Şimdi Ara

Güzel sözler en güzel hediyedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnsanoğlunun en çok ve herhangi bir tamamlayıcı araca gerek kalmadan kullandığı iletişim biçimi konuşmaktır. Konuşmak ve özellikle konuşurken seçilen kelimeler ve hatta kullandığımız noktalama işaretlerinin yeri bile karşı tarafla aramızdaki muhabbetin seyrini etkiler. Sevdiklerimizle konuşurken seçtiğimiz cümleler ve hatta ses tonumuz farklı olurken, daha önce hiç karşılaşmadığımız, tanımadığımız biriyle başlattığımız ilk konuşmada kullandığımız cümleler ve sesimizin tonu bambaşka olabilmektedir. Konuşma tonumuzu ve biçimini bile iletişim kurduğumuz kişi sayısına ve seviyesine göre farklılaştırırken,  günlük hayatta karşılaştığımız onlarca farklı durumu anlatan yüzlerce söz olması gayet doğal ancak biz bu yüzlerce sözü bilgi dağarcığımıza nasıl kaydedeceğiz? Âşık olduğumuz kişiye karşı içimizde dolup taşan duyguları hangi kelimelerle, hangi aşk sözleri ile anlatacağız?

    Günümüzde iletişim adına onlarca seminer ve kurs verilirken her birimizin uzman birer konuşmacı olması akla mantığa evet sığmıyor ancak her an elimizin altında bulunan bir kaynaktan derleyeceğimiz birkaç kritik cümle günü kurtarmaya yetecektir.  Bu kaynak tabiî ki de https://www.sozlervadisi.com/ sitesi. Siyasi görüşlere göre bile öz ülkücü sözleri gibi farklı seçeneklerin bulunduğu sitede ramazan ayında sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz sahur mesajları dahi mevcut. 


    Aklınıza gelebilecek her kategoride onlarca güzel sözün listelendiği sözlervadisi.com sayesinde kendinizi yalnız ve yetersiz hissetmenize gerek yok. Sevdiklerinize en güzel sözlerden harika bir buket yapmak istiyorsanız bu adreste bekleniyorsunuz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.