Şimdi Ara

VIZYONSUZLUKTA ZİRVE:ACUN ILICALI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
13.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • forumda survivor başlığında izleyenlere laf soktum diye banlanmıştım
  • Forumda bu vizyonsuzluktan fazlası ile nasibini almış.
    Ulan adamlar taraflara ayrılmış. O da yetmemiş.. şu,bu diyerek tartışıyorlar.

    Bu ülke cidden beyin fakiri. Bunun marjinal yada entellektüel olmak ile alakası yok ama; ben bu programı görünce ruhum çöküyor. Bizim bir akraba.. Ekrana kilitlenmiş baykuş gibi survivor izliyor. Eğer o yoksa kanal 360'ı açıp özetin bile tekrar eden 80'leri izliyor.

    Sonra laf edince biz kötü oluyoruz.
    Yazık yahu buülkede pollyanna gibi televizyonla mutlu olan insanlar var.
  • Survivor hayatı yaşamak için taa panamaya gitmeye gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu survivor u sadece ben izlemiyorum sanıyordum. Forum da benim gibi bir sürü kişi varmış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vizyonsuz olan Acun değil izleyiciler. Acun bu programı dünya çapında ülkeleri satıyor deli gibi rağbet var. Meksikalılar falan bayılıyor. Yakında abd'de de yayına başlayacak. Dünya çapında bir program survivor.



    Mabtık futbol izlemekle aynı. Başka insanlarla aynı programı izliyorsun. Onun üzerinden muhabbet edip ezikliğini bastırmay çalışıyorsun. Birini tutup tatmin olma ihtiyacını gideriyorsun. Hayatına anlam yüklüyorsun bunun üzerinden. Herkes çok vizyonlu bilim düşkünü süper eğitimli bireyler olsa bu dünya yı yönetmek imkansız olurdu. %20 akıllı bireyler % 80 düşük zekalı bireyleri yönetiyor. Dünyanın kuralı bu. Dolayısıyla böyle kitleleri gerçeklerden uzaklaştırıp sanallığa bağlayan ne varsa yöneticiler tarafından beğenilip uygulamaya geçirilir.



    Bkz. E spor denen saçmalık. Genç bireyleri odasına kitleyen bu olay yüzünden insanlar evden çıkmıyor. Haber okumuyor olan bitenleri takmıyor.



    Bkz futbol survivor o ses türkiye vs programlar



    Bkz Kontrollü medya ve yalan haberler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi programında ülkeler arası takımlardan sporlardan bahsediyordu. Ekskrimnant diye telaffuz ediyorlar tam kelimeyi bilmiyorum. Acun kendisi bulmuş dünyaya bunu tanıtmak istiyormuş. Panorama extra ıvır zivir gibi boş dedikodu programlarını abartmazsa izlenebilir. O zaman vizyondan bahsedebiliriz. Şuan sadece insanları uyutuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milletin parası sizin hem parmaklarinizi hem de çenenizi yormasın boşuna.

    Acun gayet vizyonu olan bir adam. eğer o programı yayınlıyorsa demek ki karşılıgını aliyor. kumanda elinizin altinda kanali açmazsınız hiç sevmiyorsanız silersiniz kanali bu iş bukadar basit.

    ama bizim millet okadar merakli ki gördümü hemen izliyor sonra bide eleştirirler. Acun adadakilere gizlice yemek veriyormuş
    eee versin ne olacak ? izlemekten vaz mı geçeceksin


    Bizim milletin vizyonuna göre vizyon sunuyor !
  • Millet var mısın Yok musun a doydu, yetenek sizsiniz e doydu, o ses Türkiye ye doydu sıra geldi Survivor'a az kaldı sabredin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya kadar sorunu bu kadar insana hissettirmemek, bu kadar insanı oyalamak kolay mı?
    Bunu yapmanın en iyi yolu, yarışma ve kavgayla bu insanlara taraf tutturmak, tv başında şu haklı bunu elesinler dedirtmek, hatta sokakta farklı yarışmacıları tutanları kavga ettirmektir.
    Gayet vizyonlu bence.
  • Acunda vizyon yoksa kimde var merak ettim. Adam açık ve net söylüyor, millet ne izlerse ben onu yapar yayınlarım. Yarın sörvayvır olmaz dördayvır diye bir yapım popüler olur millet severse onu yapar yayınlar. Tv kanalı kar amacı güden ticari bir kurumdur. İzlendikçe adam para kazanıyor, neden yayınlamasın? Herşey kanuna uygun, alan memnun satan memnun..
  • Beyler Bir Acun Ilıcalı kolay yetişmiyor!!!!

    Sıfırdan başladı bu adam sıfırdan.

    Sizler osbir çekerken, bu adam hep çalıştı.

    Gözünü açtı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vizyonsuz mu? Bence aşırı vizyonlu bu adam, o kadar ki; vizyonu ile ülkedeki insanların vizyonsuzluğunu görüp, bizim burun kıvırdığımız saçma salak programlarla paranın altında bıraktı kendini.

    Eskiden sindiremez filandım, şimdi helal olsun diyorum, bulmuş milyonlarca enayi, kaymağını götürüyor.

  • Epsilon kullanıcısına yanıt
    Bide ne yazdigini anlasaydik iyi olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ne yapsın..
    İç savaş çıksa ülkede gene izlenir gene izlenir.
  • Radyo tv okuyan arkadaşlar da bilir, medya sektöründe çalışan arkadaşlar da bilir..

    mesela neden kanal7 flash tv gibi köklü kanallarda prime time türk dizisi yoktur? çünkü bu yapımlar çok büyük reklam geliri ve masraf gerektirirler.. bu nedenle ucuz olan realiy veya eğlence programları veya kiralık eski diziler filmler ile vakit geçirirler. yani kendi yağlarında kavrulurlar.. çoğu da zaten ucuz adam çalıştıran vasat kanallardır..

    yapım şirketlerine dizi ve program yaptırmak riskli ve çok yatırım isteyen işlerdir arkadaşlar. hele iç yapım demek tamamen kalifiye personel alımına bakar.. yani külfet ve külfet.. medya bu işleri sevmez.. smürmeyi sever.. izlensin de ne dönerse dönsün..


    en çok dizi eskiten ve program yapan müsrif kanal tabii ki trt dir. çünkü malum yapıya hizmet ve çok büyük bir para akışı geliri vardır. hiç bir özel medya şirketi bunu gideri türkiyede karşılayamaz. kısacası acun da olsan bi anda taklaya gelebilirsin.. adam zaten başka kanallar ile uğraşmak istemediği, kendi yapımlarını yayınlamak için TV8 satın aldı, medya patronluğunu yandaş olmadıkça zor olduğu bu yıllarda ucuz bir kanalı kapatmış oldu..

    vizyonsuzluk konusundan haklısınız .. benim gibi yapın tv izlemeyin
  • izlemeyin arkadaş kafanıza silah tutan mı var. Boş işlerde uğraşmata üstümüze yok zaten.
  • Sapla samanı birbirinden ayırt edemeyenler, her şeye muhalefet psikozu yaşayanlar neyin kafasını yaşıyor?

    Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde en çok izlenen ve en çok gelir getiren program eğlence programlarıdır. Acun'un bir yılda kazandığını. yabancı ülkelerde adamlar bir gecelik tv eğlence programıyla kazanıyorlar.



    Bir eğlence programına kafayı takanlar mesele futbol için ne düşünüyor?!



    İlgi alanına girmeyen her şey her kişi için saçmalıktır zaten. Bana da futbol en saçma şey olarak geliyor. Ama sosyolojik ve psikolojik olarak olaya baktığımda futbolun saçmalık olmadığını farkediyorum. Toplumsal karşılığı olan her eğlence türünün bilimsel bir açıklaması vardır.



    Asıl saçmalık ise kişinin ilgi alanının dışında olan şeyi saçmalık olarak tanımlamasıdır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acun = enes batur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acuru firarda olduğu zamanlar değişik yerler kültürler,insanlar görmek için izlerdim. Rtük denen oluşum el attığından beri bir program izlemişliğimde yoktur. Yazılanlara ufak bir göz atınca kimse izlemiyor ama program yayınlanmaya devam ediyor öyle mi.
  • millet yavaş yavaş uyanıyor galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanatos13 -- 23 Nisan 2018; 18:48:1 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.