Şimdi Ara

Ford Cargo Euro 6 Adblue İptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ford Cargo Euro 6 Adblue İptali

    Tır, kamyon, otobüs gibi dizel ağır vasıtalar çevre kirliliğinin artmasında önemli rol oynuyor. Bu araçların egzozlarından çevreye ve insan sağlığına zararlı gazlar çıkıyor. Çevre kirliliğini önlemek için çeşitli çalışmalar yapılmıştır. Bu konuda AB ülkelerinin ağır vasıtalarda adblue kullanımını zorunlu kılması en etkili çözüm olmuştur. Bu zorunluluk nedeniyle büyük otomobil firmaları da yeni nesil araçları adblue sistemiyle üretmektedir. Su ve üre bazlı adblue yakıtı araca konan özel bir tankta depolanır, egzozdan çıkan gaza püskürtülür. Bu yolla zararlı gazlar zararsız gazlara dönüşür. Ancak adblue arızalarının tamiri zor ve masraflı olduğu için sürücüler adblue sistemini iptal ettirmektedir. Adblue iptali için geliştirilen adblue iptal kitleriyle adblue sistemi devre dışı bırakılır ve adblue arızaları ortaya çıkmaz.

    Adblue sistemi olan araçlarda en sık rastlanan sorun, adblue yakıtı azaldığında araçların çekiş gücünün düşmesidir. Çekiş gücünün düşmesi daha fazla yakıt tüketilmesine yol açar. Ayrıca araçların performansları da azalır. Adblue yakıtının her ülkede olmaması da en büyük sorunlardan biridir. AB ülkelerinde adblue zorunlu olduğu için adblue yakıtı her yerde bulunabiliyor. Ama diğer ülkelerde bulmak pek de kolay olmuyor. Bu durumda da tek çare adblue sistemini iptal etmek oluyor. Euro 5 motoru olan tır, kamyon ve otobüslere Euro 6 Adblue Emulator monte edilerek adblue iptali yapılabiliyor. Adblue iptaliyle araçların çekiş gücü tekrar eski seviyesine geliyor.

    Adblue yakıtının azaldığını aracın gösterge panelinde görebiliyorsunuz. Ama adblue iptal edildiğinde aracın beyni sistemi yok sayıyor ve adblue seviyesi her zaman en üst seviyede görünüyor. Böylece adblue yakıtı almaya gerek kalmıyor. Araç mazotla yola devam ediyor. Ford Cargo Adblue iptali için de bu emulatör kullanılıyor. Adblue sisteminin devre dışı kalması ve adblue arızalarının yok sayılması sürücülere zaman kaybı yaşatmıyor, ekstra masraflarla karşılaşmıyor. Adblue iptal cihazlarının montajı çok kolaydır. Araçtaki diğer elektronik sistemeler zarar vermiyor. Aracınız için uygun adblue iptal cihazlarını Metadiag firmamızda bulacaksınız. Cihazlar en uygun fiyatlarla satılmaktadır ve bir yıl firma garantilidir. Kargo ile sipariş verilen her yere gönderilir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.