Şimdi Ara

Bütçeye Göre Cihaz Tavsiyeleri [MART 2022] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.608
Cevap
75
Favori
267.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Noax N kullanıcısına yanıt
    Hocam verilen bilgiler ışığında cevaplar yazdım zaten. En son 6 Ağustos'da çok yakında piyasada şeklindeki paylaşımları (Kaynak; instagram: Realmeturkey twitter: Realmeturkey) olduğundan en fazla 10 15 güne piyasada olur diye düşündüm bu yüzden de çıkması hazırlanan bir cihazı önerdiğim için çok da büyük bir yanlış yaptığımı düşünmemekteyim. Bugün itibari ile 33 gün oldu. Zaten bu saatten sonra fiyatları da aşağıya çekmezseler geldikleri ile kalacak bir firma olduğu aşikar. Çünkü Meizu Note9 ile yakın bir fiyattan satışa sunulacak bu cihaz da. Note9'daki S675 ilk fırsatta üretim süreci olarak 3 Pro kadar iyi olamasa da gerek fiyat avantajı gerek bulunabilirlik bakımından da ister istemez öne çıkıyor.
    Bununla birlikte kullanıcıların meizu'da hiçbir şekilde onaylamadığı güncelleme mevzusu da işi körüklüyor. Burada tavsiye verdiğim çoğu insan 2K fiyat civarında güncelleme almasını özellikle beklediği cihazlar arasından öneri istiyor. LG V30 son güncellemesini (Android 9) aldı. G7 ThinQ piyasada bulunamıyor. Redmi Note7 de belli sebeplerden önerilerin ilk sırasını oluşturmuyor (gece çekimleri, performans konusu). Güncelleme mevzusu da meizu'nun kendi klasmanında sıkıntı oluyor desek yalan olmaz. Flyme güncellemelerini neredeyse eksiksiz alan meizu cihazlar ne yazık ki Android güncellemesi alamıyor.
    İroninizi anlayamadım ne yazık ki sözde sorudan ziyade gerçekten bir soru gibi okuduğum için cevap verme gereği duydum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Android 10 güncellemesi alacak
    Ram 6 gb
    Hafıza 128 gb
    Ekran en az 6 inç
    Fiyatı en fazla 4000 TL

    Özelliklerinde olan beni uzun süre idare edecek telefon ne tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anneme redmi 6 alsam iş görür mü acaba ? Genelde YouTube fotoğraf amaçlı kullanıyor şarjı uzun gider mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @maybe4you Mi 9T ve Mi 8 cihazlarını araştırmanızı öneririm hocam. İki cihazın da istediğiniz konfigürasyona sahip versiyonları bulunuyor.
    @ezimuse Hocam Redmi Note 6 Pro cihazı daha iyi bir tercih olurdu. Trendyol, hepsiburada, ist bilişim fiyatlarını kıyaslayarak 64GB+4GB versiyonunu alırsanız yıllarca kullanır anneniz. Redmi 6 güncelleme desteği de kesilecek bir model. Uzun yıllar kullanma hedefiniz var ise pil kapasitesi daha yüksek ve depolama birimi daha fazla (64GB) bir model tercih etmeniz daha mantıklı. Eğer bu seçenek sizin için söz konusu değilse de Mi A2 Lite cihazına da bakınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 8 Eylül 2019; 18:35:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hediye olarak gelwn samsung a20 yi a30 veya xiaomi readmi note 7 ile degistirmege deger mi? Telefon daha çok gunluk kullanim olarak ve net surflerinde aktif olacak. Tavsiyeleriniz icin tesekkürler. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar,

    2400'e kadar garantili olacak şekilde kamera çekimi iyi olan ve oyun performansında sorun yaratmayacak bi cihaz öneriniz var mıdır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @seyyah69 eğer bahsettiğiniz cihazlar dışında başka bir tercihiniz bulunmuyorsa Redmi Note7 ile edilebilir. Tabi bununla birlikte sizin cebinizden ne kadar para çıkacak ya da kafa kafaya bir takas mi bu daha önemli ayrıca A20 M20 ye göre 1 yazılım konusunda 2 Amoled ekran dolayısı ile daha avantajlı sırf 5000 mAh pili var diye m20 daha iyi olmuyor.
    @KediTartaklayanBodyciFare Hocam bir yanım Meizu Note9 diyor diğer yanım ise Galaxy A70'i artı özellikle mi9t'yi piyasa fiyatlarından uygun satan bir iki site varsa kupon vs de birleştirip bakın diyor. Bu fiyat segmentinde 1500 TL ye satılan Meizu X8 hariç (S710) donanımı iyi tek cihaz LG V30+ (128GB) ancak bu cihazın güncelleme desteği sonlandı ve cihazın son güncellemesi dağıtıldı. Yani Android Q görmeyecek bir cihaz. Gerçi meizu note9 da Pie da kalacak (Flyme güncellemelerini düzenli şekilde alır.) tamamen ancak cihazın yeni olması ve pil kapasitesi (oyun oynamaya oranla) avantajı ile düşünmeniz mantıklı olabilir.
    --
    Son olarak arkadaşlar eğer aklınızda kıyaslamak istediğiniz modeller varsa gerek özel mesaj gerek burası üzerinden yardımcı olabilirim cihaz seçimi konusunda. İyi akşamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 10 Eylül 2019; 9:31:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler ,butce a70 e yetmiyor. Anladigim kadariyla a20 ile devam edersemde note 7 e gore afaki farklar olmayacak. ....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyyah69 S kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlışlık olmuş ikinci etiketi diğer arkadaşa göre yazmıştım sizin kullanıcı adınızı hatırlatmaya almış ikinci ğara için de. siz bana başka bir model sunmadığınız için Note7 üzerinden konuştum tabi güncelleme konusunu çok umursamıyorsanız Meizu Note9'a da bakabilirsiniz bunda bir sakınca yok. A20'den geçişte yaşayacağınız en büyük gelişme kamera konusu olacaktır sözü geçen iki cihazda da (Note9, Note7). Meizu gece çekimlerinde daha iyi bir performans sunarken iki cihazın da günlük kamera performansı birbirlerinden iyi olduğunu belirtmeliyiz. Aynı şekilde surf için bu husus biraz ucu açık kalsa da bu cihazların performansı A20'ye göre ister istemez daha iyi olacaktır. Taşıdıkları donanım bunu gösteriyor.
    --
    Edit : önceki mesajda gerekli düzeltmeler yapılmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 10 Eylül 2019; 9:45:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5000 tl ye kadar telefon önerisi ne alınabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dentist3 D kullanıcısına yanıt
    Hocam takdir edersiniz ki sıfır ürün olarak bu fiyata bulabildiğiniz tek model Huawei P30 // Mate20. oluyor ancak tercihinizi Huawei yönünde yapmayacaksanız da bu sefer mecburen ikinci ele yönelmeniz gerekiyor. S10e'yi saymadım bunun sebebi de pil konusu.
    Ayrıca telefonda yaptığınız işlemlere nazaran 5000TL bir telefona ihtiyacınız olup olmadığını da kararlaştırmanızı tavsiye ederim. Bunu sormamın sebebi de 5000 TL telefon da 3000 TL telefon da iki yıl sonra artık güncelleme almayacak, kaderine terk edilecek. Bununla birlikte atıyorum yüksek hızlı performans mükemmel kamera performansı gibi özellikler sebebi ile 3K telefon ile 5K telefon arasında fiyat farkı oluşmakta.
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    S10e yi bir süre kullandım çok güzel telefon huaweiyi desteklemekten vazgeçtiler o yüzden düşünmüyorum 2. El olarak ne önerirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 11https://link.tl/2jeVF
    tofaş parasını bile geçmiş bu sefer :DD
  • dentist3 D kullanıcısına yanıt
    Hocam iPhone XR ile XS'a mı baksanız acaba
    XS belki zorlayabilir ama bulunma ihtimali var. XR bulunur diye düşünüyorum.
  • Bir teyzemize Whatsup-face-foto-internet için telefon bakıyordum. 2 tanesi ilgimi çekti. Sizce fiyatına göre nasıl ve hangisini tercih etmeli? Ya da varsa başka önerilere de açığım.

    1. Huawei g5 2019 vatan mağazasında 940 tl

    2. Huawei y5 2019 bu hafta bim de satılacakmış 879 tl
    _____________________________

    Bir de kendim için telefon düşünüyorum.
    6-7" arası, min. 3gb ram, nfc li internet, whatsup, mail ve döküman görüntülemede, iş için kullanacağım. Fiyatı mümkün olan en düşüğü olsun istiyorum. Bir 10 gün kadar sonra yurtdışına gideceğim, oradan alıp burada sorun yaşamadan kayıt imkanı olan bir marka model varsa onu da düşünebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1400 1500 tl bütçede tavsiye edebileceğiniz telefon var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ilyada
    Hocam G5'i yanlış yazmış olabilirsiniz Y5 2018, gündelik kullanımda normal bir cihaz ancak uyarmadı demeyin 16GB telefonlar çok çabuk hafıza konusunda pes eden cihazlar. 32GB cihazlar bile tercih edilmiyor artık bu piyasada. Yine sizin bahsettiğiniz kullanımla 32GB bir cihaz günü götürür orası ayrı. Açıkçası bu bahsettiğiniz fiyata Mi A2 Lite (hepsiburada), M20 (dual sim versiyonu) (istanbul bilişim) geliyor. Tabi bunun yanında Redmi Note6 Pro (trendyol) gibi fiyatına göre performans odaklı bir cihaz da tercih sebebi olabilir.
    Sizin için de NFC çok önemliyse çoğu Çin menşei cihaz eleniyor. Tek NFC için telefon bakıyorsanız mecbur Samsung marka ürünlere yönelme durumunda kalıyorsunuz. Hocam yanlışım yoksa Nokia 3.1 Plus da NFC destekliyor diye biliyorum 1200 liraya kadar modeller arasında. Peki NFC olmasa ne önerirsiniz diyorsanız, bu sefer de Redmi Note6 Pro'ya bakmanızı öneririm veya performans konusunda bir beklentiniz varsa Meizu X8'e de bakabilirsiniz. Fiyat az olsun dediğiniz için hiç yurtdışı modelleri düşünmedim zaten kayıt ücretleri uçmuş bana bir bütçe belirlerseniz daha da yardımcı olabilirim.
    ---
    @carambols Hocam genelde bu fiyatta bulunabilen tek cihaz Meizu X8. Bir de Redmi Note7 (ithalatçı garantili, örneğin ist bilişim) bulunabiliyor. Meizu X8 daha performanslı bir cihaz. Redmi Note7 ise performansı yeterli olsa da X8'e göre geride bir model. Pil konusunda daha başarılı bir model.




  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı ve hızlı cevap için çok teşekkür ederim.

    G5 belki yanlış aklımda kalmış olabilir. Bahsettiğiniz modellere bakacağım. Az önce Asus Zenfone 4 max gördüm hb de asus garantili 1000 tl. Bu önerdiklerinizle kıyaslanacak bir cihaz mı?

    https://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-4-max-zc554kl-32-gb-asus-turkiye-garantili-pm-HB0000097IF7#reviews
    Benim için önerdiğimiz redmi note 6 pro 64/4 gb takibimdeydi. Olmazsa nfc den feragat edip bunu alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ilyada İ kullanıcısına yanıt
    Hocam NFC teknolojisini günlük hayatta kullanım yeri hala az. Yani Amerika ve G. Kore dışında ödeme uygulamaları (Apple, Google, Samsung ve yeni olarak LG pay uygulamaları.) Zenfone 4 Max oldukça eski bir model Redmi Note6 pro'ya göre. Fiyatı da uygun 1200-1300 TL arasında 4/64GB versiyonu gerçekten mantıklı bir model olur. Tabi performansı daha yüksek bir model arıyorsanız o zaman bütçenizi biraz daha arttırıp Meizu X8 modelini düşünebilirsiniz. S710, 636'ya göre daha yüksek performans sunuyor. Tabi bunun yanında Note6 Pro'nun pil kapasitesi daha yüksek.
  • redmi 7 de ekran çözünürlüğü 720x1520 sorun yaratır mı ? oyun odaklı kullanıcı değilim
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.