Şimdi Ara

E3: Battlefield V'de yeni ne var? Almaya değer mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
9.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Y tuşuna biraz basılı tutman gerekiyor ve silahının range özelliği olması gerek bazı K nişan tüfeklerinde metre ayarı yok. Sanırım adil sınıf sistemi olsun diye bu işaretleme durumu da ortadan kalkmış.

    Gençle G2A da deluxe sürümünü 138 tl civarında buldum satıcının feedback i %90 1500 küsür alışverişi var global key türkiyede de aktive edilebilir diyor sizce alsam mı? 247 lira vermek istemiyorum microsoft store a
  • Bence açık ara BF1'den daha güzel bir oyun olmuş, takım oyunu BFV'de daha iyi, ayrıca grafiklerde belirgin fark var. Belki ikinci dünya savaşını daha çok sevmemden dolayıdır ama şu anda serinin de en iyi oyunu bence.
  • WW2 hayranı olmama, Enemy Front, WW2 Raid gibi leş ötesi oyunları bile oynamış olmama rağmen bu oyunu almak için en ufak bir istek yok içimde nedense.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre serinin en iyi oyunu Battlefield 4 tür.
    Cogunlukta bc2-bf3-bf4 diyor.
    Battlefield 1 pek begenmezdim cunku bf4 kadar dengeli hissettirmemisti. Operasyonlar modu cok keyifli gelmisti hala girer oynarim. Bf5 e gelirsek silahlari oyle bi yapmislar ve listeye sokmuslarki assault sinifi dmr agirlikli olmus. 2 tane makineli silah koymuslar. Dlcler gelmedi ama bf1 bile normal dlcsiz halde bile daha fazla silah cesitliligiyle gelmisti. Bf5te kimse rushlamiyor. Bf1de oyuncularin yarisi sniperdi. Bundan sikayetciydim. Cunku bf4e gore asiri kolaylastirmislardi. Mermi dususu daha uzak mesafeden inmeye basliyor. Ayni zaman da 100 yil onceki silahlarin gunumuzdeki bf4teki sniper tufeklerine gore daha hizli gitmesiydi. 64 kisilik sunucuda yarisi sniperdi. Haritada yuruyeni kosani indiriyorlardi. Simdi bf5 bakiyorum. Simdi butun sinif yerde yatarak oynuyor. Cildirmamak elde degil. Oyun iyi ayarlanmis olsa bu kadar yerde yatarak oynanan bi hale gelmezdi. Battlefield yatarak oynanmamali. Battleroyale moduna gelirsek kesinlikle cok guzel iyi ki alan varda kosmak zorunda kaliyorlar :) loot olayi biraz sıkıntıli onu da duzelteceklermis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnsurgency,Arma1-2-3,Red Orchestra,CS GO ,R6Siege onlien fpslerin çoğunu oynadım. En arcade cs go taktisk takım oyunu varken. BF oyunlarında gram taktik yok.bam bam güm. Güzelim oyun motorunu dandik tatktik takım oyunu gerektirmeyn oyunla heba ediyorlar. Firstorm için dün satın adlım. Oyun motoru için lası oynayası geliyor. Adam bildiğin uçak hızında harita çok boş pubg kadar yeterli değil. hartların çeşitlnemsi loot olayını daha iyleşmesi lazım. oyun pubg de sonra falza arcade geldi. oyunu iade ettim 180 tl değmez 50 60tl olsa laıp durusn kenarda arada girerim derdim. oyunu diğer modları ayrıca leş . Singlesini oynamadım bilemicem.
  • BF5 Güzel Tek sorunu var HİLE HİLE HİLE HİLE Oyunda ban olayı yok hile ücretli satılıyor ve her maçta enaz 15 kişi H İ L E Skorlardan anlarsın 50-0 70-2 felan Aldığıma pişmanım yani

  • farkındaysanız videodaki alpha versiyonu şuanki full versiyonundaki grafiklerinden çok daha iyi

  • Almayin. Hileci kayniyor. Firestorm da kaptirirsin adil bi sekilde taktikle gidersin. 4 e 1 bile kafa tutarsin. Ama bi hileci gelir duvarin ardindan senle fare gibi oynar. Battlfield ureticileri sanmiyorum hilecilerle cidden ugrasiyor olsun.

    Stabil bi fps alamiyorsun. RyZen 2 600 ve rx580 im var low da oynuyorum. Ancak tatmin edici. Surekli buglar var. Grafik kaliteli olsun diye ugrasmalari oynanis kalitesine cok etki ediyor.

    Birde silahlarda bi ozellestirme var. Nisan almasan bile headshot ihtimalini arttiriyor. Bende bu yapaylik hissi uyandiriyor. O kadar yogun hissediyorum ki sanki konsolda fifa 98 oynuyorum. Zamaninda fifa 98 de nerden vurursan gol olurdu. Oyle gibi. Bu senin rakiple yuzyuze karsilasmanda sansa kazaniyor yada kaybetmeni sagliyor. Mesela bf3 de g3 ve m60 silahiyla ustalastiginda cok zevkli oluyordu. Bfv de al taramaliyi gez hic oyun bilmene gerek yok. Cirak seni alir. Bf3 de aek vardi o bile daha zevkliydi. Kendinle rekabet arzunu uyandirmiyor. Bunu yapmalarinin nedeni yeni baslayan birisi icin keyifli olup oyuna baglanmayi saglamak.

    Birde kostumler sarmadi beni



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi_büdü -- 23 Temmuz 2019; 0:53:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Birlikte oynamak isteyenler eklesin: InsomniumFerum
  • Origin 'den BF5 indirdim ama online nasıl oyncm?
    Mesela arkadaşlarmı nasıl eklcm ve nasıl online kulaklık ile konuşarak oyncm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 24 Temmuz 2019; 15:37:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.