Şimdi Ara

Electrolux Süpürge Başlıkları İnceleme Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Electrolux elektrikli süpürge kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre yer başlıkları tercihinde klavuz olması amacıyla, daha çok deneyime dayanan bilgilerin (benim için geçerli) paylaşılacağı bir konu olacaktır. Konuda uzman ve daha deneyimli arkadaşların katkılarından memnun olacağız.

    Ben, deneyimlediğim 4 başlık hakkında kısa bilgiler paylaşarak başlayayım.

    İlki makinenin standart başlığı, orijinal ve makineyle birlikte geliyor.
    Electrolux Süpürge Başlıkları İnceleme Konusu


    Başlarda bunu çok kullandım ama hem yüksekliği nedeniyle her yere girmemesi hem de ağırlığı nedeniyle pek tercih etmedim. Diğer yandan parke ve halıda taraklarını kapatıp açmak gerekiyor. Kullanmıyorum, atıl duruyor.

    İkincisi daha çok pet/ tüylü ev hayvanı besleyenler için mini turbo başlık.
    Electrolux Süpürge Başlıkları İnceleme Konusu

    Bunu küçük işlerde kullanabilirsiniz ve varsa tüylü hayvanlarınız işinize çok yarayacaktır. Ben arada kullanıyorum. Bu arada tüm turbo başlıklarda olduğu gibi oldukça gürültülü çalışıyor. Bendeki makine Zusanimal olduğu için standart ekipman olarak geldi.

    Üçüncüsü ZE115 diye kodlanan ve makineyle birlikte gelen parkı süpürme başlığı.
    Electrolux Süpürge Başlıkları İnceleme Konusu

    Birebir şekil olarak aynı olmasa da hemen hemen aynı olanı kullandım. En sık kullandığım model buydu. Hem çok sessiz hem de parkeler için kullnışlıydı. Diğer taraftan her yöne manevra yapabildiğiniz ve alçak olduğu için her yere girme imkanı sunuyordu. Du diyorum, zira en son kullanışımda koltuğun altındaki ayağa takıldı ve boynundaki hareket bileziği (beyaz ber şey ama çok mühimmiş) kırıldı. Böylece bantla tutturmak zorunda kaldık ancak sabit kaldı. Yatakların altına giremedim, saga sola dönemedim derken işini görmez oldu. Kaldırdım kenara. Ve bunun yenisini bakarken karşıma ZE112 ile tanıştım. Ülkenin tek Electrolux küçük ev aleti yetkili servisine yakın olmam sayesinde bizzat gidip konuşarak aldım. Ustanın tavsiyesine güvendim tabi.
    Model şu:
    Electrolux Süpürge Başlıkları İnceleme Konusu


    Süpürge başlığı orijinal ve sağlam bir şeye bensiyor. Ustanın söylediği çok sağlam ve daha çok memnun kalacağım yönündeydi. ilk dikkatimi çeken şey normalde parke başlıklarının altında tekerlek olmazdı. Böyle olunca ya tozu toprağı çekmek yerine iteliyordu ya da yere yapışıyordu. Ze112 de hem fırça var parkede ses yapmasın ve tozu itelesin diye hem de minik tekerlekler var önünde hızlı ilerlesin ve öndeki tozları itelemesin diye. Şöyle yani altı
    Electrolux Süpürge Başlıkları İnceleme Konusu


    Manevra kabiliyetine bayıldım. Yemek masasının altına, sandalyelerin arasına girerken eğilip bükülmek zorunda kalmıyorsunuz. Bir üstteki dört yanı fırçalı parke başlığından bence en önemli farkı tekerlekli olması ve ön kısmının dozları rahatça emecek yapıda tasarlanmasıdır. Ze112 tekerlekli olduğu için biraz ses yapıyor parke ve seramikte ama abartılacak kadar değil.

    Parke ve seramik icin yani sert zeminler için daha kullanışlı bir başlık bulamadım. Bilen varsa ekleyebilir. Memnun oluruz. Şimdilik benden bu kadar. (hızlı yazdığım için imla hatası olabilir. affen.)

    Makineyle yada başlıkla ilgili arkadaşları etiketledim. Düzeltmek ya da eklemek istedikleri bir şeyler olabilir düşüncesiyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celutska -- 1 Mayıs 2018; 20:31:29 >



  • Haber ettiğiniz için teşekkürler, hayırlı olsun, güzel inceleme



    ZE112 yi bende almayı düşünüyorum, tam istedim gibi duruyor, bir sıkıntısı olmadığına göre büyük ihtimal yakında alırım. Anladığım kadarıyla da sağlammış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asriell kullanıcısına yanıt
    Yeni kullanmaya başladım. SErvisin dediiğine göre sağlammış. Göreceğiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.