Şimdi Ara

TP-Link Archer VR300 ve TD-W9970 Maksimum Wifi Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Müşterimiz için TP-Link Archer VR300 modemden aldık. Ancak Wifi bağlantı sayısı 20 ye yaklaştığında cihaz kararsızlaşıyor. Tüm Wifi bağlantılar kesiliyor. Ya kanal değiştirdikten ya da restart ettikten sonra çalışıyor. Yazılım güncel olmasına rağmen servis dosya ile güncelleme yapın dedi yaptık ama sorun çözülmedi. Teknik destek ürünü gönderin kontrol edelim diyor.

    Bu modemi almadan önce telekomun verdiği TD-W9970 model modem vardı. TD-W9970'i yukarıdaki sorunlar olduğu için değiştirdik. Her iki Tp link modemde de wifi bağlantısı artınca sorun çıkıyor. Hatta bu nedenle W9970 yeni bir güncelleme ile 15 bağlantı ile sınırlandırılmış. Forumda bununla ilgili başka konular da açılmış. Sanırım güncellemelerle ilgili genel bir sorun var. Firmada 15 bağlantıya kadar izin verdik sorun yok. Ancak bu şekilde ürünleri iade etmek zorunda kalacağız.







  • Modem+Router yapman lazım hocam
  • Yada Asus AC68U gibi bir cihaz alman lazım benim aklımdada 2.el Td 9970 alıp onu AliExpressden Xiaomi Router 3G alıp ona bağlamak var 2 pc ve 8 tane mobil cihaz var hepsininde aynı anda bağlanması lazım Xiaomi routerde 2 lan portu var 4 tane lazım ise Tenda AC18 alabilirsin bunlar ucuz yollu F/P cihazlar
  • bu tip cihazlar ev tipi cihazlardır, 20+ cihaz bağlantısında sapıtması normal, üst düzey router alman gerekiyor.
  • Unifi ac pro ap alip ya da daha ust duzey routerlara bakabilirsiniz. 86u olur, Tp nin ust vr2800 muydu ust modelleri vardi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.