Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (772. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
160
Favori
1.474.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mackali6161 M kullanıcısına yanıt
    Ne alaka yasa dışı birşeymi var?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zamazingo mühendisi

    Moral bozmak istemiyorum ama onlar da sanki insanları başından savmak için cevap veriyorlar gibi geliyor bana, hiçbir şeyden haberleri olduğunu düşünmüyorum ama umarım dedikleri gibidir çünkü en iyi ihtimalle haftaya pazartesi açıklansa ve 24'ünde gel deseler cidden çok kötü bir durum ortaya çıkacak. 4-5 günde hangi işini halledeceksin ki bu en iyi ihtimal bazıları 22'sinde açıklanacak diyor. Haftasonu yavaştan hazırlanmakta fayda var sanırım ne olur ne olmaz.
    Bir yandan hak veriyprum bir yandan veremiyorum. sen şimdi hafta sonu herşeyi hazırla bir bakıyorsun sallıyorum 2019 un 9. ayında çıkıyor. çok saçma olur.

    birde benim aklıma takılan bir şey var mesela bana tarih açıklandı ve dediler ki 2019 12. ay gidiceksin. ben iptal edip paramı alabilir miyim. o zamana kadar bekleyene kadar gider 6 ay yaparım daha iyi bence.




  • mad2mad3 kullanıcısına yanıt
    Kışlaya girmediğin sürece paranı geri alabiliyorsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neredeyse başvurduğumuz için pişman edecekler. İlk baştan başvurup kurtulsaydım demeye başladım ama sonuçta ilk hafta başvurup bu 3 celpte gidemeyenler de var. Neye göre bir sıra belirlenecek bilmiyorum ama benim için Mayıs sonuna doğru doktora başvuruları, Haziran'da ise sınav ve mülakatlar oluyor. Eğer girmeyi başarırsam da Temmuz veya Ağustos'ta (okuluna göre değişir) kayıt işlemleri oluyor. Yani bu 4 aylık zamanda denk gelirse korkunç olur. Şubede 'tarih uygun değilse dilekçe yazarsın, Ankara'ya göndeririz ama kabul edilmesi zor' demişlerdi bir de ki gerekçe belirtmeden genel olarak sormuştum bunu. Umarım Mayıs'tan önce veya Eylül'den sonra bir celp denk gelir demekten başka yapacak bir şeyim de yok sanırım. Benzer durumda olan var mı hiç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    Kışlaya girmediğin sürece paranı geri alabiliyorsun.
    Aynen bana 2019 çıkarsa iptal etmeyi düşünüyorum zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VirtualWorld

    Adamın her konuşması karşısında kağıt var oradaki cümleleri noktasına virgülüne dikkat edip okuyorcasına.Böyle bakanlığı şu ülkede yapamayacak insan yoktur.

    Alıntıları Göster
    Bu 21 gün fikrinin akardan çıktığı söyleniyordu, eğer talimatları uyguluyorsa, damatların kamuflaj mevzusu bu işi bu noktalara getirdi derim ben, eğer dediğin gibi ise.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coco.Jambo

    Arkadaslar saglik kurulu raporunu ayin 12sinde aldim, bugun de askerlik subesine goturdum fakat sisteme dusmemis. İslem yapamadi. Rapor ne zmn sisteme duser anlamadim. E devlette hastane sevk islemleri kirmizi daha belki ondandir. Bi sikinti cikarir mi 24 kasima kadar.
    Ben 2 Kasım'da yaptım aile hekimimde işlemi, dün veya önceki günden itibaren e devlette gözüküyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyidebanane13 kullanıcısına yanıt
    Bende 5 kasımda yapmıştım aile hekimi işlemlerini 3-4 gün önce düştü sisteme. O zaman sağlık kurulu raporu düşmemiştir sisteme. Yeşil olunca tekrar giderim. Sıkıntı olmaz inş.
  • 2020 kasima kadar tecilim vardi. parami geri alirsam tecil eski haline doner mi acaba? bu konuda hicbir yerde bilgi bulamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bence herkes sakinligini korusun. Net tarihler belli olucak 2020 den sonra alınacak 24 kasimda olmayacak gibi galeyena gelmeyin simdiden. Şubelerinde bisey bileceğini sanmam. 21 gun kalksın veya uzaktana cevrilsin diye itiraz edebiliriz o ayri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah 2019 Ocak 2019- Mart arasında giderim.
  • Moltke19 M kullanıcısına yanıt
    Bari tercih yaptirsalardi simdi son isteyen ilk, ilk isteyen son gidebilecek. Nerden baksan bu işi mahvettiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mad2mad3

    Aynen bana 2019 çıkarsa iptal etmeyi düşünüyorum zaten

    Alıntıları Göster
    Bana da ilk 3-4 celp çıkarsa iptal etmeyi düşünüyorum işe bakın, çok mu zordu iki celp seçtirmek ? Derse ki o celplere cok yığılma var şu celpte gitmek zorundasın ona diyecek lafımız yokta bu 600 bini yok sayıp kafalarına göre belirlemeleri ne kadar insanların sorununa yönelik çalıştıklarının göstergesi resmen.
  • ohtmm O kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla tecil eski haline döner eğitim devam ediyorsa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Twitter yükleniyormusunuz?

    2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

    Hocam jandarmanin ayri bir sistemi var polisin ayri gerci bu sonradan degisti ve birlestirildi sistemler, eski sistemden yoklama kacagi oldugunuz gozukuyor olabilir jandarmaya yakaandiysaniz bilgi islem dairesine bir dilekce gonderin sonucta birsey olmaz ama birkac kere yakalandiginiz icin ve birbirlerinden haberi olmadiklari icin sorusturma vs ugrastirabilirler.
    Cevap için teşekkür ederim.
    Askerlik şubesinden sorguladıklarında yoklama kaçağı gözükmüyorum. E-devletten bakıncada yoklama kaçağı gözükmorum (; Zaten yoklama kaçağı gibi bir durumum hiç olmadı. Bedelliye başvurdum parayı yatırdım. Yoklama kaçağı gözükmeye başladım. İşin tuhaf tarafı. Yoklamamıda yaptırdım. :D
  • 3. celp bedelli olarak izmir bornova 57. topçu tugay komutanlık yardımcılığı'ndan bugün terhis oldum. Daha önce bu konuda burası hakkında spesifik bilgi verilmediğini bildiğimden detaylı bir bilgilendirme yapacağım. İleriki celplerde buraya düşeceklerin tüm sorularını yanıtlayacak bir rehber niteliğinde olacaktır. şimdilik beklemede kalın efenim.

    Rehber hazırdır aşağıdan ulaşılabilir.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/135879291



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 17 Kasım 2018; 16:16:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edevlette bedelli sınıflandırma sonuçlarına basınca "Bedelli Askerlik Hizmeti sınıflandırma çalışmaları devam etmektedir. Lütfen basın duyurularını takip ediniz." yazısı çıkıyor. Benim içimde herkesin celbinin açıklamayacaklar sadece celp tarihleri ilan olacak diye bir korku vardı ama sanırım herkesin ne zaman nereye gideceği haftaya açıklanacak. Heyecan şimdi başlıyor :D
  • Ümit vermek olarak algılanmasın fakat baştakiler 21 gün kaldırılsın vs gibi sloganlara inat böyle bir şeyi iptal etmezler. Lakin işin içine iptal, para geri ödemesi vs girerse belki o zaman "hmmm" diyebilirler. Kimseye gidin iptal edin demiyorum tabi ama en azından Twitterdan destek olalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.