Şimdi Ara

God of War için 15 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Sony Interactive Entertainment, geçtiğimiz günlerde sızdırılan God of War oynanış videosunun tam ve resmi versiyonunu yayınladı. Ayrıca oyunun yeni dövüş sisteminin SCE Santa Monica Studio tarafından anlatıldığı bir video da paylaşıldı.
     

    Olimpos Tanrıları’na duyduğu öfkeyi ardında bırakan Kratos, artık İskandinav tanrıları ve yaratıklarının diyarında yaşıyor. Kratos bu acımasız dünyada hayatta kalmak için savaşmalı ve oğluna da sadece hayatta kalmayı değil, aynı zamanda Sparta Hayaleti’nin yaptığı kanlı hataları tekrar etmemeyi de öğretmeli. God of War’un bu görkemli yeni hâli, ikonik serinin tüm niteliklerini, yani vahşi dövüş dinamiklerini, destansı baş düşman mücadelelerini ve nefes kesen boyutunu içinde barındırıyor ve bunları, Kratos’un dünyasını yeniden şekillendiren güçlü ve dokunaklı bir anlatıyla birleştiriyor.
     
    Yeni ve cesur bir anlatım: Saygısını kazanma konusunda kararlı olan oğlunun hocası ve koruyucusu rolünde olan Kratos, adı anıldığında akla gelen ilk şey olan öfkesini dizginlemek için beklenmedik bir fırsatla karşı karşıya. Oğluna bıraktığı karanlık geçmişi sorgulayan Kratos, geçmişindeki kusurları ve dehşeti telafi etmeyi amaçlıyor.
     
    Daha karanlık bir dünya: İskandinav mitolojisinin yabani ormanları, dağları ve diyarlarında geçen bu oyunda; kendi yaratıkları, canavarları ve tanrıları olan tehlikeli ve tamamen farklı bir diyara adım atmaya hazır olun.
     
    Amansız mücadeleler: Yakın çekim serbest omuz arkası kamerayla aksiyon her zamankinden daha yakına taşınıyor ve mücadele, amansız ve kararlı bir hâle bürünüyor. Kratos’un büyülü ve güçlü baltası, ölümcül bir silah olmasının yanında, keşif için de oldukça kullanışlı bir silah. Gardını asla bırakma.
     
       God of War 20 Nisan'da PlayStation 4 için çıkacak.

       Oynanış videosunu ve dövüş sisteminin anlatıldığı videoyu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
     
     
     
     








  • God of War oyununu sayesinde PS4 kullanıcıların çoğunun kafa yapısını anlama şansım oldu. Bloodborne, Horizon gibi oyunları çıktığından çok sonra aldığım için güncel olarak konularını takip edememiştim. Zaten diğer sevdiğim ex oyunlar Yakuza 0, Persona 5 gibi konuları forumda çok hareketli değil. GOW çok sevdiğim bir seri olduğundan dolayı konusunu, haberlerini sürekli takip ediyorum.

    Az çok konsol savaşlarının forumda kişileri belli ve haber konularında sonuçta herkesi herkes kışkırtıyor. İşte durup dururken Halo çöp, Horizon çöp gibi yazılara verilen cevapları görünce sonuçta insanlar sevdikleri serileri savunuyor ne var diyordum. Fakat GOW konusu şu an her arkadaş üstüne alınmasın sürekli birbirine 'abi çok iyi ya, abi, abi, abi, PS4 abi, çok iyi abi' ile başka bir şeyden dolu değil. Para alıp satın alınan bir ürünle farklı boyutta bir ilişki yaşıyorlar. Sanırım GOW'un yapımcıları bile şu an oyunlarını bu kadar övmüyor.

    Oyunu çok sevmelerini bir şey diyemem fakat yorumların çoğu abi çok iyi abi şeklinde çok az yapıcı yorum var. Ayrıca benim gibi arada çıkıp işte şurası iyi değil diyen insanlara bir saldırı var. Adam seriyi seviyorum, oyunda güzel ama GOW'dan şunu beklerdim dediği zaman gerisinde ne dediğinin pek önemi yok 'işte Xboxçı, ooo', 'git sen oynama' gibi laflar ile dolup taşıyor. Zaten The Last of Us 2, CGI video gösteriyor, oyunda olmayacak diyor. Ona bile yılın oyunu yorumları görüyorduk. CGI'ya göre oyun değerlendiriyorsak Starcraft son 100 yılın en iyi oyunu o zaman.

    Avrupa'nın bize kıskandığına inananlar gibi hayali bir düşmanları var arkadaşların. 2-3 kişi dışında kimse işte 'Xbox ezer, GOW çöp, PC 60 fps' gibi yorum yapmamasına rağmen. Konuya girdiğiniz zaman sürekli bir Xbox, PC'ye laf atma söz konusu. Sanırsınız sürekli girip 'PC, 60 FPS hehehe' yazıyor birileri. Hayır oynamayacaksınız denilen alet alt tarafı 1.200- 1.600 civarı arasında bir alet. Forumda bu konulara girenler oyuna 300 TL veren kişiler. 300 TL veren allahım PS4 ölüyorum ama 1.600 TL alamıyorum diyen insanlar var sanıyorum. Gerçi arkadaşların çoğu bir negatif yorumdan sonra gerisini görmeyi pek başaramıyor.

    Oyuna gelirsek daha önceki haber konusunda dövüş sistemine yaptığım yorumların aynısını oyunun Lead Gamer Designer'ının yapmış olması sevindirici. Ama belki o da gizli bir Xbox ajanıdır sonuçta PS4 etrafı düşman dolu. The Order düşük puan alınca İlluminati işin içindeye kadar gitmişti arkadaşlar. Eski oyunlardaki sistemi değiştirmek istedikleri ortada ve bunu bir iyi bir değişiklik olarak gören arkadaşlar olacaktır ama seride en çok GOW2'yi beğenen biri olarak beni hayal kırıklığına uğrattı.

    Dövüş sistemi çok zevkli olacağa benziyor ona bir şüphe yok. Şu düşmana balta mı atayım donsun o arada öbürünü döverim sonra şu düşmanın önüne geçerim balta geri gelirken ona çarpar gibi bir sürü şeyi düşünüyor ve hızlı bir şekilde yapıyor olacağız. Videoda gördüğüm kadarıyla baltayla neresine vurduğumuza göre farklı tepkiler veriyorlar ve balta geri dönerken sektirmek mümkün gözüküyor. Bunun üstüne bir de daha sonradan açılacak yetenekler girince işini iyice suyu çıkacaktır. Baltayı attık elimiz boş kaldı bir durumda söz konusu değil. Yumruk yumruğa kavgaya hemen anında giriyor.

    Tüm bunları düşününce gerçekten zevkli bir oyun olacağına bir şüphe yok. DMC serisi gibi sürekli farklı hareketler yaptığımız oynarken sanki çok zor bir iş başarıyor gibi görüneceği ve oyuncunun zevk alacağı kesin. Özellike düşmanların animasyonları çok başarılı duruyor. Fakat tüm bu iyi şeylerin yanında ve bu görselliği işin içine kattığımız zaman önceki oyunlarda olan etkileyicilik, dehşet kısaca epic sahnelerden vazgeçmişler gibi duruyor. Özellikle devi gayet Dark Souls gibi dümdüz kesmesi ki Dark Souls dövüş sistemi ile öne çıkan bir oyun olmadı, beni hayal kırıklığına uğratmadı desem yalan olur. Bunun üstüne 'bak dövüşe girdin ona göre' şeklinde olan kamera ve kamerayı yönetme şeklimizi de pek beğenmedim.

    Yine The Last of Us'a dönüşme söz konusu. Uncharted 4'de bunu yapmaya çalıştı ama aksiyon üzerine kurulu bir oyunda bir de üstüne kötü diyaloglar ve 3 oyundur bu karakterin söylemediğimiz kardeşi geri döndü haaa gibi inanılmaz bir Türk dizileri kalitesinde yazarlık yüzünden benim hiç hoşuma gitmemişti. Kratos nasıl eski dehşet saçan, şuna yardım etmem, onu keserim günlerinden bugünlere geldi onu dolduracaklardır ama umarım bunu iyi bir şekilde yaparlar. Oyunu beğenmedim demiyorum ama yine birçok arkadaş sadece olumsuz olarak değerlendirdikleri yazıları görecektir. Yine de belirtmek isterim oyun çok iyi olacağa benziyor fakat GOW 2 ve 3 Gameplay yazıp bir videoyu izlediğiniz zaman bunu yanyana koyarsanız eminim benim gibi birçok oyuncu az da olsa hayal kırıklığı yaşacaktır. Oyunun 15 dakikası ve bir sürü yetenek açılacaktır ama dediğim gibi bu kamera açısı ve dövüş sistemi az çok bunların göstergesi.
    Oyunu kötüleyen mesajların ne olduğunu hala anlamadınız mı arkadaşlar? Bunlar pc xbox fanboyu. Burada kendilerince oyunun eksiklerini bulmaya çalışıyorlar. Ha bu mesajları yazanlar ciddi ciddi playstation kullanıcısı ise onlara da şöyle diyeyim. Sizin gibi oyuncular çoğunlukta olsaydı bu sektör bir adım ileri gidemezdi. Bırakın şu eskiyi. Eski, eski güzelliği ile kalsın. Yeni şeyler denenmedikçe, risk alınmadıkça bu sektör bir adım atamaz ileriye. Santa monica bir risk alarak eski sistemi değiştirmiş ve videolardan da anlaşıldığı üzere yeni getirdikleri sistem mükemmel olmuş.



    Eski oyunlar elbette güzeldi ama sıktı artık. Ne kadar meraklısınız aynı şeyleri defalarca yapmaya? 6 oyundur yetmedi mi? Sizin sayınız devede kulak misali az. Çoğunluk gow fanı bu yeniliği istiyordu ve aldı. Çok da iyi oldu. Madem bu kadar eleştiriyorsunuz oynamasınız biter. Gow serisi sizin oynayıp oynamamanıza göre yön değiştirmeyecek. Demoyu oynayanların hepsi oyunu mükemmel olarak bulmuş bizim gibi. İşte bakmak ile görmek bir değil. Siz bakıyorsunuz biz görüyoruz.
  • Oyunun zevki kaçmasın diye izlemeyeceğim.Xboxçı tayfa izleyebilir
  • Valla parça parça sadece dövüş sistemi gösterildiği için izlenmesinde herhangi bir spoiler tehlikesi görmüyorum aslına bakarsanız dayanamıyorum izlemek istiyorum =)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Düşmanların yapay zekası cok zayıf görünüyor hepsi öküz trene bakar gibi bakıyor. Kratos zaten ölümsüz gibi bir şey bana cok kolay bir oyun gibi geldi umarım yanılırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay kaldı onun hatırına alırım bi fırt
  • Grafikler vuruş hissi muazzam ama düşmanların tek tek gelmesi god of war hissini alıp götürüyor başka oyunlara benziyor
  • tek tek adam dövmek hayal kırıklığına uğrattı umarım oynarken bunu unutturur ama god of warı god of war yapan şey oyunda yok buna inanamıyorum ve sanırım ortlaması 95 lerde olan bir efsane değilde ortlama bir oyun olacak hissi yarattı bu god of warın en büyük özelliğinin oyunda bulunmaması umarım yanılırım , o baltayı savurduğunda 10 larca canavara vurmalı ya en azından 4 tanesi aynı anda saldırsa ve en azından 4-5 tanesine aynı anda vuruyor olabilseydik resmen sırayla geliyorlar tekrar tekrar izliyorum kafayı yicem , ve ayrıca zıplıyamıyor olmak okadar göze batıyorki yani zıplama olsa kalabalık dğşmanlarda kamera geri çekilse havaya baltayla düşmanları uçursak havada kan bulutu yaratsak güzel olmazmıydı ? tam bir god of war olurdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 19 Mart 2018; 19:52:45 >
  • O can barı kapatılıyordur umarım.
  • Bu ne arkadaş, içim dışım God of War oldu. Çıkarsınlar artık şu oyunu da rahatlasın millet.
  • bana nedense ryse son of rome hatırlattı. ne ironiktir ki bir gow klasiği qte ryse da çok kullanılıyordu. bundaysa hiç yok neredeyse.
  • Downgrade yemiş karkater detayları azalmışçı tayfayı şu videoyu izlemeye davet ediyorum. Kratos'un ortamdan ortama girdiğinde değişen ışık açılarıyla beraber vücudundaki her bir kas dokusunun deride bıraktığı izlere kadar görüyorsunuz sırttan kollara doğru açık olan yerlerde.

    Dövüş sahneleri bir baltayla yapılabileceğin en iyisi olmuş bence, oyun sonuna kadar yapılacak olan upgradeler ile nerelere ulaşır bu hareketler bilmiyorum. Bence meta ortalaması 90'ın üstünü görür, buraya yazdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    tek tek adam dövmek hayal kırıklığına uğrattı umarım oynarken bunu unutturur ama god of warı god of war yapan şey oyunda yok buna inanamıyorum ve sanırım ortlaması 95 lerde olan bir efsane değilde ortlama bir oyun olacak hissi yarattı bu god of warın en büyük özelliğinin oyunda bulunmaması umarım yanılırım , o baltayı savurduğunda 10 larca canavara vurmalı ya en azından 4 tanesi aynı anda saldırsa ve en azından 4-5 tanesine aynı anda vuruyor olabilseydik resmen sırayla geliyorlar tekrar tekrar izliyorum kafayı yicem , ve ayrıca zıplıyamıyor olmak okadar göze batıyorki yani zıplama olsa kalabalık dğşmanlarda kamera geri çekilse havaya baltayla düşmanları uçursak havada kan bulutu yaratsak güzel olmazmıydı ? tam bir god of war olurdu

    Belki de yapmışlardır öyle bir sey. Daha bu oyunun en başı. İlerki bölümlerde farklı bir şeyler yapmış olabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet4428

    O can barı kapatılıyordur umarım.


    İlk tepkim benimde bu oldu hocam en azından Hud opacity falan olur muhtemelen..
  • God of war vatan da da ön siparişe açılmış...
  • Yine başlamış bizim çok bilmiş hatta oyunu önceden alıp deneyimleyen saygı değer kullanıcılarımız.Acaba neden 10 kişi arasından 2 kişi laf atmak istiyor? (Laf atan herkese diyorum hocam)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtx1080tii -- 19 Mart 2018; 21:6:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--


    quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    tek tek adam dövmek hayal kırıklığına uğrattı umarım oynarken bunu unutturur ama god of warı god of war yapan şey oyunda yok buna inanamıyorum ve sanırım ortlaması 95 lerde olan bir efsane değilde ortlama bir oyun olacak hissi yarattı bu god of warın en büyük özelliğinin oyunda bulunmaması umarım yanılırım , o baltayı savurduğunda 10 larca canavara vurmalı ya en azından 4 tanesi aynı anda saldırsa ve en azından 4-5 tanesine aynı anda vuruyor olabilseydik resmen sırayla geliyorlar tekrar tekrar izliyorum kafayı yicem , ve ayrıca zıplıyamıyor olmak okadar göze batıyorki yani zıplama olsa kalabalık dğşmanlarda kamera geri çekilse havaya baltayla düşmanları uçursak havada kan bulutu yaratsak güzel olmazmıydı ? tam bir god of war olurdu

    Belki de yapmışlardır öyle bir sey. Daha bu oyunun en başı. İlerki bölümlerde farklı bir şeyler yapmış olabilirler.

    umalımki bu oyundaki dövüş anlarının sadece %1 lik bir kısmı olsun ve geri kalan %99 luk kısımda hareketli heycanlı aksiyonlu savaş olsun




  • endişelendim... moralim baya bi bozuldu
  • grafikler tamam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last of us 1.5
  • Aman deyin oyun iyi çıksın yoksa forumundakilerin bir kısmı ciddi ciddi intihar eder.

    Yalnız hiç dikkatimi çekmemiş fark eden arkadaşlara teşekkürler. Birini döverken diğeri, diğerleri geri çekiliyor, bulaşmıyor. Oyunun ilk kısımları diye böyledir herhalde. Diğer türlüsü çok saçma olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 19 Mart 2018; 21:39:44 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.