Şimdi Ara

Özel Tasarım Jakemy El Aletleri ile Hız Kazanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güvenli ve Hızlı Tamir, Onarım ve Bakım için: Jakemy El Aletleri

    Çok sayıda ülkeye ihracat yapan Jakemy El Aletleri kullanıcı deneyimlerine dayalı olarak ürünlerinin geliştirmesine devam etmektedir. İhtiyaca uygun takım çantası ve bit seti çeşitleri, dijital ürünlerin ekranlarının sökülmesinde kullanılan açma sökme aletleri, tornavida setleri ve Apple, Samsung HTC gibi markalara özel olarak üretilmiş tamir setleri ile onarım ve bakım işlemlerinizde size hız kazandırmayı hedeflemiştir.
    Özel Tasarım Jakemy El Aletleri ile Hız Kazanın
    Elektromanyetik vakum, sıvı saklama şişeleri, pas temizleme kalemi, lehim seti, pense, PCB tutucu, mıknatıslama aletleri gibi tamir işlerinde size güven veren düzenli ve hızlı çalışmanızı sağlayacak özel tasarlanmış ürün çeşitliliğine sahiptir.

    Jakemy ürün kategorilerinin içerisinde tüm bu işlemlerinizi not alarak, düzenleyeceğiniz çalışma pedleri antistatik özelliktedir. Çalışma ortamında oluşabilecek statik elektriği engelleyecek ESD tasarımının yanı sıra ısı yalıtımıyla tehlikeleri bertaraf ederek güvenli bir çalışma ortamı yaratır.

    Profesyonel ve hobi severlerlerin ihtiyaçlarına uygun Jakemy El Aletleri DK Elektronik güvencesiyle artık Türkiye'de!
    12 Ay'a varan taksit imkanı, 150₺ üzeri alışverişe bedava kargo imkanı ve anında stoktan teslim edilmesi avantajlarıyla DK Teknoloji üzerinden sahip olabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.