Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S4'ü gösteren video sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung'un bir sonraki tabletinin nasıl bir tasarıma sahip olacağı ortaya çıktı. SlashLeaks tarafından yayınlanan bir video sayesinde Güney Koreli şirketin yakında duyurmaya hazırlandığı Galaxy Tab S4'ü görme şansına sahip olduk. Yaklaşık 10 saniyelik görüntü bize cihazın özellikleri, fiyatı veya çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi vermese de Home butonunun olmayacağı gibi söylentilerin doğru olduğunu gösteriyor.

     

    Ayrıca Bkz.Yeni iPad Pro nasıl olacak?
    Daha önceki raporlar Samsung'un Galaxy Tab'da fiziksel tuşa yer vermeyeceğini öne sürmüştü. Yayınlanan video bu sızıntıları destekler nitelikte. Ayrıca tabletin oldukça kalın çerçevelere sahip olduğunu görüyoruz ki bu artık kabul edilemez bir durum. 2018 itibariyle mobil cihaz üreticileri çerçeveleri incelterek yeni tasarım anlayışına geçiş yapmaya başladı. Dolayısı ile bu açıdan tabletin hanesine büyük bir eksi yazılacağı kesin.

     


    Galaxy Tab S4 ne zaman tanıtılacak?


    Samsung muhtemelen Galaxy Tab S4'ü bir analist veya perakende iş ortağı etkinliğinde sergiledi. Yani bu da cihazın çok yakında duyurulabileceği anlamına geliyor. Şirket bir sonraki Galaxy Note telefonunu 9 Ağustos'ta düzenleyeceği lansmanda tanıtacak. Ayrıca 1 Ağustos tarihinde gizemli bir etkinlik düzenleniyor. Söz konusu etkinlikte "Samsung Galaxy cihaz serisine yeni bir ekleme" yapılabileceğine yönelik bilgiler var. Belki de Galaxy Tab S4'ün tanıtıldığını göreceğiz. Bu gerçekleşmezse tablet Galaxy Note 9 lansmanında duyurulabilir.

     








  • quote:


    Ayrıca tabletin oldukça kalın çerçevelere sahip olduğunu görüyoruz ki bu artık kabul edilemez bir durum. 2018 itibariyle mobil cihaz üreticileri çerçeveleri incelterek yeni tasarım anlayışına geçiş yapmaya başladı. Dolayısı ile bu açıdan tabletin hanesine büyük bir eksi yazılacağı kesin.


    Neresinden tutacağız tableti? Telefon değil ki bu tek elle çerçevesinden tutalım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten tabletten ince çerçeve beklemek nasıl bir şeydir? :) Her şey tasarım değil, kullanışlılık da önemli sağlamlık da önemli. Tablet ağırlığı yüzünden düştüğünde daha fazla hasar alır, ağır olduğu için tutması da zor olur. Tutmak için de çerçeve lazım...

  • Bu kadar kalinlig parmak izi sensoru on cerceveye rahatlikla konurdu ve tabiki haliyle kapasatif tuslari ile tipki Tab S3 deki gibi.

    Cok ustunde durulmamis yenilik pek yok .

  • telefonda bile çerçevesiz diye diye iyice ucubeye döndü, tableti elde tutabilmek için çerçeve gerekli. çerçeve boş duracağına işlevsel tuş, parmakizi okuyucusu ekleselermiş denirse o konuda hak verirdim.

  • iPad'ler tuttuğunuz eli algılamıyor/kabul etmiyor. Yani zor bir şey değil, çerçevelerin küçülmemesi için hiçbir sebep yok.

    Bu sene gelecek çerçevesiz iPad ile bu yorumların yok olacağına eminim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir hayal kırıklığı...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tab S3 hayal kırıklığı idi. S4 te öyle olacak. Tablet kulvarında ipad e yaklaşamıyor bile.



    Bence Samsung bilinçli olarak bunu yapıyor. İyi bir tablet üretse note telefon serilerine satışta zarar vereceğini falan düşünüyor olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.