Şimdi Ara

BU BİR UYANIŞ ÇAĞRISIDIR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uyuduğunuz uykudan uyanmak, yaşadığınız depresyondan çıkmak, korkularınızdan kurtulmak anıdır.
    Gücünüzün farkına varmak anıdır. Şimdi gerçekten ne yapabileceğinizi gösterebilmek anıdır.
    Titreşmek için doğduğunuz enerji seviyesinde, titreşmek anıdır.
    Kurban psikolojisi içinde ağlayarak, istenilene hizmet etmeden, güçünüzü elinize alıp, tekrar ayağa kalkmak anıdır.
    Öncelikle şu kararttığınız, lanetlediğiniz, profillerinizi değiştirin. Güzel Türkiye Cumhuriyetini kırmızı bayraklarıyla donatın, arzuladığınız Mutlu Huzurlu Yaşamla dolu Tam Bağımsız Özgür Türkiye Cumhuriyeti resimleri ile donatın profillerinizi. Etraftaki felaket senaryolarına kulaklarınızı tamamen kapatın. Ne kadar felaket senaryosu dile getirirseniz daha kötüsünü çeker ve yaşarsınız. Asla ve katta dile getirmeyin.
    İstenilen topluca korku algısı yaratılarak , enerjiyi düşürmek, ve bireyleri kurban psikoloji ile zapt etmektir.
    Bakın bizler sırası geldiğinde kardeşi tarafından öldürüleceğini bilerek korkuyla yaşayan Osmanlı soyundan, tarihinden geçtik.
    Son dönemde yaşananlarda eski düşük enerjili karmamızın temizleniş aşamaklarından biridir.
    Bile, bile ölüme giden kurban Osmanlı torunları, şunu hatırlamaklı, aynı zamanda bizler Özgürlüğü için Kahramanca Savaşmış Atatürk’ün de soyundan geliyoruz. Atatürk inandı, Imgeledi, Özgür ve Ferah,Tam Bağımsız, Özgür Türkiye için 23.Nisan.1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi kuruldu. 23.Nisan 1923 Cumhuriyeti Ilan etti, Türkiye Cumhuriyetini Türk Devrimiyle taçlandırdı ve Başardı.
    Şimdi ağlamağı bırakın, lanetlemeği bırakın, kendiniz için evlatlarınız için, “Yaratmak” güçünüzü kullanmağa başlayın.
    Bu bir acil uyanış çağrısıdır.!!!!
    Sadece doğduğunuz şey olun. Güçlü birer yaratıcı olun. Geleceğinizi yaratın. Her gece korkularınızdan sıyrılarak “Nasıl bir ülkede yaşamak istiyorsunuz” Gözünüzde Canlandırın. Ekonomisi düzelmiş, Huzurun, Barışın Hakim olduğu, Herkesin Kardeşçe yaşadığı Ülkemizin Birliği Beraberliğini hayal edin. Yılmadan her gece bunu yapın. Ve Gördüğünüz Tüm Bu Güzel manzaraya Inanın, Inanın, Inanın. Başaracağız.
    Bu yazıyı paylaşın, herkese yapılışı gerekenleri anlatın….
    İçinizdeki Işığı yakın ve Ayağa Kalkın. Hatırla, Türk demek: Tanrının Allahın yarattığı cennet Tabiatla bir olmak haliyle, üreten, içindeki ve dışındaki her anı Yaradana danışan, Korkusuz, Kuvvetli, Kudretli, Kendi Öz Hamuru (SU, Toprak, Hava, yaşam Ağaçı...) Doğa'yla, Tabiat'la Saygı içinde, Sevgi ile, Uyumlu olmak demek.
    Şimdi sıra bizde. Tüm Şehitlerimiz , Gazilerimiz , İsimsiz Kahramanlarımız , Türk Tarihin Önderleri ile birlikte çılgınca bir şey yapıyoruz, gerçekçi oluyoruz imkansızı istiyoruz ve Kesin, Başarıyoruz... Yaşasın Vatan Yaşasın Türk Milleti.

    -dodilek-

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.