Şimdi Ara

Kombi Arıza Kodları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aden F0 Arıza Kodu: Kombinin Su Basıncının Düşük Olduğunu Belirten Koddur. Bu Kod Ekrana Geldiği Zaman Cihaza 1 İle 2 Bar Arasında Su Basarak Sorunu Çözümleyebilirsiniz.


    Aden Kombi Kodları, Aden Ariza Kodları Nelerdir

    Aden Kombi Hata Kodlarının Anlamları

    F1 Arıza Kodu: Aşırı Isı Termostatın Da Arıza Olduğunu Belirten Koddur. Kombi Bu Hatayı Verdiği Sürece Cihaz Herhangi Bir Verim Sağlamaz. Bu Termostatın Değişimi Gerekmektedir. Servis Çağırarak Yardım Almanız Gerekir.

    Küçükçekmece Demirdöküm Servisi

    F2 Arıza Kodu : Sıcak Su Akmasın Da Etkili Olan Parçalardan Ntc Sensorun De Arıza Meydana Geldiğini Gösteren Koddur. Bu Kod Cihazın Göstergesin De Olduğu Sürece Kombi Sıcak Su Akıtmaz Veya Akıtmasın Da Sorunlar Yaşar. Demir Döküm Kombi Servisi’nden Destek Alınız.

    F4 Arıza Kodu : Cihazın Alev Almasın Da Arıza Yaşandığını Gösteren Hata Uyarısıdır. Yani Kombi Ateşleme Yaptıktan Sonra Alev Almıyor Ve Devreye Girmiyor. Gaz Gurubunda, İyonizasyonda, Elektrotlar Da Sorun Olabilir. Demir Döküm Servisi’nden Destek Alınız.

    F5/F6 Arıza Kodu : Kombinin Hava Akım Sırasın Da Arıza Meydana Getirdiğini Böylelikle Cihazın F5 Uyarısı Verdiğini Göstermektedir. Kombinin Baca Sensorun De Yahut Hava Prosestatın Da Problem Olabilir. Servis İle Görüşerek Kombiye Müdahale Ettiriniz.

    OC Arıza Kodu : Hava Proses Atının Bağlı Duruma Geçtiğini Gösteren Kodun Açıklamasıdır. Cihazın Ekranın Da Bu Kod Varsa Kombiye Re Set Atınız. Resetten Sonra Düzelmiyor İse Demir Döküm Servisi Tarafından Kombiye Müdahale Ettiriniz.

    CC Arıza Kodu : Prosestatın Yahut Baca Sen Sörünün İptale Alındığını Gösteren Koddur. Demir Döküm Servisini Arayarak Sorunun Çözümü İçin Yardım Alınız. Tekirdağ Demirdöküm Servisi


    Atron

    F1 Arıza Kodu : Atron Kombide Aşırı Isınma Meydana Geldiğini Belirten Arıza Kodudur. Bu Durumda Limit Termostatında Sorun Var Diyebiliriz. Parça Değişimi Gerekeceği İçin Demir Döküm Atron Servisi İle Görüşmeniz Gerekmektedir.

    F2 Arıza Kodu : Sıcak Su Ntc Sinde Sorun Olduğunu Belirten Uyarı Kodudur. Bu Durumda Sıcak Su Sen Sörü Arızalı Olduğu İçin Kombi Sıcak Su Vermez. Sorunun Çözümlenmesi İçin Sensor Değişimi Gerekmektedir. Bunun İçin Atron Kombi Servisi’ni Aramalısınız.

    Atron Kombi Kodları, Atron Hata Kodları

    Atron Ariza Kodlarının Anlamları

    F3 Arıza Kodu : Kombinin Tesisata Yolladığı Suyun Değerini Ölçme Görevinde Olan Sen Söründe Bağlantı Sorunu Yaşanıyor Demektir. Bu Durumda Tüketici Olarak Müdahale Edebileceğiniz Herhangi Bir İşlem Olmamaktadır. Demir Döküm Kombi Servisi’ni (0312) 255 87 87 Numaralı Telefondan Arayarak Yardım İstemelisiniz. (0312) 255 87 87

    F4 Arıza Kodu : Cihazın Ateşlemeyi Yapmadığını Belirten Bu Uyarı Kodunda Cihaz Ateşlemeyi Sağlamadığı İçin Verimli Olmaz. Bu Nedenle De Gaz Valfinde Ya Da İyonizasyonda Sorun Var Diyebiliriz. Demir Döküm Teknik Servisi Arayarak Konu Hakkında Yardım Almalısınız. (0312) 255 87 87

    F5 Arıza Kodu : Hava Akışının Sağlanmadığını Belirten Hata Kodudur. Kombi Ekranında Bu Uyarı Kodu Belirdi İse Hava Prosestatı Arızalı Diyebiliriz. Proses Tat Değişimi Gerekeceği İçin Atron Kombi Servisi’ni Aramanız Gerekmektedir. Tekirdağ Baymak Servisi

    F6 Arıza Kodu : Cihazın Tesisata Gönderdiği Suyun Dönüş Değerini Ölçme Görevinde Olan Sen Sörünün Arızalı Olduğunu Belirten Hata Kodudur. Bu Durumun Çözümlenmesi İçin Atron Servisi İle Görüşmeniz Gerekmektedir.(0312) 255 87 87

    F7 Arıza Kodu : Kombi Ekranında F7 Hata Kodu Belirdi İse Gaz Armatürün De Sorun Var Demektir. Gaz Armatöründe Sorun Olduğu İçin Cihaz Ateşleme Yapmaz Doğal Olarak Da Kombi Verim Sağlamaz. Bu Durumda Sorunun Çözüme Ulaşması İçin Demir Döküm Kombi Servisi’ni Aramalısınız.(0312) 255 87 87

    F8 Arıza Kodu : Cihazın Tesisat Devresine Göndermekte Olduğu Suyun Değerini Ölçme Görevinde Olan Sen Söründe Aşırı Isınma Problemi Olduğunu Belirten Hata Kodudur. Bu Durumda Sensor Değişimi Gerekebilir. Cihaza Müdahale Etmemeli Direk Demir Döküm Atron Servisi’ni Arayarak Yardım Almalısınız.(0312) 255 87 87

    F9 Arıza Kodu : Proses Tatta Kısa Devre Sorunu Olduğunu Belirten Hata Kodudur. Bu Durumda Hava Prosestatı Arızalı Bu Sebeple De Hava Akışını Sağlamıyor Diyebiliriz. Parça Değişimi Sonrasında Sorun Çözümlenecektir. Yalnız Bunun İçin Dermir Döküm Teknik Servisi İle Görüşmeniz Gerekmektedir. (0312) 255 87 87

    F10 Arıza Kodu : Atron Kombinin Basıncının 0,3 Barın Altında Olduğunu Gösteren Uyarı Kodudur. Bu Durumda Kombiye 1,5 Bar Kadar Doldurma Musluğu İle Su Basmalı Sonrasında Cihaza Re Set Atmalısınız. Sorun Bu Şekilde Çözümlenecektir.

    F11 Arıza Kodu : Atron Kombide Bu Uyarı Kodu Belirdi İse Su Akışı Sağlanmıyor Demektir. Bu Durumda Kombi İçinde Su Dolaşımı Olmuyor Diyebiliriz. Sorunun Çözümlenmesi İçin Demir Döküm Atron Servisi’ni Aramalısınız.

    F12 Arıza Kodu : Daireye Gelen Voltajın 165 V Altında Olduğunu Belirten Arıza Kodudur. Bu Durumda Cihazı Kullanmamalı Voltaj Dengeleyici Özellikte Olan Regülatör Cihazını Kullanmalısınız. Aksi Taktirde Cihazın İçinde Bulunan Parçaları Zarar Görerek Yanabilir.

    F13 Arıza Kodu : Atron Kombinin Kalorifer Gidiş Ve Dönüş Sensörlerinin Arasındaki Sıcaklık Farkında Problem Olduğunu Belirten Uyarı Kodudur. Bu Durumda Demir Döküm Servisi’ni Aramalısınız.

    Zeytinburnu Demirdöküm Servisi


    İsofast

    F01/F04 Arıza Kodu : İsofast Kombinin Ateşleme Başarısızlığı Yaptığını Belirten Hata Kodudur. Cihazın Ateşlemeyi Yapmaması Sebebi İle Cihazdan Verim Alınamaz. Bu Durumda İyonizeysen Sorunu Var Diyebiliriz. Sorunun Çözümlenmesi İçin De İsofast Kombi Servisi’ni Aramalısınız.

    F02 Arıza Kodu : İsofast Kombi Ekranında Bu Uyarı Kodu Belirdi İse Hava Akışının Sağlanmadığı Anlamına Gelir. Bunun Nedeni Prosestatın Arızalı Olmasıdır. Bu Durumda Demir Döküm Kombi Servisi’ni Aramalısınız.

    F03 Arıza Kodu : Kombi Ekranında Bu Uyarı Kodu Belirdi İse Cihaz 2 Saat 40 Dakika İçinde Sorunu Yaşattırıyor İse Proses Tatta Sorun Vardır. Çözümü İçin Demir Döküm İsofast Servisi’ni Aramalısınız.

    F05 Arıza Kodu : Kombide Sıkça Karşılaşılan F05 Arıza Kodunun Açıklaması Aşırı Isınmadır. Kısacası Cihazın Aşırı Isınma Termostatı Olan Limit Sen Sörü Hasar Görme Sebebi İle Cihaz Arızaya Geçiyor Diyebiliriz. Bu Konuda Yardımları Demir Döküm İsofast Servisi’nden Alabilirsiniz.

    İsofast Kombi Kodları, İsofast Hata Kodları

    İsofast Ariza Kodları Nelerdir

    F06 Arıza Kodu : Kalorifer Devresi Sen Söründe Sorun Olduğunu Belirten Uyarı Kodudur. Bu Durumda Peteklerin Isınmasını Sağlayan Sensor Arızalı Diyebiliriz. Sensor Değişimi Gerektiği İçin Demir Döküm Teknik Servisi Aramalısınız.

    F07 Arıza Kodu : Kombinin Sıcak Su Devresi İçin Çalışan Sen Söründe Sorun Olduğunu Belirten Hata Kodudur. Bu Durumda Sensor Arızalı Olduğu İçin Kombiden Sıcak Su Alamazsınız. Sorunun Çözümlenmesi İçin Demir Döküm İsofast Servisi’ne Ulaşmalısınız.

    F08 Arıza Kodu : İsofast Kombi Ekranında Bu Uyarı Kodu Belirdi İse Kalorifer Sen Sörleri Arızalı Demektir. Yalnız Önemli Olan Hangi Sensorun Arıza Yaptığını Bulabilmektir. Kombi Bu Hata Kodunu Veriyor İse Birden Çok Sen Sörde Sorun Olabilir. Bu Durumda Hem Arıza Tespiti Hem De Müdahalesi İçin Demir Döküm Kombi Servisi’ni Aramalı Yardım Almalısınız.küçükçekmece demirdöküm servisiküçükçekmece demirdöküm servisiTekirdağ Demirdöküm ServisiTekirdağ Baymak ServisiZeytinburnu Demirdöküm Servisi



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.