Horse çizgi romanı ve dinamik tema bulunacak. Koleksiyoncu sürüm geçtiğimiz hafta Overgame üzerinde 699,00 TL ile ön siparişe açıldı. 
     
       God of War 20 Nisan'da PlayStation 4 için çıkacak.

       Fotoğraflara galeri üzerinden ulaşabilirsiniz.




  • Koleksiyoncu sürümü eklentileri iyi hoş tamam da şu PS4 Pro konsolu çok çok ama çok daha havalı ve güzel olabilirmiş.. Az daha özenselermiş keşke.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.