Şimdi Ara

Mondial Rx3i Evo deneyimlerim... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
39.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • İyi Bayramlar.....
  • Mondial Rx3i Evo deneyimlerim...
    " data-href="http://
    Mondial Rx3i Evo deneyimlerim...
    ">http://
    Mondial Rx3i Evo deneyimlerim...

    Youtube erolkansal :)

  • Çekımlere devam :)


  • Rx3i Evoyla gezmelere devam...
  • Yahu 1 yıl geçmiş hala düzenli olarak konuyu güncelliyor ve insanları bilgilendiriyorsun söylesene yiğidim sen nasıl bir KRAL sın

    12K civarı bütçe ayırdım ve bajaj düşünüyorum ilk motorum olacak ve mutlaka düşecek düşüncesi ile yedek parçası ucuz ve beni ağlatmayacak markalara yönelmek istedim hiç mondial kuba gibi markalarda gözüm yoktu fakat mondialin sadece bu modeli AŞIRI dikkatimi çekti..

    Uzun yok yapmak istiyorum ve bu bağlamda 200-250CC arası motor arıyorum. e bakıyorum hepsi racing.. aklımda bu motor kaldı.. eğer hala sizdeyse almaya karar verirsem nelere dikkat etmeliyim bana yardımcı olur musunuz 2. el seçmem konusunda ilanlardan ?

    ve apartmanda yaşıyorum öğrenciyim motoru koyacak herhangi bir garajım vs de yok. bu motoru çalıp beni üzerler mi ? :)

    yedek parça fiyatları nasıldır ?
  • Motora bindiğim sürece hep güncel kalacak burası merak etmeyin :)
    Bu motoru alacaksanız amacınız hız değil gezme olmalı,sadece asfalt değil asfalt ve hafıf arazı olmalı,servis ücretı uçuk fıyatlar değil makul oldugu için almalısınız.Ben hala bınıyorum 6100 km oldu..
    Alırken bence km si düşük,servis bakımlısını almalısın.Almadan öncede bı motordan anlayan ustaya gösterıp almalısın...
    Benımde motoru koyacak yerım yok bınanın kapı gırısıne koyuyotum.sıno track dıye gps cıhazı taktım,kasko yaptırdım ve ustune branda orttum.Başka korumam yok :)Ama kasko oldugu için fazla sorun etmıyorum çalınsada kasko karşılayacak diye..Haa bide unutmadan dısk kılıdıde kullanıyorum :)
  • Yedek parça fıyatlarının fazla oldugunu düşünmüyorum.Tam net bılmıyorum fıyatları çunku yedek parçalık bı durumum olmadı :)
  • Güncel.... :)..........................
  • Kardesim uzun yillar honda nx 250 ye bindim 125 kg 1.85 bi adamim bu motor altimizda kaybolurmu benle beraber artcimi tasirmi ne diyosun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erolkan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için benim amacım hız değil zaten şöyle ki 9-9.5K gibi bir bütçe ayırmıştım ve bu bütçede naked türü motorlar 50-60 bin de pizzacı motorları oluyor :) diğer yandan racing bakayım hadi 1-2 üzerine ekleyip diyorum ama hiç gönlümden de geçmiyor bu rs 200 ler falan.. ne yapsam ne yapsam diye dolaşırken bir anda bunu gördüm :) benim meslek veterinerlik fazla geziyoruz haliyle bir yandan da okuyorum. köylerin taş toprak mıcırlı yollarına kalkıp racing motorla mı gideceksin ? diye sordum kendime ve sildim direk onları.. karşıma tamamen şans eseri bu motoru koydu google biraz araştırdım.. top speed olarak 140-150 arasını görüyor ki zaten bu bütçedeki racing ler de o civarda :) motorun parçaları ucuz, evet markası mondial ve çoğu servis anlamıyormuş, internette çok fazla kronik sorun olduğunu da okuyunca çözen arkadaşlarla görüştüm mondial in nazilli de fabrikası varmış oraya giden herkes her sorunu çözdürmüş e orası bana 2 saat dedim gideriz ne olacak.. bir heves ettik bakalım..

    Kullanıcı yorumlarına göre alıp kullanan herkes memnun..
    Dışarıdan görenler de ÇİNLİ Mİ ALCEN YUAA yapıyor..

    zaman gösterecek pişman olup olmayacağımı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diGiheX

    Kardesim uzun yillar honda nx 250 ye bindim 125 kg 1.85 bi adamim bu motor altimizda kaybolurmu benle beraber artcimi tasirmi ne diyosun ?
    Bende 100 kıloyum.Artçılı taşıma konusunda sıkıtı olmaz sanırım :)Bende olmuyor :)
  • Merhaba.Konuyu güncel tuttuğunuz için teşekkür ederim.Ben de bu sene bitmeden ehliyetimi almak istiyorum. Önümüzdeki yaza doğru da RX3S almayı düşünüyorum.Henüz satışa çıkmadığını biliyorum.Satışa çıktığında S ile İ arasındaki fiyat farkı fazla olursa bu modeli alacağım.
    Bu arada konuyu tesadüfen gördüm. Madem ki güncel tutuyorsunuz sürekli. Bana da konuya abone olmak ve bildirim almak düşer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srdrrr

    Merhaba.Konuyu güncel tuttuğunuz için teşekkür ederim.Ben de bu sene bitmeden ehliyetimi almak istiyorum. Önümüzdeki yaza doğru da RX3S almayı düşünüyorum.Henüz satışa çıkmadığını biliyorum.Satışa çıktığında S ile İ arasındaki fiyat farkı fazla olursa bu modeli alacağım.
    Bu arada konuyu tesadüfen gördüm. Madem ki güncel tutuyorsunuz sürekli. Bana da konuya abone olmak ve bildirim almak düşer.
    Rx3s ler daha iyi olur tahminim bizimkilerden.Çünkü çift silindir ve 380 cc.Ama tabi bence burada en önemli konu fiyat.Eger herkesin erişebileceği bi fiyattan giriş yaparsa önünde pek duran çıkamaz diye düşünüyorum satış konusunda..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • 6210 km oldu Rx3i Evoyla..Henüz yolda bırakmadı :)


  • Sivrihisar Açık Hava Heykel Müzesine kısa bakış...
  • Hocam konu için teşekkürler. Öğrenciyim ve bu motoru almak için ehliyet almaya karar verdim. İkinci el olarak yeni modelini tavsiye eder misiniz? Çok fark yoksa o limitlere çıkmak istemiyorum bir önceki kasayı almak istiyorum yeni modele kadar çıkamamda alamazsam da içimde kalacak. :)
  • Geçen aylarda 2 rx3 1 nmax tur yapmıştık.
    Videosu var izlemek isterseniz

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.