Şimdi Ara

İNTERNETTEN TV ALININCA İADESİNDE SORUN ÇIKAR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternetten tv alınca TVVYİ açınca kumada jelatininden çıkarılmışsa iade ederken açık jelatinle gönderilirse sorun oluyor mu?



  • Elektronik ürünlerde üründe sorun varsa servis raporu ile iade veya değişim isteyebilirsiniz fakat üründe sorun yoksa açılmış ürünü veya aksesuarları açılmış ürünü iade edemeyebilirsiniz. doğru olan direk aldığınız yerle görüşmeniz.
  • Bir ara gittigidiyor üzerinden aldığım ürün için sorun yaşadım. Satıcı almam diye inat etti. Bende ürünü kargoya verip gönderdim. İster al ister alma dedim. GG üzerinden destek talebinde bulundum. Allahtan gg benim yanımda oldu. Satıcıya uyarı vermişler. Satıcıda çok fazla diretmesine rağmen almak zorunda kaldı.
  • Kurulumunu sizin değil servis yapması lazım. Kutunun bantlarına bile dokunmamak gerek. Servis açar kontrol eder varsa bir kusur tutanak tutar kargolarsınız yenisi gelir veya ödemenizi geri alırsınız.


    Siz direk kutuyu açıp kumandasını vs kurcaladıysanız geçmiş olsun satıcı diretebilir.
  • Arkadaşım hepsiburadadan satın aldığı telefonu beğenmediği için şöyle iade etti:
    Önce telefonu beğenmediğini koşulsuz iade yapacağını söyledi. Müşteri temsilcisi neden diye sorduğunda telefonda sesin az geldiğini beyan etti. Müşteri temsilcisi inatla telefonun önce servise gidip servis tutanağı doldurularak iade edeceğini söyledi. Nedeni telefon sim kart takılması, jelatinin çıkartılması, gmail vs gibi uygulamaların kurulup kullanılmasıymış. Arkadaşım telefonu sıfırladı ve notere gitti. Noterden satışı tek taraflı fesih etti. Noterden hepsiburada.com a ihtarname gönderip telefonu hepsiburada.com a yolladı. Telefon ellerine geçer geçmez iade gerçekleşti. Eğer sizde sorun yaşarsanız alternatif olarak yazmak istedim. 100 tl gibi bir noter masrafı çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.