Şimdi Ara

Cnntürk'te Muharrem İnce Fırçası(Video Geldi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
21.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
548 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChiefOfficer

    Muharrem İnce Fox TV'deki konuşması sırasında milletvekilliği ile cumhurbaşkanlığı adaylığı arasında fark olduğunu kendisi de belirtiyor zaten. Cumhurbaşkanlığı adaylığının daha yeni geliştiğini ve önceden mecliste daha farklı davrandığını ve bunun bilincinde olduğunu söylüyor.
    Bilincinde olduğunu söylemek başka, bilinçli bir şekilde temel atıp uzun süre bu şekilde devam etmek bambaşka. Peki olmasa, aynı tas aynı hamammı devam edecekmiş.
  • abdullahors84 kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız zaten bu hareketini onaylamıyorum. Ama kendisi milletvekilliği sırasında farklı davranması gerektiğini, bu yüzden eski İnce ile yeni İnce arasında fark olduğunu söyledi. Yani bana bir kişilik meselesinden öte yerine göre konuşmak gibi geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pelstina

    Bir cumhurbaşkanı adayının Türkiyenin milli çıkarlarını korumak gibi bir görevi, yetkisi ve sorumluluğu yoktur arkadaşlar, yapmayın lütfen. Hiç bir amerikalı yetkili de bir seçim vaadine binaen lütfen incirliği kapatma diye bir miletvekilini aramaz, hatırlatırım kendisi şu anda milletvekili.. Bunlara inanıyorsanız akıl sağlığınızı kontrol ettirin. Sayın İnce ve diğer partililer şimdiye kadar neden korumadılar milli çıkarlarımızı, onlara göre ülke satılıyor, batıyor, ülke çok zor durumda, ekonomi bitik vs.. Yani milli çıkarları düşünmek için illa c.başkanı adayı mı olması gerekiyordu? Bunlar hep yetersiz, gereksiz, altyapısız seçim vaatleridir. İncirliği bugün Trumpın kendisi bile kapatamaz, pentagon asla böyle birşeye müsade etmez. İncirlik, abd nin ortadoğudaki askeri manada eli ayağı konumundadır. Kapatırım haa diye bir olay diplomaside sözkonusu değil. Ayrıca diğer bir konu, Filistinde İsrail zulmu yaşanırken, Sayın İnce neden bu konularda bir vaadde bulunmuyor? Bakın İİT toplandı, alınabilecek gerekli bütün uluslararası alanda önemler, diğer ülkelere uyarılar vs yapıldı. Yani sadece muhalefet mantığıyla sumhurbaşkanlığı seçim kampanyası yürütülmez, sadece iç siyasetten ibaret değil ülke yönetimi. Bu sebeplerden ötürü Sayın İnce sınıfta kalmaktadır. Son derece yetersiz bir adaydır. Ha oy alır, CHP nin oylarının çoğunu alır o ayrı konudur..
    yine de rte'den iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.