Şimdi Ara

Milletimizdeki Akıl Verme Hastalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Milletimizde ciddi manada akıl verme hastalığı var. Birisi ile en ufak sıkıntınızı paylaşmaya görün hemen size akıl vermeye kalkıyor. Sorunun ne olduğu önemli değil ya kendi hayatından ya da bir eşinin/dostunun hayatından yaptığı çıkarımları önünüze sunuyor.

    Buraya bunu yazmaktaki maksadım biri size dert yanıyorsa "adam sende aldırma, halledersin,sıkma canını geçer" gibi laflar edin. Muhatabınız sadece derdini anlatmak, yükünü hafifletmek istiyor olabilir. Eğer akıl almak isteseydi "... abi/abla bir sıkıntım var. Bir akıl ver nasıl çözerim bu işi?" der.


    Herkese iyi forumlar.



  • cok kez şahit oldum 20 yasındaki veletler bile hayatın çemberine tur bindirmiş misali öğüt verip akıl vermeye çalısıyor. Herkes salak bir onlar akıllı sanki öyle bir tipleri var ki 85 milyon insan şansa hayatta kalmış bir o Survive ediyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş, akıl vermek gibi olmasın ama böyle boş beleş işlerle uğraşma. Biraz kendini geliştir. Bir abi tavsiyesi olsun bu da sana.
  • bu durum spor salonlarında 100 kat daha beter oluyo. Adama bunu kullanıyor musun diye soruyorsun hemen başlıyor işte şöyle yapcan böyle yapcan sana böyle iyi gider cart curt diye :D İyi ki gitmiyorum. Bir de şu var biri ben eziğim diyo hemen akıllının teki atlıyor kendini geliştir kitap oku otomatik cevap sanki
  • insipe12 İ kullanıcısına yanıt
    Bir de bu var "kendini geliştir" Gelişmiş insan nedir? Vasıflarını sayabilir misin? Somut örneklerini ortaya koyabilir misin? Ata mirası gibi insanlar aynı lakırdıları tekrar edip duruyorlar.
  • Her kişinin nazarında "gelişmiş insan" farklı olabilir. Bir bireyin kendini geliştirmesi (gerçekleştirmesi) kendi kararlarını verebilme, verdiği kararların sonuçlarına katlanabilme, kim olduğu, neyi isteyip neyi istemeyeceği ve hedeflerine ulaşmak için hangi yolu takip etmesi gerektiğini bilmesidir.
  • Çünkü boş kazanın sesi çok çıkar ve sesi çok çıkanlar hep omuz üstünde taşınır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.