Şimdi Ara

Peugeot 308 1.6 biuehdi otomatik yakıt tuketimim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: commandx


    quote:

    Orijinalden alıntı: cenkay02

    Ben de 1.2 tsi var Seat İbiza manuel. Uzun süreli (2800 km) ortalama tüketim 6.7 litre ve inanılmaz sakin kullanıyorum. Aşırı dikkat ediyorum ve inanıyorum ki biraz sert kullansam yani açıkcası sizin 308 hdi kullandığınız tarzda kullansam 7.5-8 Litrenin altına düşmez. Kafanız rahat bir şekilde araç kullanmak icin 308 hdi bence çok güzel bir alternatif

    Tsi motorlu c segment kullananlar hic kasmadan 6-7 litre arasinda yaktigini soyluyorlar. Cok kasiyor da bize mi yalan soyluyorlar?

    Benim aracımda start stop yok ve bundan dolayı s/s li araçlara göre ayni motor hacminde bile 1 litre civarı fazla yaktığımı düşünüyorum daha önce dizel de kullandım. Kafan rahat kullanmak istiyorsan kesinlikle dizel. Tsi motora az yaktırmak icin kesinlikle sakin kullanım tarzını benimsemelisiniz. Ankara’yı bilenler için söylüyorum; Demetevler trafiğine girip aşırı dur kalk ve Trafik Işık’larına da takılmak suretiyle 8-9 litrenin altına düşmez iste s/s olsaydi bu 7-8 arasında olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cenkay02 kullanıcısına yanıt
    S/s o kadar etki etmez. Sizin tuketimde 0.2 litre falan ancak etki eder. Dur kalk arttikca, ortalama hiz dustukce biraz daha artar. Oyle 1 litre vs hayal. Araclar rolantide cok yakit tuketmez. Dur kalk ve dusuk hizlar sikinti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.