Şimdi Ara

WhatsApp'a yakında video konferans özelliği ve çıkartmalar geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Bildiğiniz gibi WhatsApp bir süredir hem sesli hem de görüntülü aramayı destekliyor. Peki ya birden fazla kişiyle aynı anda konuşmak istersek? Elbette grup sohbetleri var ancak bazen konuştuğumuz kişilerin seslerini duymak ve onları görmek isteyebiliriz. Konuyla ilgili iyi haberler var; popüler mesajlaşma platformuna video konferans özelliği geliyor.

     

    Ayrıca Bkz.iPhone SE 2'nin tasarımını gösteren 3D CAD görselleri yayınlandı
    Facebook, F8 Geliştirici Konferansı'nın ilk gününde yeni özelliğin önümüzdeki birkaç ay içinde kullanıma sunulacağını duyurdu. Şirket yaptığı açıklamada "Sesli ve görüntülü arama WhatsApp'da çok popüler ve önümüzdeki aylarda video konferans özelliğinin geleceğini paylaşmaktan dolayı heyecan duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

     


    Çıkartmalar da yolda


    Yeni özellik hakkında çok fazla detay verilmese de yayınlanan örnek videoya bakılırsa dört kişinin aynı anda görüntülü olarak görüşebilmesine olanak sağlayacak. Facebook ayrıca çıkartmaların çok yakında WhatsApp'a da geleceğini açıkladı. Hatırlarsanız çıkartmalar özelliği bu ayın başlarında WhatsApp'ın beta sürümünde keşfedilmişti. Facebook Messenger zaten şu anda çıkartmaları destekliyor. Dolayısıyla bu özelliğin WhatsApp'a da ekleneceğinin duyurulması pek sürpriz olmadı.



  • Bence böle özellikler gelmesi sosyal medyaya bizi daha çok bağlar.O yüzden hem iyi hemde kötü yanı var
  • Bipten daha ne özellikler çalacaklar acaba yakında parada gönderir whatsapp

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.