Şimdi Ara

Rivet Networks Killer Wireless xTend teknolojisi kullanıma sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyunculara yönelik Killer ağ ürünleri ile tanıdığımız Rivet Networks geçen yıl bağlantı performansını üst seviyeye çıkaracak Killer xTend teknolojisini duyurmuştu. Bu fuarda ise kablosuz odaklı Killer Wireless xTend duyuruldu.


     


    Killer Wireless xTend nedir?


     


    Killer Wireless xTend kısaca evinizdeki ağı en ücra noktalara kadar ulaştıran ve performansını arttıran bir teknoloji olarak öne çıkıyor. Oyuncuların ağ performansına yönelik olarak 3 önemli görevi yerine getiriyor.


     


    İlk olarak teknoloji bilgisayarınızı bir çoğaltıcıya dönüştürüyor ve ev ağının ulaşamadığı noktalara kadar giderek buradaki cihazları da ağa dahil ediyor. İkinci olarak mesafeyi arttırıyor ve kapsama alanını genişletiyor. Üçüncü olarak ise akıllı bir şekilde ağ kullanımını izliyor ve düşük veya yüksek önem seviyesine göre cihazları sıralıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Razer Chroma üçüncü taraf üreticilere de açıldı

    Geçen yıl tanıtılan Killer xTend teknolojisi ise beraberinde getirdiği Ethernet portları sayesinde bilgisayarınızı modemin bir uzantısı haline getiriyor ve diğer cihazların kablolu olarak bağlanmasını sağlıyordu.


     


    Killer Wireless xTend teknolojisi ilk olarak Killer Wireless-AC 1550 Wi-Fi ürününde yer aldı. İlerleyen aylarda MSI, Dell, Acer, Clevo ve Zotac firmalarından ilk bilgisayar ürünleri gelecek.


     



  • Bu ne menem bir teknolojiymiş böyle. Aklım hafzalam almadı sanırım. Tabii konu ile doğrudan alakamın olmaması ve çok bilgi sahibi olmamam da bunda etkili olmuştur. Neyse zamanla kavrarım gördükçe artık...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.