Şimdi Ara

Sundipped Bloodlusted Superman vs Base Thanos

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bloodlusted Superman vs Thanos un base formu

    Post Crisis Dönemi

    Kapışma dünyada ama hiçbir şekilde superman kendini sınırlamayacak

    Birbirlerini Bayıltana kadar durmayacaklar

    Hile yapmak yok

    24 saat güneş banyosu yapmış olacak Superman


    Ben Superman diyorum Bloodlusted iken JL yi dağıtan Darkseid e Diz çöktürüp yalvartmıştı ki Base Thanos Ordaki darkseid den güçlü değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man_Of_Steel -- 11 Temmuz 2018; 22:18:12 >



  • Bi kaç kişi etiketleyeyim
  • Aslında Darkseidin Supermanden dayak yemesi zaten onun sanıldığı kadar güçlü olmadığını göstermiyor mu? Thanos hiçbir zaman Thordan ya da Silver Surferdan dayak yemedi, Odinin saldırılarına karşı durabildi, Galactus ile bir süre savaşabildi. Superman, Odine karşılık veremezdi, Galactusu etkileyecek derecede enerji çıkışları yapamazdı. Supermani yenebileceğini düşündüğümüz Silver Surfer, Thanostan güçsüzdür.

    Thanos büyüktür Bloodlusted Superman. Zaten Thanos her zaman acımasız, vicdan yoksunu ve katildir. Supermane özel bir nefreti olmasa da sırf kendine saldırabildiği için o da sinirlenebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: milyarderdahi

    Aslında Darkseidin Supermanden dayak yemesi zaten onun sanıldığı kadar güçlü olmadığını göstermiyor mu? Thanos hiçbir zaman Thordan ya da Silver Surferdan dayak yemedi, Odinin saldırılarına karşı durabildi, Galactus ile bir süre savaşabildi. Superman, Odine karşılık veremezdi, Galactusu etkileyecek derecede enerji çıkışları yapamazdı. Supermani yenebileceğini düşündüğümüz Silver Surfer, Thanostan güçsüzdür.

    Thanos büyüktür Bloodlusted Superman. Zaten Thanos her zaman acımasız, vicdan yoksunu ve katildir. Supermane özel bir nefreti olmasa da sırf kendine saldırabildiği için o da sinirlenebilir.
    hocam çok güzel savunmuşsunuz thanosu
    bende thanos diycecktim açıklama yapmama gerek kalmadı.
  • umutcicen U kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam, sende yaz bildiklerini, benim Thanos hakkında bildiklerim Türkçe çizgiromanlarla kısıtlı. Thanos bizim kırmızı çizgimizdir :D
  • ikisininde base haline bakarsak... Darkseid'ın base halinde pek çok evrensel feat i var. Hele Pre-Crisis zamanında. Tabi post crisis Den bahsediyoruz ama daha güçlü olduğunu göstermek için yazdım neyse..



    Ayrıca madde manipülasyonu, telekpati, telekinesi, ışınlanma, beden boyutunu değiştirebilme, enerji manipülasyonu gibi Thanos'un çok sık kullanmadığı featleri var Darkseid'ın.



    Darkseid, Highfather ile Source Wall'a kadar mikrosaniyeler içerisinde uçabilecek, Superman'e blitz atabilecek kadar hızlı biri. Thanos asla bu denli bir hız göstermedi.



    Darkseid'ın dövüşmek zorunda kaldığı takımlar Orion, Highfather, Mister Miracle, Superman, Shazam, Wonder Woman, Martian Manhunter, Captain Atom, Aquaman, Alan Scott, Doctor Fate, Obsidian ve benzeri gibi isimleri kapsarken. Thanos genelde en güçlü üyeleri Doctor Strange, Thor, Hulk, Captain Marvel, Hyperion olan takımlarla dövüştü.. Thanosun takımdaki en güçlü rakipleri bunlardı ama Darkseidin kapıştığı tüm karakterler thanosun kapıştığı en güçlü karakterlerine denk hatta bağzıları üstün...





    Hele son 2010 lu yıllarda Thanos genelde dövüşlerinde yanında ekibi Black Order'ı da getiriyordu.



    Darkseid itibar ve yüksek featler gereği bana bir kaç tık Thanos'dan güçlü geliyor. Misal Thanos asla marvel'da bir skyfather alamadı. Ancak Darkseid'ın rakibi ve eş güçte olan Highfather, Zeus, Ares, Juve ve Odin ile hemen hemen aynı seviyelerde idi. Ha diyeceksin ki o zaman DC Skyfatherları zayıf maalesef bu da doğru değil (rebirth ve new 52 öncesi için özellikle) en güçlü Marvel Sky father'ı Odin çoklu-galaksi seviyesi iken.. DC Zeus evrensel idi.



    Nitekim Thanos Skyfather ile Herald seviyesi arasında kendine has bir seviyeye sahip.. (Skyfather a daha yakın) ... .Öte yandan Darkseid itibarı ve tasviri gereği daha Skyfather hatta Skyfather + bir duruşa sahip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man_Of_Steel -- 11 Temmuz 2018; 19:18:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durum böyleyken Darkseid Thanosdan daha güçlü olduğu bir gerçek ve bloodlusted supermanın darkseide diz çöktürmesinde bir gerçek..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    thanos favorimdir thanos alcağını düşünürüm sevdiğim bir adam ama featleri toplayıp gelirim birazdan
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    Supermanden sürekli dayak yiyen bir Darkseid nasıl Thanostan güçlü olabiliyor ki? Superman yoksa evrensel bir güçte mi?

    Evrensel featlara bakacaksak Thanosunda altta kalır yanı yok. Kozmik küp sahibi oldu, Sonsuzluk Eldivenini taktı, Evrenin Kalbinin tüm gücünü kendine aldı vs.

    Thanosun telepati gücü var, ışınlanma gücüde var çünkü evrenin en zeki varlığı. Yani Reed Richards falan onun yanında daha düşük seviyede kalıyor. Beden boyutunu değiştiremiyor sanırım Thanos. Enerji manipülasyonu ise Thanosu güçlü yapan şey zaten.

    Hız önemli bir güç tamam ama her şey demek değil. Hız her şeyse neden Flash Darkseidi yenemiyor?

    Thor saydıklarından sadece Highfatherı ve belki Doctor Fateyi alamaz. Doktoru alamama sebebi büyü olabilir. Thanosun genelde en güçlü üyeleri LT, Eternity, İnfinity, Galactus, Master Order, Stranger gibi olan kozmik takımlarla dövüştü. Thanos elinde ekstra bir güç olmadan yani kozmik küp vs. Odine karşı durabildi ve Galactusu yüzlerce metre ileriye savuracak ataklar yaptı.

    Black Order, Thanosa birilerine dövmek konusunda yardımcı olabilir ancak Thanos onların yardımına muhtaç değil. Böyle bir oluşum Thanosu küçültmez ki. Thor, Black Orderın hepsini tek başına alabilecek bir karakter. Thanos ortama girdiği anda Thoru paketler. Yani Thanos onlara muhtaç değil, neden kurulduğu hakkında fikrim yok çünkü ingilizcem yok :D

    Featları konusunda haklı olabilirsin ama Darskeid ne olduysa yani ne kadar güçlü olduysa Thanosta o kadar güçlü oldu. Thanos Hotuyla birleşti ve Multiversal bir karakter oldu. Yani featlar konusunda eşitler. Darkseidi daha güçsüz gösteren featler genelde Supermanden dayak yemesidir. Siz hiç Thanosun Superman ayarında birinden dayak yediğini gördünüz mü? Thanos ne zaman Superman ayarında birinde dayak yer o zaman Darkseid diyebilirim. Zeus konusunda Comicvineye baktım, genel kanı Odinin Zeusu alacağı yönünde. Odin, Highfatherı da alacaktır kanısı da hakim.

    Doğru, Thanos heraldden daha güçlü, Skyfatherden daha güçsüz. Ama Darkseid Supermanden sürekli dayak yediği için Thanostan daha güçsüz görünür genel olarak. Cidden ama öyle. Darkseid Supermanden sürekli dayak yemekte. Odinin Thordan dayak yediğini düşünün, aynı şey ya da Silver Surferdan, hiçbir farkı yok. Darkseid gerçekten Skyfather seviyesinde ise Supermanden dayak yememeliydi. Base halini konuşuyorsak eğer Thanos, Darkseidden daha güçlüdür çünkü Base Darkseid mütemadiyen Supermanden dayak yerken, Base Thanos Thoru, Silver Surferı dövüyor, bazen Galactusla savaşacak gücü bulabiliyordu.
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    bilgi bulamadım
  • Hocam base form diyorum yani eline bişey geçirmeden kendi gücünden bahsediyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    Bende onu diyorum. Thanos eline bir şey geçirmeden Thoru, Silver Surferı pataklıyor ve onlardan hiç dayak yemedi. Darkseid zaman zaman Supermani dövse de arada ondan dayak yiyor. Yani Darkseidin base formu Thanosla eşit sayılır. Supermanin Thanosu yeneceğini düşünmüyorum açıkcası.

    Cidden Darkseidi Supermane dövdürtmeselerdi Thanos ile Darkseidin farkı yok derdim birbirlerinden ama Superman onun karizmasını çiziyor.
  • Superman alabilir ama kesin demiyorum bak baya deliriyor supo yeri göğü deliyor true power da bloodlusted da kestiremiyorum diger yandan thanos galactus un ve odin in saldırılarından sonra onların saygısıni kazanabilmis dayaniklilik op yani bide mutant ozellikleri zihin kontrol vesaire dusununce %50 %50 geldi bana kararsizim😕

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradığım yorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz hep supermanın dayak yemesini örnek gösteriyosunuz ama zaman geliyor saydığım takımı dağıtıyor Saydığım takım JL yi 2 ye çarpar Avengersi 5 e...



    Thanosunda low anları var yok mu??



    Thanosun thordan vs dayak yememesi thor yada ss supes ile hemen hemen denk olsalar bile superman kadar değerleri yok..



    Darkseid O takımla savasıyor thanos un ss,sentry,gladiator,thor,Hyperion, gibi kişilerle aynı anda savastıgını düsün nasıl kaybeder.. ki Dc deki takım dahada güçlü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle bence (İG olmadan)Thanos = (itemsiz)Darkseid

    Şimdi dusundum de superman çok extream bir durum olmadan buff lanmadan Darkseid ayarinda olamaz simdi avengers in gotunu yirtarak yendigi thanosu thor tek başına çr lerde warrior madness olup yense mantıkli olur mu? Okuyucu sovmez mi lan madem thor tek hallediyor 2 item vereydiniz halletseydi neden bos yere takimca daliniyor denmez mi ayni sey JL icin de gecerli bu adamlar neden takımca dalıyor darkseid a salsınlar superman i kendi başına halletsin zevkli mi boyle? Bu karakteri neden tek başına JL ye karşı dusman sectiler o zaman madem oyle superman neden JL de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey hızsa neden flash darkseidi yenmiyor demişsiniz.. Flash ın fiziksel gücümü var dayanıklılığımı var ??



    Thor un darkseid ile karşılaştığını düşünün nerdeyse dokunamaz.. Superman hızdan dolayı çok avantajlı iken thor hızdan dolayı çok avantajsınız olur çünkü darkseide karşılık verecek bi süresi olmaz ve ben darkseidin tek godblasta öleceğini düşünmüyorum thanosunda öyle



    Reaction süresi bi savaşta çok önemli mesela o saydığım takımdan nerdeyse hepsi ışıktan katlarca kat hızlı ve karşılarında thanosun oldugunu düsünün thanosu bildiğin harcarlar.. Ben uçma hızından bahsetmiyorum reactiondan bahsediyorum



    Comicvine ye pek güvenmeyin

    Dediğim gibi Zeus universaldı odin multi galaxy







    ComicsCİ hocam gelin ortalık karışacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man_Of_Steel

    Hocam siz hep supermanın dayak yemesini örnek gösteriyosunuz ama zaman geliyor saydığım takımı dağıtıyor Saydığım takım JL yi 2 ye çarpar Avengersi 5 e...



    Thanosunda low anları var yok mu??



    Thanosun thordan vs dayak yememesi thor yada ss supes ile hemen hemen denk olsalar bile superman kadar değerleri yok..



    Darkseid O takımla savasıyor thanos un ss,sentry,gladiator,thor,Hyperion, gibi kişilerle aynı anda savastıgını düsün nasıl kaybeder.. ki Dc deki takım dahada güçlü
    Knk saydıgın takım çok daha güclü bence😅

    Ss desen cok yonlu hersey var kozmik guc en buyuk artısı

    Sentry çok guclu bir karakter ve void olmadan bile WWH ye yakin bir gucu var dusun thor ydgarsil den biraz odin force alsın hyperion da superman ayarında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    Hocam cunku ben Thanosun hic Superman ayarinda birinden dayak yedigini gormedim, o yuzden ornek gosteriyorum.



    Tabiki JL, Avengerstan guclu ama Darkseidin dunyaya her saldirisinda kilit adam Superman oluyor. Genelde Superman gelip Darkseidi patakliyor ve onu Apokalipse geri yolluyor.



    Thanosun low hali var, yakin zamanda olumcul bir hastaliga sahipken Gladyatöre yenildi. Daha sonraki crsinde ise Phoenixli Thaneyi dovdu.



    Bizim burada karsilastirdigimiz sey degerleri degil ki gucleri. Silver Surfer, Supermani yenebilecek bir karakter. O kadar fazla ozelligi var ki. En basitinden atom altina kadar kuculebiliyor, microverselerde seyahat ediyor. Atomaltina kuculur, Supermanin molekuler yapisini icten bozabilir, beynini kozmik isinlariyla yok edebilir vs. Kendisinin hizi Supermane denk belki daha hizlidir. Karsisindakinin zayifligini kozmik farkindaligiyla anlayabilir. Supermani yenmesine yardimci olacak degisik gucleri var. Thorun Superman karsisinda SSden daha az sansi olsa da Thorunda yenebilme ihtimali var Supermani.



    Biz eger degerleri karsilastiriyorsak Batman hepsinden guclu olur ya da Spiderman marveldaki herkesi yener vs.



    Thanos, Ssyi, Thoru yendi. Gladyatör ile base halinde kapisti mi bilmiyorum. Ama dediginiz gibi Thanos neredeyse bir Skyfather ama neredeyse yani daha azi. Odin bile uzun ugraslar sonucunda Thanosu yenerken saydiginiz takimin Thanos karsisinda pek sansi olmaz.



    Dcdeki takimi saydiklarinla eslestirelim. Silver Surfer hiz nedeniyle Wally ya da Barry ile eslesir ise Ssnin Flashi alabilme sansi var, comicvinede hemen hemen ikiye bolunmus durumda. Thor Supermanle gayet iyi bir savas cikartir, ikisininde birbirinin yenme sansi vardir. Sentry MM ile eslesir, Sentry alir. Hyperion WW ile kapisir Hyperion alir. Gladyator Shazam ile eslesir ve Gladyator alir. Bence saydiginiz adamlar Jlden daha guclu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WM Thor Thanos'a zarar verebildiyse, Superman'de verir. Fakat.. Superman'in dayanıklılığı thanos kadar yok. Her ne kadar kolay olmasada thanos alır.

    Sundipped superman olsa superman derdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 11 Temmuz 2018; 22:11:47 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.