Şimdi Ara

ARAS KARGO REZİLLİĞİ BİLMEM KAÇINCI OLAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 14.04.2018 tarihinde HepsiBurada Kappa mağazasından alışveriş yaptım. Ürün yanlış gelince, geldiği gibi HepsiBurada kargo koduyla aynı gün iade için kargoya ürünü teslim ettim. 14'ünden bu yana 16 gün geçti fakat bir türlü alışveriş yaptığım firmaya ürünü teslim edemediler.

    Bu yüzden önce alışveriş yaptığım firma olan Kenpa Tekstil San. Tic AŞ'yi aradım ve ürünün kendilerine gelip gelmediğini sordum. Gelmediğini, bu yüzden işlemleri başlatamadıklarını söylediler. Bu arada Hepsiburada üzerinden oluşturduğum iade talebi zaman aşımına uğradığı için "Reddedildi" konumuna düştü. Bunun üzerine 27'sinde Hepsiburada'yı aradım. Yeni iade talebi açtılar ve teslimatı yapması gereken Aras Kargo Bereç Şubesi'ni uyaracaklarını söylediler. 27'sinden beri hala sonuç alamadım ve kargoyu her sorguladığımda "Alıcı müşterimizin isteği üzerine şubeden alınacak şekilde teslim edilecektir" uyarısıyla karşılaştım.

    Bugün ayın 30'u. Biraz önce tekrar Aras Kargo'yu aradım ve 10 günü aşkındır kargonun niye teslim edilmediğini sordum. Elimde ne ürün var, ne para iadesi alabiliyorum sizin yüzünüzden dedim. Kargo şuanda bana geri dönüyor gözüküyormuş. Her zamanki gibi şikayet talebi oluşturdular. Bunca zamandır kibar konuşuyorum bu yüzden mi oluyor bunlar illa hır gür mü çıkarmam lazım dedim. Eğer Perşembe gününe kadar bu iş çözülmezse, mevzubahis Bereç şubesine bizzat gideceğimi ve olacaklardan benim sorumlu olmayacağımı söyledim. İstanbul'da koskoca firmaya ürünü teslim edemeyecek kadar aciz kargolarla uğraşıyoruz. Bir de utanmadan "Alıcı yerinde bulunamadığından teslim edilememiştir" diye durum giriyorlar. Koskoca firmayı bulamıyorlar anlayacağınız. Bu iş çözülmez ve ben ya istediğim ürünü ya da paramı alamazsam, Bimer dahil her yere yazacağım. Ülkemizdeki kargo sektörü rezalet durumda. Bu oluşumların net bir şekilde denetlenmesi gerekiyor. İnsanların sinirleriyle oynuyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 30 Nisan 2018; 15:41:17 >







  • Rezaletin belgesi. Demin Kappa'yı aradım. Günde 4-5 kere kargo almaya, vermeye geliyorlar. Nasıl bulamamışlar dedi. Perşembe günü yapacaklarıma hazır olsunlar. Bunlar insanlıktan anlamıyor çünkü.

    ARAS KARGO REZİLLİĞİ BİLMEM KAÇINCI OLAY
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.