Şimdi Ara

Surgeon Simulator CPR Switch için Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Bossa Studios, ameliyat simülatörü Surgeon Simulator'ın Surgeon Simulator CPR (Co-op Play Ready) adıyla Switch'e geleceğini duyurdu. Switch versiyonu bu sonbaharda çıkacak.

    Switch versiyonu hareket kontrolcüleri, HD Rumble ve local co-op desteği sunacak.
     

    Surgeon Simulator kara mizah ile hayat kurtaran cerrahi operasyonları bir araya getiren muhteşem bir ameliyat simülatörüdür. Sıradan ekipmanlara bile sahip olmayan, cerrah özentisi Dr. Bukke olarak aralarında Donald Trump'ın bile bulunduğu hastaları ameliyat et! ...şuradaki çekiç mi?
     
    Tıp fakültesinde altı yıl geçirmek istemiyor musun? En bayağı kara mizahla hayat kurtaran ciddi ameliyatları bir araya getiren muhteşem ameliyat simülatörü Surgeon Simulator ile doğrudan ameliyat masasına geç.

    Sıra dışı aletleri kullanmayı seven, cerrah özentisi Nigel Burke rolüne girerek aralarında TF2'den The Heavy'nin, eşsiz anatomik yapıya sahip bir uzaylının ve 45. Amerikan Başkanı Donald Trump'ın ta kendisinin bulunduğu hastalar üzerinde çok hassas ameliyatlar yap! 
     
    Acımasız derecede zor kontrolleriyle ünlü bu simülatörle ameliyathanede, koridorda ve hızla yol alan ambulansın arkasında korkunç, zorlayıcı ve hareketli ameliyatlar ve organ nakilleri yap. Titremeyen eller mi? Bu sefer pek işine yaramayacak! 









  • Switch iyi güzel ancak fiyatı oldukça pahalı. Yani Türkiye’de almaya kalksan en az 1500 ödemeyi göze alacaksın. Zaten switchteki çoğu oyun mobil oyun. Kısaca fiyatı 500 civarlarında olursa alınabilir ancak şuanki fiyata değmez.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Militan Oyuncu

    Switch iyi güzel ancak fiyatı oldukça pahalı. Yani Türkiye’de almaya kalksan en az 1500 ödemeyi göze alacaksın. Zaten switchteki çoğu oyun mobil oyun. Kısaca fiyatı 500 civarlarında olursa alınabilir ancak şuanki fiyata değmez.


    Çoğu oyun mobil oyun mu?Hahaha hiç güleceğim yoktu.Evet mobile çıkan bazı oyunlar switchte de var maalesef.Lakin bunları diğer oyunlarla karşılaştırırsak sayı olarak oldukça az kalıyor.500 liraya ne düşmüşte alıyorsun çok merak ettim?10 yıl sonra anca alabilirsin.En az 1500 tl ödemeyi göze alıcaksın diyorsun iyi tamam.Peki bunun bir konsol olduğunun farkında mısın?Hemde taşınabilir.Sen ilk çıktığı yıllarda ps4 veya xbox one o yazdığın fiyattan aşağı bulabiliyor muydun?Bulamazdın.Anca şimdi bulunmaya başlandı.Bunun da sebebi bu konsollar 4 yıllık olduğu için.Fanboyluk yaparken mantıklı ve tutarlı atalım lütfen.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.