Şimdi Ara

Holografik ekranlı akıllı telefon RED Hydrogen One ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Akıllı telefon pazarının lider markaları Samsung ve Apple olabilir, fakat teknolojiyi yakından takip edenlerin, çıkacağı günü dört gözle beklediği bir başka akıllı telefon ise RED Hydrogen One. Dünyanın en zengin iş adamlarından Jim Jannard'ın kuruculuğunu yaptığı RED şirketi, akıllı telefon dünyasında çığır açacak yeni bir proje üzerinde çalışıyor.

     


    Akıllı telefon dünyasında yeni bir çığır açacak


    Holografik ekrana sahip olacak RED Hydrogen One ile telefondaki görüntüler 3 boyutlu olarak izlenebilecek. Lazer ışınlarına dayanan bu 3 boyutlu görüntü teknolojisi ile telefonda gördüğünüz nesnelerin etrafını veya arkasını görmek için başınızı o yönde hareket ettirmeniz yeterli olacak. 3D video çekme özelliğine de sahip olan RED Hydrogen One, yakaladığı görüntüleri 4V formatına dönüştürebilen ek bir modüler kamera seçeneği de sunacak.


    Ön siparişleri Ağustos 2017'de başlayan cihazın, bu yılın başında piyasada olması bekleniyordu. Ancak şirket kurucusu Jim Jannard yaptığı açıklamada, RED Hydrogen One'ın özelliklerini daha ileri seviyeye taşımak için cihazın çıkış tarihini ertelediklerini duyurdu.

     

    Ağustos 2018'de piyasaya sunulması beklenen RED Hydrogen One, Qualcomm Snapdragon 835X işlemci, 4.500 mAh pil, 5.7 inç holografik ekran ve Android işletim sistemi ile gelecek. Akıllı telefonun Alüminyum modeli 1.295 dolar, Titanyum modeli ise 1.595 dolar fiyat etiketine sahip.
     



  • Verdiğiniz kaynakta Product details kısmındaki pdf'e baktım ama lazerle falan 3D efekti verileceğine dair hiçbir şey göremedim.

    Bu telefonun Optimus 3D'deki Stereoskopik 3D teknolojisinin hormonlu versiyonuyla geleceği konusunda iddialıyım öyle lazerle falan olmaz o işler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wow

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    https://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/9/8/16272838/red-hydrogen-one-holographic-display-leia
    boyle bir teknoloji kullanacaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.