Şimdi Ara

Bu sefer Taksiciler Dolmuşçularla birleşti! Maslak'ta Uber Sürücüsüne DAYAK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
9.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • uber iyi reklam yaptı dayak mevsunudan zararlı uber sürücüsü kazancli uber

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar hadise oluyorda bunlara kimse dur demiyor mu? Muz Cumhuriyetimi olum burası bu nasıl saçmalıktır delircem valla

    Aga biz UBER'i desteklemeye devam edelim, sarı mafyaların yakında kökleri kazınacak zaten. Dünyanın her yerinde başımıza bela bu taksici milleti. Tatillerimizi yıllarca hep zehir ettiler. Bu vesile ile sonları gelir umarım
  • söför değil çete resmen bunlar devlet bısey yapmalı artık ceteelr butun ulaşımı ele geçirmiş bunca yıldır demekkı
  • tek bir sari taksi ve o zihniyette sofor kalmayana kadar UBER e tam destek. sari taksiler kadar problemi iki gurup daha var, ozel halk otobusleri ve dolmuslar bazilari otostopcu alana bile saldiriyor.
  • Taksici, dolmuşçu, servisçi bunların hepsi aynı zihniyet. Şerefsizler.
  • O kadar müşteri götürüyorum , keşke bana gelseydi bu tipler haber ufak değişiklik olucaktı uber sürücüsü 10 kişiyi hastanelik etti şeklinde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UBER yalnız değildir.. Tam destek Hep destek..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bedava reklam yapamazdı uber
    dahası yılların pislikleri taksi ve minibüsçüler de kendi ayaklarına başka türlü sıkamazlardı..

    Beni turizmmiş bilmemneymiş ilgilendirmez.
    Adam vergi kaçırıyor mu? hayır
    Taksici vergi kaçırıyor mu? sonuna kadar
    Takside denetim var mı ? asla
    uberde var mı? tabiki var, müşteri kaybetme korkusu.
    başka konuya da yazdım taksi müşterilerinin çoğu araç sahibi ve aracıyla trafikte giderken otobüs minibüs taksi terörüne maruz kalıyor.

    Alternatif bulunduğu an kimse taksiye maksiye sümüğünü atmaz.

    Ben halkım güçlü olan ben olmalıyım ama herzamanki gibi oy tabanı yüzünden yine pislikler korunuyor, görmezden geliniyor.


    Bi arkadaş yazmış taksicilere kimse ses çıkarmadığından böyleler diye...Aynen haklı
    kaç tane taksiyi çevirdim meali yanlış ama artistik yapan o eksik etekler arabadan aşağı inip hesap sorduğu an yalamanın önde gideni oluyorlar...
    delikanlılıkları 1 e karşı 5-6 kişi olunca devreye girebiliyor.. Alayı değüşük.
  • Indi bindiyi 8.75 yaparlar, trafigi altust ederler, insanlara siddet gosterirler, 2 km mesafeye gitmez

    Taksiye binen bizden degildir. Taksi dolmusa bin, ubere bin, metroya bin ama taksiye prim verme

    Eyvallah efendi taksi soforleride var ama kurtarmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maslakta avm mi varmis,uniq falan mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angara'lı olduğum için şunu da paylaşmadan edemeyeceğim:https://www.youtube.com/watch?v=nE9eDaR0er8

    Sarı taksi boyandı... Gelip de gapıya dayandı... Tam kaçıracağımız zaman, zalım da anası uyandı...
    ....
    ....
    Açın gızlar arayı salıyom gobrayı, varoooo!!??
    ....
    ....
    Sara taksi hızlandı... Çelik jantlar tozlandı... Gara gızı görünce, nazım nazım nazlandı...

    -------------------------

    Bunu niye paylaşıyorum şimdi? Sadece geyik olsun diye mi? Yok, değil... Angara'da üç tür taksici var:
    1) Tek tük, eskiden kalmış, plakası kendinin olan, efendi amca
    2) Pavyoncu
    3) Yobaz

    Birinciyi yaklarsan muhteşem. Sohbet de güzel oluyor. Ama birinciyi tutturamazsan (ki ihtimal düşük), o zaman kesinlikle pavyoncuyu tercih et. Pavyoncu nasıl tespit edilir? Mor ışık, yaklaşırken gelen Pioneer Ts-s20 tweeter sesinden gelen çik-çiki-çik-çiki Angara havası sesi... Biraz sarsar bu dürzüler. Atarlıdırlar. Ama iyi geyik malzemesi verirler. Taksiden indikten sonra bir hafta anlatırsın. Radyo Banko, Megasite, Park FM dinlerler. Bu aralar taksilerde bol bol şunu dinliyorum:

    https://www.youtube.com/watch?v=fbBgp5DTu8U

    -------------------------

    Yobaz taksicilere ise binmiyorum abi. Kusura bakmayın. Taksiye biniyorum, yobaz FM açık. Yobaz FM'deki yobaz, ya doğrudan benim, ya da benim karım kızım hakkında abuk sabuk konuşuyor. Yok gözümüze perde indirmişler, yok iffet, yok namus. "La bi s... git!" Küfür etsen edemiyorsun. Taksici de yobaz. Alınır. Bunlarda bir de bir gerginlik var hep. Gereksiz ciddi. Sanki bana ameliyata girecek. Kokumuzdan mı anlıyorlar zındık olduğumuzu bilmiyorum. Genelde tutamıyorum kendimi, trollüyorum bunları. Saçma sorular sorup konuşturuyorum falan... Hahahaha! Ama genelde sinirimi bozuyorlar. O yüzden binmiyorum. Bizim burada iki taksi durağı var. Kendilerine verdiğimiz isimler: "Şeriatçı" olan ve "Pavyoncu" olan. Hep pavyoncudan çağırıyoruz taksiyi... Bayağı bildiğin ayrımcılık yapıyoruz. Ayıp normalde... Dur daha bitmedi

    Tipi karadenizliye benzeyene de mümkünse binmiyorum. Onlardan da bolca gizli yobaz çıkıyor. Temiz yüzlü diye biniyorsun, arkada "cehennemde yanacaksınız!" abi... "Hay pacağina siçtiğum!" Bir de çok atarlılar be! Allah İstanbullulara sabır versin. Çoğu orada.

    -------------------------

    Özetle bu iş zor iş. Taksici de illet ettirdi kendinden. Düşük profil işlerin, müşteri ile en haşır neşir olanı aslında bu taksicilik. Hır buradan çıkıyor. Ama az sabredin. Çember daralıyor. Atlardan kurtulduk. Taksiciden de kurtulacağız:
    Bu sefer Taksiciler Dolmuşçularla birleşti! Maslak'ta Uber Sürücüsüne DAYAK
  • uber sürücüleri silah taşımalı yoksa kendilerini savunmaları mümkün değil
  • eger kamera kayıtlarından darp edenler tespit edilip içeri tıkılmazsa insanlara kendi cezasını kesme hakkı doğar ki hiç hoş bir durum olmaz bu
  • birkaç yıl önce izinli gününde abisinin servisiyle damacana su dağıtan polise de abi kardeş dolmuş şoförleri saldırmıştı,polis ikisini de öldürmüştü.bunlara böylesi müstehak biri çıkıp öldürecek görecekler taksiyi de plakayı da
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    bırak asgari ücret almayı çoğu zaman işsiz gezen beyinsizlerin milyon euroluk servete sahip futbolcuları ölümüne savunması gibi :)

    bizim millette kraldan çok kralcılık asla bitmez.
  • Hangi kitapta yazıyor 10 kişi 1 kişiye dalmak,bu kadar karaktersiz şerefi olmayan bir insan daha görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke taksiciler Uber'e saldırmak yerine Uber'in konfor seviyesine nasıl ulaşabileceklerini düşünse. Kısa mesafe duyunca burun kıvırmasa, araçları sigara kokmasa, trafik canavarı gibi araç kullanmasalar, istisnaları geçtim hep böyle mafya, barzo tipler olmasalar...

    Artık alternatifleri var. Taksi kullanmayalı yaklaşık 2 yıl olmuştur. Boyum uzun, taksilerin dar araçlarına sığamıyorum zaten. Çok sık kullanmamakla birlikte bir ihtiyacım olduğunda kesinlikle Uber'i kullanırım.

    Yok izni yokmuş yok bilmemneymiş... Taksilerin izni var da ne oluyor? Hadi bir durum oldu kullanman gerekti, bacını karını hangisine emanet edersin?

    Taksilerin şimdiye kadar hizmet kalitesi sunma zorunluluğu yoktu. Rahatlarını bozmaları gerekiyor diye bu kadar tepkililer.
  • o büyük yatırımı yaparken teknolojiyle beraber rekabet ortamının da oluşabileceğini ve plakanın değerini düşeceğini düşünmen gerekirdi.

    bir yerden ev aldık her ay 500 kiramız geliyordu ama birkaç yıl sonra o bölgeye birçok site yapıldı ve kiralar 350 liraya düştü.biz de gidip yeni binaları mı yakıp yıkalım.üstelik evin değeri de düştü.

    çalıştığım iş yerinde bulaşıkçılık yapan 2 Türk çıkarıldı yerlerine kayıt dışı çalışan 3 suriyeli alındı.bu suriyeliler hem piyasayı düşürdü hem bizi işsiz bıraktı gidip suriyelilerin kafasını mı kıralım?

    taksi seni kurtarmamaya başladıysa alternatif işlere yönel,senin paranın değeri düşmeyecek diye milyonlarca insanı lüks hizmetten,konfordan mahrum bırakmak istemek akıl işi değil.

    2 milyon lira değerinde plaka takılan aracın değeri 15 bin anca ediyor,araba bir gün elinizde kalacak.çoğu eski,döküntü,sigara dumanı kokan leş gibi arabalar.

    değişime,rekabete alışacaksınız.dünya değişiyor.sizin zararınız açıkçası bizim umrumuzda hiç değil.birkaç kişi zarar edecek ama binlerce kişi rahat edecek.piyango size vurduysa da yapacak bir şey yok
  • zaten insanların gözünde aynı seviyed olan iki grup birleşmiş, şaşırtan bir şey yok,

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolmuşlar ve taksiler konusunda insanlarımız hala iyi niyetli şekilde temennilerde bulunuyor. Onlarda standartlarını yükseltsinler daha kaliteli olsunlar diyor insanımız fakat o tren kaçtı kardeşlerim...

    Dolmuşlara taksilere şoför alırken, tek kriter araba kullanmak olursa sonuçları bu olur. Yoksa kaliteli iyi hizmet olduktan sonra insanlar fiyatlara zaten takılmaz.

    Devlet neden taksi plakalarının milyonlar olmasına izin veriyor ? Sen plakayı milyonlara satılmasına izin verirsen, adam düşük kalite yüksek kazanç peşinde koşar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.