Şimdi Ara

Resmi WinZip uygulaması Microsoft Store'a geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • WinZip Computing, Windows 10 cihazlar için resmi uygulamasını çıkardı. WinZip Microsoft Store Edition isimli uygulama şu anda Microsoft Store'dan indirilebiliyor.

     

    Windows 10 için özel olarak geliştirilen uygulama .zip, .rar gibi 26 sıkıştırılmış dosya formatını destekliyor. Ayrıca Microsoft OneDrive, Dropbox, Google Drive vb. gibi bulut hizmetlerine bağlanabildiğini de belirtelim.

     

    Ayrıca Bkz.Snapdragon 855 üretimi Ekim ayında başlayacak
    Uygulamayı şu anda ücretsiz bir aylık deneme sürümü olarak kullanmak mümkün ancak deneme süresinden sonra kullanmaya devam edebilmek için aylık abonelik gerekiyor.

     


    Askeri sınıf şifreleme ile verilerinizi koruyor


    Ücretsiz deneme sürümünün WinZip uygulamasının tüm özelliklerini sunduğunu belirtelim. WinZip uygulaması sosyal medya ve anlık mesajlaşma hizmetleri üzerinden dosya paylaşımı yapılmasını da sağlıyor.

     

    Şirket ayrıca kullanıcılara dosya paylaşımından önce parola ve askeri sınıf şifreleme ile verilerini koruma seçeneği de sunuyor. WinZip Microsoft Store Edition uygulamasını denemek isterseniz buraya tıklayarak Microsoft Store üzerinden indirebilirsiniz.




  • 7zip, ardından winrar'ın sıkıştırması daha iyi ancak günümüzde winzip daha yaygın ve bir takım ek özellikler ekledi yazılımına, bana kalırsa sade 7zip ve winrar'ın sade olması daha iyi ancak bu programların geneline olan ihtiyaç günümüzde giderek azalıyor. Çünkü artık birçok format sıkıştırmalı ve bu programlarla zaten sıkıştırılmış bir veriyi daha fazla küçültemiyoruz, çok spesifik bir şey olmadıkça ve verilerin toplu bir paketin içinde durmasını istemedikçe kullanmanın mantığı kalmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 24 Ağustos 2018; 21:29:11 >
  • 7zip daha iyi.Hem de açık kaynak,indirip açık kaynak yazılımlara elimizden geldiği kadar destek olalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37A42C87E -- 24 Ağustos 2018; 21:19:46 >
  • 2832... sayisina kadar hatirliyorum tam 2832 fotografim vardi zipledigim, bir gun diske tasirken elektrik gitmisti ben yine bir sey olmaz diye dusunmustum islem iptal olmustur, nasil olduysa zip dosyasi zarar gormustu cikartmaya calistigimda 14 15 gun gibi tahmini sureler verir uzun sure sonra pcyi kitlerdi cikartamazdiniz . o gun bu gundur kullanmam hic bir sikistirma yazilimini korkuyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bandogge

    2832... sayisina kadar hatirliyorum tam 2832 fotografim vardi zipledigim, bir gun diske tasirken elektrik gitmisti ben yine bir sey olmaz diye dusunmustum islem iptal olmustur, nasil olduysa zip dosyasi zarar gormustu cikartmaya calistigimda 14 15 gun gibi tahmini sureler verir uzun sure sonra pcyi kitlerdi cikartamazdiniz . o gun bu gundur kullanmam hic bir sikistirma yazilimini korkuyorum

    Bence yanlış ders çıkartmışsın bu olaydan kendine. Kes yapıştır değil; kopyala yapıştır yapmalıydın veri kaybından endişe ettiğin bu gibi durumlarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7zip rocks '.."

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bandizip'ten sonra kralını tanımam.

    | Completely free and powerful.

  • 7zip varken halen bunu kullan var mı ?
  • Bandogge kullanıcısına yanıt
    Resim dosyaları zaten sıkıştırılmış olduğu için ziplemek boyutunu düşürmez. Üstüne bir de her bakmak istediğinde zipi açman gerekir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen WinRAR lisansı satın alın
  • 7zip

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hatırladığım kadarı ile 7zip sıkıştırdığı dosyanın içeriğine kendi linkini falan koyuyor (tabi bu mutlaka ayarlardan kapatılıyodur diye düşünüyorum genede can sıkıcı) winrar kullanıp kolaylığına basitliğine alışan biri winrar ı bırakıp başka arşiv programı kullanmaz diye tahmin ediyorum. Tabi buna vakti zamanında cüzi bir ücret ödeyip ömürboyu lisans aldı iseniz zipti rardı derdin kalmaz.

  • Program indirmek mi?

    Windows gezgininden dosyaları seçip sağ tıklayıp menüden sıkıştır seçeneğine tıklamak ve Sıkıştırılmış dosya seçildiğinde gezgin çubuğunun winzip butonlarını göstermesi yetmeli.

    Hala işletim sistemi olamadı, bizi işletiyorlar...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.