Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.355.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 19 Ağustos 2018; 22:44:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrWrong

    lens q7 babel töre orkan varken gider chadli alırlarsa başkanından transfer komitesine kadar ağır küfür ederim.

    Alıntıları Göster
    Fırat gunayer hoca istedi diyor ama hiç sanmıyorum onlar yönetime laf ettirmemek için hocaya yıkıyor ancak hiç sanmıyorum Allah bilir manageri kimdir ne bağlantılar vardır.Birinci ağız bunları diyorsa çok büyük sorunlar var,daha lisans işi vb var transfer yok alele acele seçim var pis şeyler dönüyor gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu alma konusunda problemimiz olmasa Chadli ye hayır demezdim. Hele bitmiş Babeli görünce. Babel 3 ay sonra serbest transfere düşüyor. Büyük ihtimal Babel ile devre arası alacaklarına karşılık vs yollar ayrılır. Babel olayı o tarafa doğru ciddi gidiyor. Töre bir türlü dönemedi. Lens solda yapamıyor. Chadli iyi bir alternatif olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Saga

    Burada yönetim insiyatif alıp gidip alacak o kaleciyi, hocanın istemeyipte aldıkları bi çok oyuncu var sonuçta, göz göre göre takımı kalecisiz bırakmayacaklar.

    Alıntıları Göster
    Malum şahısın oynadığı her maç minimum 1 hata var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chadlinin dörtlü savunmada sağ bek oynamışlığı var mı hiç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir varlık düşün ki takımın moralinin içine etmek için, gol yedirmek için, bizi darmadağın etmek için elinden geleni ardına koymasın, var gücü ile çabalasın. Maç sonu da şovenist hareketler ile secde falan yapsın, elin komisyoncusu da bu varlığa tepki gösteren taraftara küfretsin.

    Bu ekşi suratlı zat hem başkanı hem hocayı götürecek öyle de bir silah rakipler için. Tek kişilik dev kadro.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    Bir varlık düşün ki takımın moralinin içine etmek için, gol yedirmek için, bizi darmadağın etmek için elinden geleni ardına koymasın, var gücü ile çabalasın. Maç sonu da şovenist hareketler ile secde falan yapsın, elin komisyoncusu da bu varlığa tepki gösteren taraftara küfretsin.

    Bu ekşi suratlı zat hem başkanı hem hocayı götürecek öyle de bir silah rakipler için. Tek kişilik dev kadro.
    sen kimsin ya
    https://youtu.be/DwrN0H5DxcA?t=24
    https://youtu.be/_8NgCtn7qpE?t=33



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 19 Ağustos 2018; 22:53:48 >




  • Tolga Zengin'in geri paslardaki heyecanı ortada iken inadına geri pas veriyorlar. Pepe bugün geri pas verdi, az kalsın adama çarpıp kaleye girecekti. Yani bugün olmadı gelecek maç olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


  • Şenol Güneş: 'Oyuncular daha iyi oynamalı'

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-1 kazandıkları BB Erzurumspor maçı sonrasında konuştu.

    BB Erzurumspor maçının ardından basın toplantısında açıklamalar yaptı.
    Oyuncuları eleştiren Güneş, "Antalya, Bursa, Partizan maçları önemli. Buralardan kayıpsız geçmeliyiz. Perşembe Partizan. Ardından Antalya. Sıkışık bir dönem olacak. 3 deplasmana gittik. Oyuncularımız daha iyi oynamalı. Kalitelerini gösterseler daha farklı olurdu. Erzurumspor, kalitesine göre çok iyi oynadı. İnşallah böyle devam ederler. Biz de, bu tempoyla güzel bir antrenman yaptık. Allah'ın yardımı, oyuncuların gayretiyle kazandık." dedi.

    Maçı değerlendiren deneyimli teknik adam, "Düşündüğümüz gibi oyun olmadı. Negredo kafaya çıkar, Ricardo orta atar, Babel soldan girer, Oğuzhan ara toplar atar, oyunu organize eder diye düşündük. Fakat, iki tane savaşçı oyuncu oynattığımız dönemde, öndeki oyuncularla rakibi karşılamadık. Hem de istediğimiz oyunu oynayamadık. Rakip de uzun toplar attı. Orta saha kurgusu ortaya çıkmadı. Bir değişiklik çıkması gerekiyordu. Oğuzhan'ın oynayacağı bir oyun ortaya çıkmadı. Oğuzhan bizim için çok önemli. İlk yarıda birçok oyuncumuz da bir değişiklik yapmak için bu hamleyi yaptık. Olumlu yansıyınca devam ettirmeye çalıştık. Kenardaki oyuncularımız hazır zaten. Caner ve Lens çok iyi durumda. Dinlendirme amaçlı kenardaydılar. Bir de Ryan Babel ile Medel'i dinlendiremedik." ifadelerini kullandı.

    "TAKIM OLGUSUNU TAM OLARAK OTURTAMADIK"

    "İlk yarı düşündüğümüz pas yaparak, rakibi kapatarak oynamak istediğimiz oyun olmadı. Biz de uzun top atarak, rakip defansın üstüne giderek oynamaya çalıştık. Bunda da etkili olduk. Rakip ilk yarıda golün dışında da pozisyonlar buldu. İkiyi atsa işimiz daha da zor olurdu. Her zaman böyle olmaması için daha çok çalışmamız lazım. Kim oynuyorsa en iyisini vermeli. Takım olgusunu tam olarak oturtamadık."

    "ERZURUMSPOR BU LİGDE YER EDİNEBİLİR"

    "Erzurum bildiğim yer. Erzurum'a daha önce futbol kenti diyemezdiniz. Şimdi tesisler ile birlikte futbol öne çıkıyor. Trabzonspor da bile bu kadar donanımlı tesis zor görürsünüz. Altyapıdan da oyuncular çıkıyor. Kayak vs. girdilerle birlikte, futbol da bir pazar. Önemli bir şey. Döneceğini düşünüyorum. İlk geldiğim senelere göre heyecanı, tesisleri daha fazla takım. Başarı bazen rakip olur. 3 kategoriyi hızla çıktılar, 2. Lig, 1. Lig, Süper Lig. Fakat, sabır da gerekiyor. Erzurumspor, saha avantajıyla ligde önemli bir yer edinebilir. İnsanlar da bu sevgiyi gördüm bugün. Taraftarlar, iyi sonuçlarla arkadan gelir elbette. Ligde de dalgalanma olabilir. Kadrosu başarılı olabilir. Erzurum taraftarı, takımına sahip çıkmalı. Sadece bu maçı değil, maratonu düşünmeliler. Bize ilk yarıda bu zorluğu çıkaran takım, bunu devam ettirebilir."

    "ELEŞTİRMEK İÇİN FUTBOL LAZIM! İLK YARI YOKTU"

    "Rakım da etkiledi bizi. Tesadüf oldu yurt dışından gelince. Direkt gelmemiz işimize geldi. 3 günlük kamp da yeterli gelmedi. 15 gün gerekiyor. Fakat, nefes almak bile zor oluyor. İster rakip, hava, hakem mazeret bulacaksak işin içinden çıkamayız. Bizim takım ekonomik, teknik ve yetenek olarak da iyi bir takım. Bu kadar yatırım yapılan bir takım her türlü şartta savaşması gerekiyor. İkinci yarıdaki oyun beni umutlandırdı. Mağlup gelseydik ne söyleyecektik. Ne top tuttuk, ne savunma yaptık, ne hücum ettik. Bunun konuşulur tarafı yok. Futbolu eleştirmek için futbol olması lazım. İlk yarı yoktu bu."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 19 Ağustos 2018; 22:54:53 >




  • "Ben görevdeyken Chadli ismi çok gündeme geldi. O zaman da söylemiştim. Şenol Hoca'nın ısrarla istediği 3 bölge var. Sağ bek, 10 numara ve santrafor. Chadli sağ bek değil, 10 numara değil, Santrafor değil. Kaleci sıkıntısı var. Kaleci de değil. Chadli net bir kanat oyuncusu. Lens, Quaresma, Babel, Gökhan Töre, Güven, Orkan. Güven ve Orkan'ı kiraya verdiğinizi düşünün 4 oyuncu kaldı. Chadli'yi nereye alacaksınız. Bunu anlamakta zorlanıyorum, aslında zorlanmıyorum da buradan bu kadarını anlatabiliyorum" ifadelerini kullandı.



    Abi bisiler var bakin yonetimde bisiler var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yarı rezalet/felaket ikinci yarı iyi oyun.

    Oyuncuların daha özverili oynaması lazım beni hayal kırıklığına uğrattılar felaket.
  • Abi şu Galatasaray ve Fenerbahçe yi görünce gelmeyen transferlere daha bir kızıyorum. Adam 55 dk evinde maç oynuyor 2 pozisyonu var. Biz Ahkisar maçında ilk yarı da 6-7 net pozisyona girmiştik.

    Başkan yakıyor kendisini de bizi de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 19 Ağustos 2018; 23:3:49 >
  • Zamanında bir tezim vardı. 2015/2016 sezonunda Robin Van Persie Beşiktaş’a, Mario Gomez Fenerbahçe’ye gitseydi; Van Persie Beşiktaş efsanesi olacak, Gomez ise kuyruğuna teneke bağlanarak kovulacak ve futbol kariyeri bitecekti demiştim. Gomez’i gol kralı yapan Beşiktaş’ın o sezon oynadığı muhteşem pas futboluydu. Gomez de iyi bir bitirici olduğu için, gelen ikramı hiçbir zaman reddetmiyordu. Van Persie de Gomez kadar, hatta belki de ondan daha temiz bir golcü. Ancak Fenerbahçe’nin oynadığı kısır futbol yüzünden “istenmeyen adam” haline gelmişti.



    Negredo da Van Persie’nin kaderini yaşadı geçen sezon Beşiktaş’ta. Tamamen kanat oyununa hapsolan, Talisca’nın ayağı ve kafası dışında hiçbir taktiği olmayan bir takımda elinden geleni de yaptı aslında. Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında attığı golleri, asistini ve atmasına rağmen verilmeyen golünü düşündüğümüz zaman Gomez gibi büyük maçlarda kendini gösteren bir santrafor olduğu da bir gerçek. Geçen sezon ve bu sezon hücum etmeyi beceremeyen bir takıma dönüştük. Mevcut sistemde Gomez olsaydı da Negredo kadar çok eleştirilirdi diye düşünüyorum.



    Bütün bunları ele alarak şunu söylemek istiyorum; Gomez’e armağan edilen Sosa, Oğuzhan, Atiba, Olcay pas futbolu sisteminin bir benzeri 10 Numara, Oğuzhan, Lens, Babel sistemiyle Negredo’ya da verilirse, o da Gomez kadar iş yapabilecek golcülüğe ve tekniğe sahip. O yüzden bir 10 numara transferiyle bütün takımın kimliğini değiştirme imkanımız varken, bu imkan ellerimizin tersiyle geri çevrilmemeli. Bunun yanında bir kaleci ve sağ bek ile Beşiktaş 2 kulvarda çok büyük işler başarabilir. Bu imkan elimizde var, bunu kullanmak zorundayız. Küçülerek ne borç kapatabilirsin ne gelir elde edebilirsin sayın başkan. Lütfen Beşiktaş’a ihanet etmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • RIDVAN DİLMEN: "FABRI'NİN SATILMASI HATAYDI"

    Türkiye'de yüzünüz eskidiği zaman bir takım tepkiler doğaldır. Siz de prim verirseniz buna... Tolga'nın bu sene çıkarttığı iki harika top var. Ama Fabri'nin satılması büyük hataydı Beşiktaş için.

    "KAFASI DAĞINIK"
    Fenerbahçe taraftarı Barış'ı oyundan çıkarken alkışlıyor. Barış, 29 yaşına geldiğinde bu performansta kalırsa yuhalanır. Tolga ve Volkan'ın ortak özelliği kafası dağınık. Konsantrasyonları çok düşük.

    "YENİ KALECİ ALMASI LAZIM"
    Tolga kötü kaleci değil ama güven sorunu yaşıyor. Auta giden topu korner yapıyor. Tolga böyle yapınca kurtardığı kurtarışlar da görülmüyor. Beşiktaş'ın acilen kaleci alması lazım.

    "VAR, PENALTIYI GÖRMEDİ"
    Bugün kimi konuşmadık? Hakem. Ümit hoca harika maç çıkarttı. Yalnız VAR bir şey atladı. Vida'nın pozisyonunu atladı. Yanlışlıkla futbolcunun ayağına bastı. Pozisyon penaltı. Kulağına mikrofonda seslenselerdi penaltıyı çalardı.

    "EN İYİ FORVETİN NEGREDO"
    Beşiktaş'ta kim gider kim gitmez diyemiyorum. Her şey olabilir. Ama forvette en iyisi Negredo. Şenol hoca, Negredo'dan ümidi kesmişti. Şu an görünen Negredo ile devam edilecek. Kaprisi olmayan bir futbolcu. Larin'in Negredo ile alakası yok. 5 maç Negredo'nun önünde nasıl oynayacak? Bir sıklet farkı var.

    "SIRPLAR MAÇA ÇOK ÖNEM VERİYOR"
    Sırp federasyon Partizan'ın lig maçını erteledi. Beşiktaş maçına o kadar önem veriyorlar. Bugün kötüyken kazanmak, kazanma arzusu önemliydi Beşiktaş için.

    Maçın analizi -20 madde




  • Dun gelen emre akbaba oyuna girmis..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toroğlu yine ortalığı karıştırdı.

    UEFA, 21'İNE KADAR SÜRE VERDİ Mİ, VERMEDİ Mİ?
    UEFA, Beşiktaş'a "Eylül ayının 21'ine kadar futbolculara teknik adamlara paraları ödeyin, ödemezseniz kusura bakmayın" dedi mi, demedi mi? Partizan maçları oynandıktan sonra, bu paraları futbolculara ve teknik adamlara paraları ödemezseniz sizi kupalara almayacağım dedi mi, demedi mi? Çok net söylüyorum.


    FİKRET ORMAN NEDEN KONGRE İSTEDİ?
    Bayram değil, seyran değil, Fikret Orman neden kongre istedi? İki şekilden. Bir, bazı şeyleri kongrede böyle böyle yapalım diyecek, geçirmedi mi gidecek. İki, yeni alacağı adamlar para verecek. Kongre tarihine bakın, UEFA'nın Beşiktaş'a verdiği tarihe bakın.
  • Bu sezon satılan futbolcuların paraları nereye gitti? Fabri'den gelen 6 milyon nereye gitti? Satıp tl aldık herhalde.
  • resmen türk futbolu çöküyor
    bunu kimse görmüyor

    başakşehir ülkesine ihanet ediyor

    futbol kalitesi yerlerde maalesef
  • Partizan Dinlenip Çıkacak. Bu Sıkıntıyı Daha da Artırır. Hem de Sırbistan'da. Ne Yapıp Ne Edip Skor Avantajıyla Dönülmesi Lazım. 2-1 Bile Olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Partizan Lask ve Erzurum gibi pres yapıp koşabilecek bir takım değil. Daha çok teknik oyunculardan kurulu, pas oyunu oynayan bir takım. Bu tarz takımlara karşı genelde pek zorlanmıyoruz. Lask ve Erzurum maçlarından mutlaka etkilenmişlerdir ama bunu kaç dk yapabilecekler ve biz ne durumda olacağız sonucu belirleyecek.
  • 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.