Şimdi Ara

Skinlerin Geleceği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Elimde 100 TL civarı oyun için harcamaya ayrılmış para var. Şimdi bu parayı napsam? Aklımda birkaç skin var: ak-47 redline, awp corticera, M4A4 desolate space gibi. Sizce bu skinleri mi almalıyım yoksa oyun mu almalıyım yaz indirimlerinde. Bir de skin diyenler için soruyorum. Bu skinleri aldım diyelim. 2 yıl sonrası için büyük fiyat düşüşü olur mu? Ne de olsa sürekli kasa açılıp bu itemler çıkıyor. Bi de CS:GO bitti mi Yaza kadar operasyon gelmezse benim için gg olmuştur..







  • Aleyküm selam hocam. Bu soruların cevapları 100 lirayı karşılamıyor.


    Üzgünüm ben yanıt veremem.
  • 50 liraya cevaplarım :D
  • Açıkçası 100 TL'ye düşündüğüm 5-6 oyunu alabilirim oyun açısından diyorsanız. Ee skin açısından diyorsanız istediğim birkaç skin var zaten. Onları da rahat karşılıyor. Zaten laptop i3 işlemcili r5m330 gpu'lu olduğundan oynayabildiğim oyunlar kısıtlı. Bekliyorum cevapları..
  • xtanbolu kullanıcısına yanıt
    Tamam usta at banka kartı bilgilerini çarşamba elinde 50 lira
  • Oyunu seviyorsan skinleri al öyle daha bi iştah geliyor oynarken. Belediyenin dağıttığı olmayan skinler harici tabi ki Ayrıca olur da bir süre sonra sıkılırsan oyundan az biraz zararlıda olsa satabilirsin ki onu da oynadığına yazarsın zararı yani en azından geri dönen para olur onla da oyun bakarsın indirim dönemi gibi.
  • İndirim zamanlarında pazarda ucuzlar,indirim zamanında istediğiniz skinleri çekin. Normal fiyattan satarsınız oyun alacağınız zamanda. Bana kalırsa cs skin piyasası bitti,eski hareketliliği bilseniz,şu an ki harekete üzülerek bakarsınız
    Bana kalırsa skin almayın ama herkeste bi skin hevesi olur,alın kullanın hevesinizi atın,daha sonra satar istediğiniz şeyleri alırsınız
    CS:GO bana sorarsan bitti. Hileler ve buna göz yuman Valve oyunu bitirdi. 300-350 bin online'a oynuyor. Onlarında %50den fazlası Türkiye-Rusya zaten.
    CS'yi bitirmeyen tek şey skin piyasası şu an. Pubg falan batmadan cs düzelmez bu saatten sonra.
    2 yıl sonrası Allah kerim, skin değerlenir kar ederim diye alıyorsanız almayın o skini, zaten bütçeniz 100 tl en fazla 110 tl olur
    Dediğim gibi alın kullanın,hevesiniz geçince satıp istediğinizi alırsınız




  • Eyvallah cevaplarınız için. Yaz indirimlerini görelim. İnşallah dediğiniz gibi indirim zamanları pazar da ucuzluyordur. Baktım ucuzlamadı PUBG alır 500 saat de PUBG oynarım artık. En kötü 30 TL kalır onla da miss gibi envanter dizer keyfime bakarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoM07 -- 5 Mayıs 2018; 17:23:47 >
  • PoM07 kullanıcısına yanıt
    ---Zaten laptop i3 işlemcili r5m330 gpu'lu olduğundan oynayabildiğim oyunlar kısıtlı.

    ---Baktım ucuzlamadı PUBG alır 500 saat de PUBG oynarım artık. En kötü 30 TL kalır onla da miss gibi envanter dizer keyfime bakarım.

    Bu forumda değişik insanlar türemiş kafalar fena bu ara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

    Aleyküm selam hocam. Bu soruların cevapları 100 lirayı karşılamıyor.


    Üzgünüm ben yanıt veremem.
    merhaba hiç bir şey yazmadan konuyu kapatıp bi üst foruma geçebilirdiniz. boş boş konuşmussunuz.

    100 tl item ile bu arada düşüncem şu şekilde, artsa ne olur artmasa da ne olur. al bir şeyler bak keyfine. 90 olur yada 110 olur. pek değişik başka bi olay olacagına inanmıyorum. iyi oyunlar.
  • 100 liralık skinin 2 yıl sonrasını düşünmek nedir yahu arsa mı alıyorsun hocam :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pJhier

    merhaba hiç bir şey yazmadan konuyu kapatıp bi üst foruma geçebilirdiniz. boş boş konuşmussunuz.

    100 tl item ile bu arada düşüncem şu şekilde, artsa ne olur artmasa da ne olur. al bir şeyler bak keyfine. 90 olur yada 110 olur. pek değişik başka bi olay olacagına inanmıyorum. iyi oyunlar.

    Alıntıları Göster
  • Pubg alıp 500 saat oynarsanız hem pubgnin parasını çıkarır hemde üstüne 100 liralık envanter dizersiniz. Ben bile 150 200 saatte pubgnin hem parasını çıkardım hemde üstüne 100 150 liraya yakın oyunlar aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Porno Graffiti kullanıcısına yanıt
    oyunu ilk çıktığından beri oynuyorum 2000tl steam bakiyem var şu an
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ABSOLUT.



    Alıntıları Göster

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gözümde 100 TL oyuna yatırım için fazla o yüzden tasarruflu harcayım diyorum Ayrıca PUBG alsam da çok büyük keyifle oynayamayacağımı biliyorum. Çünkü her şeyi en alta alıp ekstra ayarlar yapacağım bu lanet laptopta az kasması için. CS:GO da kasmaya başladı zaten smoke atınca veya çok adam olunca karşımda imleci çeviremiyom Lanet bilgisayarla 1 sene daha idare edip 3000 TL'ye topluycam bi tane Dediğiniz gibi parasını çıkartıyosak alalım PUBG'yi En azından kütüphanemde bir tane kaliteliye yakın bir oyun olmuş olur. Sağ olun önerileriniz için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoM07 -- 12 Mayıs 2018; 12:29:32 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.