Şimdi Ara

Creative MuVo V100 olanlar buraya... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
8.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Forever Muvo
  • Arkadaşlar merhaba, eski bir muvo kullanıcısıyım 512 mb lığı en sonunda bozuldu ve geçtiğimiz hafta yeni bir muvo v100 aldım beyaz. Gayet memnunum, fakat bir şey dikkatimi çekti; ben bunu Teknosa dan aldım. Geçtiğimiz gün kurulumunu yaptım bilgisayara, kullanma kılavuzunu takip ederken "...cd kurulumu bittikten sonra alkaline pili takınız" gibi devam ediyordu.Fakat içini açtığımda içinde zaten Duracell pil vardı. Bugün gittim Teknosa ya sordum "Bu durum normal midir pil oluyor mu? Bir yanlışlık olmasın?" dedim. "Hepsinde pil oluyor" dediler. Fakat internette Creative ve Duracell işbirliğine dair bir şey bulamadım kaldı ki, bu doğruysa eğer bu adamlar neden kılavuzun belli bir evresinde pili takmamı söylesinler. Anlamadım siz ne diyorsunuz? Sizinkiler de pilli mi geldi?Eğer öyle olmadıysa ne yapılmalıdır çünkü Teknosa gibi bir yerden sıfır fiyatı verip böyle bir şeyle karşılaşmak hoş olmaz.Teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: merdh17

    Arkadaşlar merhaba, eski bir muvo kullanıcısıyım 512 mb lığı en sonunda bozuldu ve geçtiğimiz hafta yeni bir muvo v100 aldım beyaz. Gayet memnunum, fakat bir şey dikkatimi çekti; ben bunu Teknosa dan aldım. Geçtiğimiz gün kurulumunu yaptım bilgisayara, kullanma kılavuzunu takip ederken "...cd kurulumu bittikten sonra alkaline pili takınız" gibi devam ediyordu.Fakat içini açtığımda içinde zaten Duracell pil vardı. Bugün gittim Teknosa ya sordum "Bu durum normal midir pil oluyor mu? Bir yanlışlık olmasın?" dedim. "Hepsinde pil oluyor" dediler. Fakat internette Creative ve Duracell işbirliğine dair bir şey bulamadım kaldı ki, bu doğruysa eğer bu adamlar neden kılavuzun belli bir evresinde pili takmamı söylesinler. Anlamadım siz ne diyorsunuz? Sizinkiler de pilli mi geldi?Eğer öyle olmadıysa ne yapılmalıdır çünkü Teknosa gibi bir yerden sıfır fiyatı verip böyle bir şeyle karşılaşmak hoş olmaz.Teşekkürler.

    evet arkadaşım hepsinden duracell pil çıkıyor.Ben de teknosa dan aldım.Kafana birşey takılmasın.
    Benim soruma cevap verebilecek yokmu arkadaşlar!!!
    quote:

    merhaba arkadaşlar.bende muvo v100 aldım.fakat bi sorun var.kulaklığı tam takınca sadece bir taraftan ses geliyor.yarım takınca iki taraftan da ses geliyor yani olması gerektiği gibi.bu normal bi durum mu yoksa bendeki mp3çalarda bi sorun mu var.garantiye göndermelimiyim.kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
  • arkadaşlar bendede bu aletten var...ve özelliklerinde usb 2.0 demesine rağmen benim alet usb 1.1 çünkü o kadar yavaş ki..ve everest programında uğraştım baya ve o prg da usb 1.1 old yazılıydı..şimdi ne yapmam lazım....aldığım yer eskişehir media markt.....
  • arkadaşlar bende yeni v100 aldım şarj olayını nasıl halledeceğiz sürekli yeni pilmi takmamız lazım.
  • sonuçta crative iyidir heralde
  • @buraktay katılıyorum benimde öyle bir günden bir güne pil bitiriyorum şarjlı pil olayından lazım bize
  • quote:

    Orjinalden alıntı: superman_27

    Arkadaslar bende muvo v100 var, ancak bir sorunum da var yardim ederseniz cok mutlu olurum.Arkadasimin bilgisayarinda takılı iken mp3 calarım birden cıkardı usb kısmından cihazımı (yani donanımı guvenle kaldır yapmadan ) artık usb mi ne zaman hangi bilgisayara takarsam takayım bilinmeyen aygıt diyor, yani tanımıyor hiçbir bilgisayar.Ne yapmam gerekir ? CD sini mi yuklemem gerekiyor ? CD'si de yok elimde.Creative'in sitesinden indirdigim dosyalar da işe yaramıyor bazıları error veriyor. Ne yapmam gerekli sizce? Cok tesekkur ederim simdiden. Olmaz sa teknik servise verecegim.



    Arkadaşlar benm v100'de de aynı sorun war bilgisi olan warmı servise gönderdim üzerindeki seri nosu silinmiş diye yapmadı ve kutusunu istedi 2 sene önceki kutuyu nasıl bulayım oda yok yazılım falan yükleyerek düzeltemezmiyiz???
  • ürünün web sayfasında kurtarma programı onu indirerek sornunuz çözebilirsiniz eğer geçen 6 ay içinde çözmediyseniz tabi.
  • Creative Muvo V100 mp3 çalarım her kapatıp açtığımda ilk şarkıdan başlıyor çalmaya.
    Yani ben 5. şarkıda kapatsam da tekrar açtığımda ilk şarkıdan sıfırdan başlıyor çalmaya.
    Ayrıca ekolayzır ayarlarını da her açtığımda sıfırlıyor.

    Bunun sebebini veya çözümünü bilen var mı?Yardımcı olabilecek birisi?
    Acaba versiyon güncellesem düzelir mi bu sorun ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l_l

    ürünün web sayfasında kurtarma programı onu indirerek sornunuz çözebilirsiniz eğer geçen 6 ay içinde çözmediyseniz tabi.


    +1905
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutkiper1

    Creative Muvo V100 mp3 çalarım her kapatıp açtığımda ilk şarkıdan başlıyor çalmaya.
    Yani ben 5. şarkıda kapatsam da tekrar açtığımda ilk şarkıdan sıfırdan başlıyor çalmaya.
    Ayrıca ekolayzır ayarlarını da her açtığımda sıfırlıyor.

    Bunun sebebini veya çözümünü bilen var mı?Yardımcı olabilecek birisi?
    Acaba versiyon güncellesem düzelir mi bu sorun ?

  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowww -- 25 Temmuz 2010; 18:38:52 >
  • satan varmı ya. ben bi tane kaybettim bi tanede bozdum. yenisini arıyorum ama bulamıyorumda.. satan varsa nasıl iletişime geçeriz ki.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.