Şimdi Ara

The Makina - Buğra Akpınar | Mesut Çevik ile Canlı Saat 20.00'da sizlerle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  

    Saat 20.00'da otomobil dünyasının aykırı ismi The Makina - Buğra Akpınar ile canlı yayında olacağız. Yayıncılık hayatı ve oyunculuk kariyeri üzerine özel bir sohbet sizleri bekliyor.

     

     



  • Çağıracak adam mı bulamadınız başka

  • Buğra reyis adamın dibidir burada memur edition araçlara sahip olan üyeler buğrayı pek sevmezler modifiye dünyasındandır kendisi. selam olsun.
  • bu ne şimdi ya

  • Otomobilden zerre anlamayan sovmenleri ovmeyi ne kadar seviyorsunuz itimat etmeyin arkadaslar boyle tiplere... birde boyle seylerin reklamini gidin kendi instagram sayfanizdan yapin burayi kirletmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav ne alakası var bu adamin bu forumla, ne bilgi birikimi var? Oturup şöyle egzoz patlattım böyle gazladım şu coilover'ı taktım bunları mı konuşacaksınız?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en çok izlenen iki videoyu izledim. zengin kekolar var. arabaları var . pahalı arabalar bu arabalar hızlı arabalar gaza basıp ses yapıyorlar. eleman küfür ediyor bunları anladım dh ile ilişkisni anlamadım ama.

  • Ayşe yildizla Kerem ustayi da bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polestar191

    Otomobilden zerre anlamayan sovmenleri ovmeyi ne kadar seviyorsunuz itimat etmeyin arkadaslar boyle tiplere... birde boyle seylerin reklamini gidin kendi instagram sayfanizdan yapin burayi kirletmeyin
    İmza atılası bir yorum..
  • Yukarıda zaten " yayıncılık hayatı ve oyunculuk kariyeri " üzerine bir sohbetten bahsediyor. Bilmeyen varsa da Buğra daha önce Otopark ta kurgucu olarak çalışıyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmamış. Carviser'ı da davet edersin bu gidişle. Arabaya uyumlu nasıl giyinilir nasıl saat takılır uzun uzun onları konuşursunuz güzel olur. Sitenin seviyesini düşürecek bir eylem olarak görüyorum. Bu site ne zaman ki kurallarından vazgeçti o zaman memnuniyetsiz, şikayetçi üyeler oluştu. Yaprak dökümü yıllardır sürüyor. Yeni gelen üyeler yararsız kendiliğinden biten otlar misali. Meyve veren ağaçlar kurudu.

    Konu arabaysa işinin ehli adamları görmek isteriz. Türk otomobil basın-yayınına bu zamana kadar en büyük katkıyı tek bir kişi yapmıştır. O da kıskanç insanların hasetiyle bu ülkede yaşayamayıp Amerikaya gitmiştir. Beyin göçünün bir diğer yönünü de kendine yapılanlar sayesinde gördük. Türkiyedeki kıskanç insanlar hiçbir başarıyı cezasız bırakmıyor.

    And Mehmet Çetin'i neden davet etmiyorsun? Steerr.com a girip kendisine bir özel mesaj yazsan akşamına skype açar canlı yayına alırsın. Böyle işler yapsan biz seni takdir etmesini de biliriz. Derdimiz üzüm yemek. Üstüne alınma. 8 senedir seni izliyorum Mesut reis. Eskiden takdir etmezdik çünkü kaliteye alışmıştık. Şimdi de övemiyoruz çünkü eskiyi biliyoruz.





  • Birisi site seviyesi demis de bu sitenin ne gibi bir seviyesi,itibari var? Olucusu,trollu ve yalancilariyla un yapmis bir site???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polestar191

    Otomobilden zerre anlamayan sovmenleri ovmeyi ne kadar seviyorsunuz itimat etmeyin arkadaslar boyle tiplere... birde boyle seylerin reklamini gidin kendi instagram sayfanizdan yapin burayi kirletmeyin
    aasshhusa valla iyi güldüm yaa otomobilden zerre anlamayan demek. İyimiş cidden burdan adamın teki böyle yazınca buğra cahil oldu birden zaten. Yav tanımıyorsanız sallamayın bari.
  • Gelmişken trafikte insanların hayatını tehlıikeye atacak hareketler yapmamasını söyle bari. Sırada kim var doğan slx ile apaçiler mi? seviye yerlerde..

  • And ile büyük kavgaları olmuştu. Hatta And'ın kendisi için "uyuşturucu bağımlısı, sayısız kurumdan kavgalı ayrılmış (Carviser ve Otomobil Dünyam dahil), defalarca otokontrolünü kaybedip çevresine fiziksel şiddet uygulamış sabıkalı bi tip" diye cümlesi vardır.

    Devamını okumak isteyen için;
    https://www.otopark.com/forum/threads/tekzip.3615/#post-98137

    Edit: An itibariyle sorduğum soruyu cevaplıyor. And mevzuu.

    Edit 2: Yayın kesildi konu yarım kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muqarnas -- 2 Ağustos 2018; 20:32:32 >
  • Buğra gibi boş beleş YANCI bir tiple neyin muhabbetini yapıyorsunuz gerçekten anlamıyorum gerçekten aklım almıyor benim :/

  • Forumun kendi üyelerinden Cevat Vardarlı var iken konuk olarak başka kişi niye arıyorsunuz ki?

    Başkası olacaksa da Modifiye falan isteniyorsa Driven34 - Can Eyilik var.

    Benzin TV var.

    Her ne kadar takipçi için bi ara oyuncu ve youtuber'ları konuk edip seviyeyi düşürmüş olsa da tekrar yükselişe geçen Doğan Kabak var.

    8 silindir gibi 'underrated' bir efsane var.
  • Sanal Bellek S kullanıcısına yanıt
    cevatı alın da izleyelim .
    oto genelde efendi efendi takılır , eleştirili mesajlara bile kibar uslubuyla cevap verir.severiz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.