Şimdi Ara

Spider-Man PS4 ve Red Dead Redemption 2 Türkçe Dil Desteğine Sahip Olmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
15.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •    Geçtiğimiz ay Insomniac Games twitter üzerinden yaptığı açıklama ile Spider-Man oyununda Türkçe dil desteğinin olmayacağını söylemişti ve bu haber ne yazık ki doğrulandı.

       Konsol Üssü kanalına konuk olan PlayStation Türkiye sorumlusu Mustafa Yiğit Spider-Man oyununun Türkçe dil desteğine sahip olmayacağını açıkladı.

       "Insomniac, PlayStation, Sony Eurasia ve Marvel olduğu için işin içerisinde çok fazla parti vardı ikna etmemiz gereken, olmadı, yapamadık. Kusura bakmasın kullanıcılar, biz de çok üzüldük. Spider-Man Türkçe olmayacak." dedi Mustafa Yiğit.
     
       Mustafa Yiğit ayrıca Red Dead Redemption 2'nin de Türkçe dil desteğine sahip olmayacağını işaret eden bir açıklamada bulundu. "[Türkçe dil desteği için] çabamız sekiz aydır var ama olumlu bir yanıt alamıyoruz Rockstar'dan. Rockstar'ı siz de biliyorsunuz GTA'yı bile kaç dile çevirdiler yani bütün dillere çevirmiyorlar. GTA'daki şeylerini devam ettiriyorlar, Red Dead Redemption'da da kıramadık onu açıkçası."
     
       Rockstar Games'in websitesinde belirtilene göre de, Red Dead Redemption 2 İngilizce, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Felemenkçe, Almanca, Portekizce ve Lehçe dil seçeneklerine sahip olacak. 
     
       Spider-Man 7 Eylül'de PlayStation 4 için çıkacak. 
     
       Red Dead Redemption 2, 26 Ekim'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak. 




  • hem vereceksin 300 TL , hemde kendi dilinde bile oynamayacaksın.

    yok öyle iş.Kimse enayi değil.Bugünün şartlarında kimse çat çıkarıp 300 tl koyamaz ortaya.Bu iş çözülmeli , kendi psn'imimiz mi açılır,avrupa değil de asya pazarında mı sayılırız ne olursa olsun bir şeyler değişmeli.Ulan normalde bizi avrupa'ya almak istemezler ama iş para ödemeye gelince en acımasız pazara da koyuyorlar bizi.Bizim euro'muz mu var kardeşim ne yapalım yani?
    300'e satarken taraflar mutlu da Türkçe dil seçeneği getirirken mi ikna olmuyorlar? Allah aşkına ben buna inanmıyorum ya. Çocukları deli gibi kendine çekecek bir yapıma Türkçe konulmayacak öyle mi? Bu duruma artık devletin el atması gerekiyor. Ülkede satılan her türlü yazılımın Türkçe dil seçeneğine sahip olarak sunulması gerekiyor. Yok çıktı yok çıkacak yok gelmeyecek sıkıldım artık bu durumdan.
    Mustafa Yiğit sen misin?

    İşin okulunu okumuş biri olarak "Kriz Nasıl Yönetilmez?" diye soru yöneltseler bana, aha Mustafa Yiğit'in son açıklamalarını gösteririm. Hayır şimdi ukalalık mod açtırdınız bana, çekeceksiniz. Bilmiyorsunuz Marka Yönetimi nedir, Müşteri İlişkileri nedir burada "Şükür edelim ya" kafasında bik bik ötüyorsunuz. Evet lan cahilsiniz. Oh rahatladım.

    Sen eğer çıkıp Dursun Özbek styla "Denedik mmmh olmadı" diyorsan ve bunu her bir konuya cevap olarak kullanıyorsan orada işin ne? Sony Türkiye ne iş becerir? Sen hangi aşamalardan geçtin önce onu anlat. Sana neden hayır dediler? Hadi Rockstar anladık ama bari Sony kendi oyununu Türkçe getirsin. Altyazı maliyeti falan demesin kimse bana, kalp kırarım. 300 TL lan, daha ne maliyeti? Çık konuş arkadaşım "Şu şu vergiler belimizi büküyor, biz Sony ile şu görüşmeleri yaptık, baskı yaptık, bizi dinlemiyorlar, oyuncular da baskı yapsın" de. Bir şeyler de. "Yapamadık" ney?!

    Yav onu geçtim, sosyal medya devrinde Sony TR'nin bu kadar ketum olması aşırı komik. Bunu tek bir Youtube kanalı üzerinden değil, kendi hesaplarından ve çok daha profesyonel bir dil ile yazmalılardı. Basın Bülteni diye bir şey var. Hani yalnızca kampanya için kullandıkları ancak kriz yönetiminde veya oyuncuların muallakta kaldıkları durumlarda hiç ama hiç kullanmadıkları o güzel, bilgi verici metin...

    Ki bak bunları asla Türkçe dublajla oynamayan biri olarak söylüyorum. Orijinal seslendirme daima daha çok hoşuma gider. Ancak seviyorum bu gibi değerlerin bize de yansıtılmasını. Oyun satışları da Türkiye'de gayet iyi. Hani "Ehi Sony Türkiye bin şükür <3" denecek bir durum yok. Lan parasıyla zaten bu iş en başta, sevap için mi çalışıyor Sony TR?

    İşin bir de fiyat mevzusu var.

    1 ABD Doları = 4,16996789 Türk Lirası

    1 Euro = 4,99723531 Türk Lirası

    Aha bunların sorumlusu hükümettir. Ancak bu oyunun 300 TL olmasının sorumlusu da Sony TR'dir.

    Mini mini firmalar bize özel fiyat politikası uyguluyorsa, Steam'de zibilyon tane oyuna özel fiyatlandırma yapılıyorsa Sony EN AZINDAN kendi oyunlarını "Reasonable Price" diye gavurların adlandırdığı makul fiyattan bize sunmak durumunda.

    "Çok şükür, bin şükür Sony TR" ile ancak "Immhh denedik yapamadık ya kusura kalman xd" diye cevap alırsın.
    Oyunu Türkiyede daha çok satacağız bunun için Türkçe dil desteği ekleyelim alt yazıda yeterli olur . MARVEL'da cevap veriyor daha çok para kazanır mıyız ? Evet abi . O zaman izin vermiyorum

    Dünyanın hangi ülkesine giderseniz gidin hangi şirket olursa olsun hatta amazon ormanlarında yaşayan ilkel kabile olsun daha çok kazanacaksın dedin mi boynuna sarılır

    Bu SONY Türkiyeye kayyum atanır inşallah .
  • Üzdü bu haber. Yine de canları sağ olsun.
  • 300 lira vericem birde Türkçe olmayacak
    PS TR ne işe yarıyor acaba bilen var mı?
  • hem vereceksin 300 TL , hemde kendi dilinde bile oynamayacaksın.

    yok öyle iş.Kimse enayi değil.Bugünün şartlarında kimse çat çıkarıp 300 tl koyamaz ortaya.Bu iş çözülmeli , kendi psn'imimiz mi açılır,avrupa değil de asya pazarında mı sayılırız ne olursa olsun bir şeyler değişmeli.Ulan normalde bizi avrupa'ya almak istemezler ama iş para ödemeye gelince en acımasız pazara da koyuyorlar bizi.Bizim euro'muz mu var kardeşim ne yapalım yani?
  • 300'e satarken taraflar mutlu da Türkçe dil seçeneği getirirken mi ikna olmuyorlar? Allah aşkına ben buna inanmıyorum ya. Çocukları deli gibi kendine çekecek bir yapıma Türkçe konulmayacak öyle mi? Bu duruma artık devletin el atması gerekiyor. Ülkede satılan her türlü yazılımın Türkçe dil seçeneğine sahip olarak sunulması gerekiyor. Yok çıktı yok çıkacak yok gelmeyecek sıkıldım artık bu durumdan.
  • Yapılacak şey basit arkadaşlar. Almayacaksınız. 50 tl olana kadar almayın. Satışlar dibe vurunca görürüz bu "yoksayılmaları".
  • hah çıkmış yine işe yaramaz...

    ee yapamadık, edemedik, olmadı, kabul etmediler, psn zaten londraya bağlı, bizimle alakası yok.

    yetkin yok, etkin yok, yaptığın bir iş yok ne konuşuyorsun o zaman?
  • Steam'in Türkiye'de ofisi bile olmamasına rağmen 1 doları 2 TL den sayıp bize özel fiyatlandırma yapıyor eğer siz bunu başaramıyorsanız bu sizin başarısızlığınızdır artık bu işi yapabilen birine devredin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 2 Mayıs 2018; 19:31:17 >
  • Spider-Man i almayın basit. :D
  • Spiderman’e Türkçe gelmez dedik bu pstr de o kapasite yok dedik inandıramadık ama şimdi doğrulandı işte. İşe yaramaz bugün yine çıkmış bu seferde marvelden izin alamadık diyor topu marvele atıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijital oyuna bile 300 tl fiyat iste,sonra Türkçe kelimeden geçtim heceyi dahi oyun içine koyama.Bu durumun hiçbir bahanesi kabul edilemez.Birde anlayış gösterin demiş.Ps4Pro ya yaptığınız 400 tl GoW gazının zammını açıkla sen önce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dark Poison- -- 2 Mayıs 2018; 19:35:23 >
  • endo psn akar http://psn4.com/search/Spider-man



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 2 Mayıs 2018; 19:33:11 >
  • 300 lira + ingilazca işinize geliyorsa demişler, yapacakları bir şey yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktığı gün oyunları 300 liradan satın alan yurdum konsolcusu bunu beğendi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse kusura bakmasın tamamen Playstation Türkiye'nin vurdumduymazlığından Türkçe çıkmayacak bu oyunlar. Yok marvel'dan falan izin almamız lazımdı ayaklarını geçin. Yapmak istersen fiyatları dahi düzene sokarsın.
  • Hem 300 TL olacak hem Türkçe olmayacak 50 TL olduğun zaman görüşelim örümcek
  • Yardımları ayıp yetmedimi artık neden türkçe standart olmuyor yeter artık bana belki TR korsan faliyetini sürdürüyor diyenler olucak ama arada.kaynamak zorunda değiliz ben her zaman orjinal ps4 oyun alyorum oynuyorum fakat TR olmaması artık harbiden yeter diyaloglu oyunlarda mahvoluyoruz ingilizcemiz oolmadığı için playstation tr de bize yardımcı olmuyor ozaman niye biz bi oyuna 250tl verip aliyoruzki?.
  • Insomniac, PlayStation, Sony Eurasia, Marvel, Marvel in çaycısı, Sony nin kapıcısı, Insomniac ın anası babası danası...izin alman gereken kaç kişi var sony. Bizde saf gibi türkçe altyazı bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasetcisi cikar bu halka yalan konuşur, futbolcusu cikar yalan konuşur, teknik drektor cikar yalan konsur, Ulan marvel ne dedi bir de onu da soyleyeydin bari utanmaz adam. Yanarim yanarim da neye yanarim biliyor musunuz arkadaşlar. Yalan da konsulur da bu kadar basit ustun koru o an akla gelen yüzeysel zekadan yoksun yalan konuşulunca bu hitap edilen kesimi ne kadar geri zekali yerine koyduklarini gösterir. Insan bi adam akilli yalan atar be. Utanmazlar, Bu oyuncu kitlesi ülkesinde en az kazanan ama dünya üzerinde maasi oraninin en fazlasina oyun alan bir millet. Saygi duyacaksiniz lan.
    Duysazsaniz biz sizi alassagi etmesini biliriz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.