Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2048. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.355.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20462047204820492050
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GUERRA

    adam biçmekten başka bir şey yaptığı yok. her hareketi kartlık

    Alıntıları Göster
    Slimani keşke bizde olsaydı diyen adama cevap mı verilir ya! Bu arkadaşın hayalini bilmiyo musun sen? Elif Elmas-Kaan Ayhan-Levin Öztunalı orta sahası bunun hayali. Forvette de Malik Karaahmet falan.
  • pjaca qenoa ile imzalamak üzereymiş, konop da olmaz, malum şahıs qidiyor ama yerine kimse bulunamayacak qibi. bari bolasie felan kiralasalar, son durumunu bilmiyorum ama 1.90, fizikli, çalımcı, iş yapar herhalde türkiyede.... aston villa fazla oynatmadan qeri yollamış sebebini bilmiyorum... (eşinin inqiltereden ayrılacağını da düşünmüyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 25 Ocak 2019; 2:16:41 >
  • Bu beceriksizler ne Quaresma'yı yollarlar ne de birini alıp gelirler. Gider yalvarırlar Quaresma'nın ayaklarına kapanırlar kalsın diye. Bunların planı mı var, hesabı mı var, kitabı mı var? Bize düşen Mayıs'ta Fikret Orman'ı o koltuktan yallah etmektir. Çok bile durdu orda. Beşiktaş tarihinin açık ara en kötü yönetimi.
  • Quaresma'nın ailesi Portekiz'e gitmiş. Daha da döneceklerini sanmam. Quaresma da bu şekilde burada kalacak değil. Büyük ihtimal bugün maç sonrası elinde mikrofon ile veda konuşması yapıp tribünleri selamlayacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim açımdan iyi bir transfer dönemi geçiriyoruz çok mutluyum açıkçası.

    Quaresma gidiyor. Şaklabansporlular bu adama efsane diyordu. 3 kuruş bonservis kazandırmadan, transferin kapanmasına 3 gün kala takımı terkeden efsane. Tam da q7sporlulara yaraşır cinsten.

    Babel gitti. Takımı açık açık satan, oynadığı süre boyunca en ufak tepki görmeyen adam para için takımı terk etti. Bu adam sahada yürürken Oğuzhan gol kaçırdığı için ıslıklanıyordu.

    Pepe gitti. Yine sözleşmesi süresinde ligde en ufak bir katkı sağlamayan, 5 milyon alıp 1 milyonluk top oynayan, yine en ufak tepki görmeyen adam para için gitti. Tek sebebi de yıldız topçu olması. Ayrıca şaklabansporluların %100'ü bu adama laf söyletmez.

    Burak geldi. Şenolsporlular 1.5 senedir çeşitli bahanelerle bu adamı dokunulmaz yaptı. Sonucunda 34'lik sakat topçuyu çaktılar kulübe. Şenol sene sonu gittiğinde Burak da yatışa geçecek, tabi sakatlıktan dönüp form tutabilirse. Tahminen 4 golle sezonu kapatır.

    Tolgay kadro dışı. Evladını kadro dışından çıkartıp ilk maçta kaptan yapan adamın en sevdiğim eserlerinden biri. Şimdi taraftar Medel çöplüyor. Hayır kardeşim senin hoca dediğin adam hoca değil. Emre İrfan orta sahası sana 9 puan fark takmışken sen oyuncu kötüleyemezsin.


    Verimli bir dönem oluyor kısaca. Şaklabansporlular, Şenolsporlular, yönetimsporlular. Hepiniz haksızsınız, Beşiktaş bu haldeyse en büyük suçlusu taraftardır. Şimdi oturun 4 ay boyunca eserinizi izleyin. Ha yaptığınız hatayı anlamazsanız seneye uzun metrajlısı var o zaman dank eder belki. Tanrı yaptıklarınız size nasıl ihanet ediyor izleyin görün. Utanırsınız belki.




  • orası öyle tabi hıyar bir de dert yanıyor kendimi gelistiriiyim deme yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 25 Ocak 2019; 7:53:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valentino V kullanıcısına yanıt
    para yoksa ne yapacak adam o kadar gelire rağmen zarardayiz az anlayis şu 3 camia içinde en iyi transfer başarısı gösteren adamdır kendisi ne kadar kolay eleştirmek ,para olsa topcunun babasini alir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım Kasımpaşa'dan Samuel Eduok ile kanka seviyesinde arkadaş, her maçına götürüyor Eduok bunu. Dünkü maçı Diagne ile yan yana izlediler tribünde.
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Söylediğine göre yönetim yine yanlış olanı başarmış. Çok enteresan gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 25 Ocak 2019; 8:23:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar yönetimi sezon başı ş.ligi olmadığı halde pahalı oyuncuları gönderip yeni bir feda demedi diye ciddi ciddi eleştiriyorum. Keşke yapabilselerdi, bu sene yine kar ederdik. Olmadı.

    Ama şimdi Quaresma'yı sezon sonuna kadar tutma politikasını eleştirenleri görüyorum, komik olmayın.
    Dere geçerken at değiştirilmez.
    Quaresmanın oyun stilini sevmeyebilirsin ama adam hayvan gibi asist yapıyor. Topu saklıyor, takımı rahatlatıyor. Bu geçis sürecinde iyi adamını bedava bırakman enayilik olur. Ki Babel kalmış olsa neyse diyeceğim.
    Piyasayı görüyorsunuz, öyle oyuncu transferi kolay değil. Beleş adama 5 m EUR imza parası istiyorlar kim bilir menajeri ne ister ekstra. Bu sebeple en iyi transfer eldeki oyuncular. Ha uygun birini bulur da öyle gönderirsin o zaman tamam diyebilirsin ama devre arası bunlar pek denk gelmez.
    Bakın fenerbahçe kadroda ciddi revizyon yaptı, ne hallere düştüğünü görüyoruz.
    Bu sebeple verimsiz pahalı oyuncuları gönderip uygun maliyetli potansiyel ve fırsat transferlerine yönelmeliyiz.

    Ve artık deniz bitti. U-14, 15,17,19 ve 21 takımlarımıza çok iyi hocalar getirip oradan her sezon A takıma 1-2 oyuncu çıkarabilecek kıvama gelmeliyiz. Yoksa halimiz yaman.

    Bunları yaparken yarışmacı kimlikten de uzaklaşmamalıyız çünkü avrupa arenasında olamazsak oyuncu satamayız, yayın geliri alamayız.




  • Jefferson Starship kullanıcısına yanıt
    Pepe Şl grubundan cikmamizi saglayarak misyonunu tamamlamisti. Bu sezonki takim yapisinda onemli rolu yoktu, ayrilmasi iyi oldu ama hakkini yememek gerek. Ilk sezon parasini hak ettigini dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Cluster

    Arkadaşım Kasımpaşa'dan Samuel Eduok ile kanka seviyesinde arkadaş, her maçına götürüyor Eduok bunu. Dünkü maçı Diagne ile yan yana izlediler tribünde.



    Söylediğine göre yönetim yine yanlış olanı başarmış. Çok enteresan gerçekten.
    Kasımpaşanın yönetimindeki eski Beşiktaşlılar diagneyi GS ye FB ye 5 e verir sana 15 e ancak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Valentino

    Bu beceriksizler ne Quaresma'yı yollarlar ne de birini alıp gelirler. Gider yalvarırlar Quaresma'nın ayaklarına kapanırlar kalsın diye. Bunların planı mı var, hesabı mı var, kitabı mı var? Bize düşen Mayıs'ta Fikret Orman'ı o koltuktan yallah etmektir. Çok bile durdu orda. Beşiktaş tarihinin açık ara en kötü yönetimi.
    O kadar da değil. Açık ara en berbat yönetim tüpçü yönetimidir! Iki sezondur hatalar yapıldı. Biraz dikkat edilse çok farklı bir noktada olabilirdik. Bu kadar ağır eleştirirken olmayan para ve stad ile yaptığını da unutmayın bir zahmet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Merhabalar,

    Bugun insallah macimizi kazaniriz, yine acik kanalda reklamini gordum sevindim. Isin garibi rumen tv si Look sport Turkiye kupasini bile almis bu turdan itibaren tum maclari verdiler dun FB macinida izledim. Mac boyunca Besiktas Eruzum macinin reklamini yapti cumartesi goztepe gs fln. Kusura bakmayin cok lafini yaptim sene basindan beri alisamadim hala mutluyum.

    Cuma macini yenersek super olacka yine diger maclari keyifle bekleriz hemde haftasonu huzurlu gecer. Umarim kazaniriz bu aksam guzel oyunla.

    Hepinize iyi haftasonu dilerim.
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    3 puan dışında kabul edilebilir başka sonuç yok zaten. 8-9 hafta üst üste kazanmalı bu takım şampiyon olmak istiyorsa. Tek beraberlikte bile gider zaten.

  • White Cluster kullanıcısına yanıt
    Nasil gelecekti merak ediyorum 15 den asagi satmiyor adamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whitebaby kullanıcısına yanıt
    36 yaşındaki adamdan bonservis mi bekliyorsunuz yapmayın Allah aşkına.Beşiktaş yollayarak ne kadar az hasarla kurtulursa iyidir.Hangi büyük takımda 36 yaşındaki adam her maç 11 çıkıyor,çıkmayınca trip atıyor?Yerine koy Güven Yalçın’ı bu şaklaban kadar oynar.Çizgide bende bekleyip 100 orta açsam direk olsa en az 5-10 tanesi gol olur.Hele içeri Gomez’i falan koyarsan 20-30 tane atar.Şu adamın yaptığı asisti marifet gibi anlatmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypto33 -- 25 Ocak 2019; 12:37:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K E N

    3 puan dışında kabul edilebilir başka sonuç yok zaten. 8-9 hafta üst üste kazanmalı bu takım şampiyon olmak istiyorsa. Tek beraberlikte bile gider zaten.
    Sampiyonluk beklentiniz olmasin o tren kacti, ama iyi oynayip ikinci olmak lazim.
  • 
Sayfa: önceki 20462047204820492050
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.