Şimdi Ara

Sony Türkiyeye Soruldu,Ne Olacak Bu Fiyatlar ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
6.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kilinchaci

    bu İnsanlar başta şunu anlayamıyor, mesela Almanya’da etin kilosu atıyorum 10 € deyince kafa direkt TL ye gidiyor, e tamam bizde pahalı dediğiniz fiyata yakınmış diyor. adam onu birim olarak düşünmüyor,

    Sen 1600 birim maaş ile oyuna 299 birim veriyorsun
    O adam 1500 maaş ile oyun 59 birim veriyor,
    Bunu iTunes netflix Steam vs de bildiği için özel fiyatlandırma yapıyorlar ülkelerde, kur dikkate almadan.
    Ayrıca oyunlara özel fiyat var burada, çok satanları özellikle pahalı yapıyorlar

    Destiny 2 ilk çıktığında psn de standart sürüm dijital fiyatı, bizim mahalledeki konsol&oyun dükkanındaki sıfır kutuludan daha pahalıydı, şaşırdım sordum, adam kutularda büyük oyunlar aşağı yukarı sabit olur dijitalde satışlara ön siparişlere göre belirlerler fiyatı dedi,
    Amazon’dan kutulu oyun alsak döviz kurları bu kadar fırlamış olmasına rağmen çoğu daha ucuza gelir, Bu durumda PlayStation Türkiye neden var, Plus fiyatlarını 5 lira daha ucuza veriyoruz demek için galiba.
    İnsanlara 180tl'ye oyun satarken nasıl kabul ettirdi iseler 300'e de ettiririz gözü ile bakıyorlar. Lakin ülkenin durumu o kadar iyi değil eskisi gibi. Zannediyorlar ki biz kafamızı kuma sokmuş dövizden haberdar değiliz. Bilakis haberdarız ve çözüm olarak ülkeye uygun fiyatlandırma öneriyoruz. Aksi taktirde zenginler arasında döndüremeyecekleri bir girdapta bocalayıp sektörü yok edecekler. Oyun alamıyorsa insanlar konsolu niye alsın?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Sony Türkiye'ye güveniyorum. Ellerinden geleni yapıyorlar.
    Neden güvendiğini altını doldurarak yazsaydın keşke.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wither

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lucius

    Mesele hata aramak değil sen çok yanlış bakmışsın. Ben izlemiyoruz veya yayınları kötü dedim mi?

    Eleştiri kaldıramayıp engeli basarsan insanlar da neden diye sorar?

    Bak kaç tane insan neden doğru soruları soramadın demiş?

    Haklılar

    Neden?

    Zaten yanında sürekli yayın yaptığı adam bir yayında aynen noktasına dokunmadan yazıyorum şu ifadeyi kullandı kendisini eleştiren bir abonesine

    'Git Suriye'de savaş o zaman burası Suriye'mi?' Oyun üzerinden eleştiri yapan kişiye bu cevabı verdi. İsmi Onur sanırım.



    O "dogru sorulari soramamis" diyen insanlar gibileri yuzunden ulke bu halde zaten.At gozlugu takmis , olaylara sadece kendi penceresinden bakan , empatinin e sinden haberi olmayan insanlar.Hayatinda is dunyasina adim atmamis , oturdugu yerden ahkam kesen insanlar.

    İstiyorlar ki Murat otursun adamin karsisina Ugur Dundar'in isletme basip firma sahiplerini fircalamasi gibi adami köşeye slklstirsin , terletsin hatta azarlasin.Misafir olarak gitmis oraya , bugune kadar kimsenin sormadigi bir cok soruyu da sormus daha neyi soracak.Rusya gibi ulkelerin ozel fiyatlandirmasini sormus e yapiyoruz zaten cevabi almis.Cevap tatmin etti mi etmedi , napsin adamla tartissin mi.Sony tr adamlara ara ara reklam veriyor, sponsoruyla kavga mi etsin bos yere.Millet , iceriklere para vermeden izleyelim , kimseden sponsorluk parasi almasinlar , herkese de atar yapsinlar , masraflarini da cebinden karsilasinlar kafasinda.Genclik oyle bir noktaya geldi ki , hicbirseyi begenmez , hic bir seyden tatmin olmaz ama bir seyleri degistirmek icin kicini 2 cm yerden kaldirmaz , klavye basinda ona buna atar yapar durumda.

    Elestiri kaldiramama konusunda ara ara hatalari olabilir.Ama hakaret icermeyen her elestiri de anlayisla karsilanmali diye bir sey de yok.Bazen o kadar sacma sapan elestiriler yapiliyor ki karsi taraf da sakinligini kaybediyor ister istemez.Kamu hizmeti yapmiyorlar , youtube a adresini yazinca karsiniza cikiyor videolar , begenmeyen zaten izlemiyor.
    Hayatta bir kere gormedigim , konusmadigim adamlari bana bu kadar savundurdunuz ne diyim.

    Alıntıları Göster
    Kendi söylediğin kendinle çelişen birisin.

    Sizin yüzünüzden bla bla diyorsun,

    Sonra görmediğim insanı bu kadar savundurdunuz diyorsun.. Hocam sana savun diyen yok, yorumunu yaparsın biter. Asıl sizin gibi bilmeden etmeden körü körüne savunanlar yüzünden bu adamlar 300 liraya oyunda satar 3 bin liraya konsolda.

    Ha, genç vs oradan da vurmaya çalışmışsın ama yaş 42.


    Size iyi sony'nin karnını doyurmalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius -- 6 Mayıs 2018; 0:50:44 >




  • Lucius kullanıcısına yanıt
    Ben o lafi soyleyenlere dedim uzerine alinmana gerek yok hocam.Benim de yas sana yakin , benim derdim bu kadar acimasiz olan yeni nesille , en ufak hatada gomme derdindeler, hic bir seye tahamulleri yok.Ayrica sony i savunmuyorum gecen nesil xboxla gayet mutluydum.Sony simarir sacmalarsa bir sonraki nesil tekrar xbox a donerim , futbol takimi tutmuyorum sonucta , o donem hangisi iyiyse orda olurum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.