Şimdi Ara

Huawei HG658 V2 Modem Firmware Güncel (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
63.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu sürümü indirebileceğim linki atarmısınız
  • Firmaware Güncellemesi Sonrasında Modem Arayüzüne Giriş Yapılamıyor, Vermiş Olduğunuz Kullanıcı Adı Ve Şifreleri Kabul Etmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DjiiN

    Firmaware Güncellemesi Sonrasında Modem Arayüzüne Giriş Yapılamıyor, Vermiş Olduğunuz Kullanıcı Adı Ve Şifreleri Kabul Etmiyor.
    İğneyle tekrar sıfırlamayı denediniz mi hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boragungoren

    İğneyle tekrar sıfırlamayı denediniz mi hocam?

    Alıntıları Göster
    İğne İle Resetlemek İmkansız Görünüyor Reset Fonksiyonu Devre Dışı Kalmış Durumda Çok Denedim Ama Olmadı
  • Hat kablosunu takmadan gireceksin kullanıcı adı ve şifreyi. Ayrıca iğne ile resetleme imkansız diye bir şey yok yapamamışsınızdır. 10-15 saniye iğneyle basılı tutacaksın. Hat kablosunu takmadan bütün uzaktan erişim ayarlarını kapatıp TR-069, 064 vs. ondan sonra hat kablosunu takıp kullanıcı adı ve şifrenizi manuel gireceksiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen

    Hat kablosunu takmadan gireceksin kullanıcı adı ve şifreyi. Ayrıca iğne ile resetleme imkansız diye bir şey yok yapamamışsınızdır. 10-15 saniye iğneyle basılı tutacaksın. Hat kablosunu takmadan bütün uzaktan erişim ayarlarını kapatıp TR-069, 064 vs. ondan sonra hat kablosunu takıp kullanıcı adı ve şifrenizi manuel gireceksiniz.
    Sayın Arkadaşım Cihaz Zaten DSL Hattına Bağlı Değil. Ayrıca İğne İle Resetlenmemesi İmkansızdır Diye Birşey Yok, Reset Düğmesi Tepki Vermiyor (Switch Bozulmuştur Diyecek Olur İseniz, Modemin Anakartını Çıkartıp Devre Üzerinden Resetlemeyi Denedim Yine Tepki Vermedi) Bunları Yapabilecek Seviye'de Bilgi Sahibiysem Eğer 'Resetleme İmkansiz Değil,Yapamamışsınızdır' Biraz Anlamsız Kalıyor Sanırım.
  • DjiiN kullanıcısına yanıt
    Valla ne bileyim benim modemi de güncellemiş superonline otomatiğe almıştım B022 görünüyor şu an.
  • Modem'e Reset Atabilsem Bile Firmware'i Eski Version'a Çeviremeyeceği İçin Yine Kullanıcı Adı Ve Şifre Hatası Almaya Devam Edeceğim (Ancak Firmware İçersindeki Kullanıcı Adı Ve Şifre'nin Farklı Olması Durumunda Erişim Sağlanamaz Bende Olduğu Gibi)

    Giriş Yapmayı Başarabilirsem, Hata'nın Nedenini Buradan Paylaşırım
  • İlk sayfada verilen kullanıcı adı şifre bu firmware için doğru. Kullanıcı adı şifredeki büyük küçük harf durumuna dikkat ederek giriş yapmaya çalışmışsınızdır diye düşünüyorum. Hiç bir şekilde verilen kullanıcı adı şifrelerle giriş yapamıyorsanız modem yazılımı bozulmuş olabilir. Recovery modunda modeme tekrar yazılım atmayı deneyin. Recovery moduna şu şekilde girebilirsiniz:

    1)Bilgisayarınızın ethernet kartına 192.168.0.10 ip'sini atayın.
    2)Modemi kapatın. Reset tuşuna basılı tutun ve modemin açma tuşuna basın. Modemin açma tuşuna bastıktan 10-25 saniye sonra reset tuşunu bırakın.
    3)Modemi pc'ye ethernet kablosu ile bağlayın. 192.168.0.100 adresine gidin.
    4)Yazılım güncelleme sayfası açılacak. Ordan yazılımı tekrar yüklemeyi deneyin.
  • Güncel sürüm B021 olduğu için ve bu firmware'in dosyası elimde olmadığı için konudaki B017 yazılım dosyasını kaldırdım kullanıcıları mağdur etmemek için. Fabrika ayarlarına dönüp modemin kendisini güncellemesini sağlayabilirsiniz. Modem arayüzünden fabrika ayarlarına dönmek için üstten Bakıma tıklayıp yan taraftan aygıt yönetimi kısmına gelin orda göreceksiniz.
  • Hocam verdiğiniz firmware yükledim ama hala telnete erişim yok. Dokümanlarda telnet nasıl aktif edileceği anlatmış ama bahsettiği mtu_eng.exe isimli dosya zip içerisinde yok. Bunu nereden bulabilirim?
  • brt99 B kullanıcısına yanıt
    Hocam telnetle napacanız ki telnet mi kaldı..
  • Hocam başka bir forumda sormuştum çözüm bulamadılar birde sizi sorayım o halde. Modemi yeniden başlattıktan sonra hat değerlerim 5-10 dakikalığına 100mbite kadar destekliyor. Biraz zaman geçtikten sonra max hız 75e düşüyor. Paketim 75mbps acaba iss mi kısıtlıyor diye dusundum ama snr'de de baya bir düşüş var. telnetten girilen bir kaç komut ile snr arttıralabiliyormuş, overclock gibi sanırım bir nevi.
    Huawei HG658 V2 Modem Firmware Güncel

    Huawei HG658 V2 Modem Firmware Güncel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt99 -- 12 Şubat 2019; 19:4:54 >
  • brt99 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk defa sizden duyuyorum bu olayı. Sanmıyorum böyle bişe olacağını. SNR hat değeri sonuçta. Oynama yapılabileceğini sanmıyorum.
  • Broadcom işlemcili modemlerde oynama yapılabiliyor hocam telnet ile snr arttırma diye aratırsanız bir sürü kaynak çıkıyor. Ama mtu.exe denilen şeyi bulamadığım için deneyemedim.
  • beyler modemde kablosuzu belirli bi süre sonra kapat seçeneği falan varmıdır ? Telefonları kablosuza bağladıktan bi süre sonra kesiliyormuş bu modemdenmidir başına gelen oldumu böyle ?
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Modem sıkıntılıdır büyük ihtimal bende öyle bir sorun yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen

    Modem sıkıntılıdır büyük ihtimal bende öyle bir sorun yok
    Modem değişmiş aynı marka model gelmiş hocam yine aynı sıkıntı acaba neden telefonlar iphone bu arada tuş kilidinde bi anda bağlantı kopuyormuş
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Wi-Fi uyku ayarlarında problem var o zaman telefonun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen

    Wi-Fi uyku ayarlarında problem var o zaman telefonun.
    Hocam modemde kanal otomatikdi. Acaba diyorum kanal değiştirirken bağlantı kopuyor da öyle mi oluyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.