Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.104
Cevap
253
Favori
774.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar

    2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) Adlı konumuz AKTİF

    İyi forumlar dilerim.
    (Bu mesaj yeri Konaklama fırsatlarına ayrılmıştır)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Ama yollarımız, hava limanlarimiz var, kaymak gibi asfaltlı (kısmen) otobanlarimiz var, hız sınırları olsada. Bugüne kadar hiç siyaset konusmamistim burda ama benim güzel ülkemde benin yapamadığım şeyleri benim imkanlarimi kullandirarak yaptırıyorlar. Yazık valla, ben yemesem badem olur, gitmesemde olur ama böyle giderse sizin de çocuklarınız gidemicek. Her sene daha kötüye gidiyor alım gücümüz, her ay çıktıgim haftasonu kaçamaklari( coğrafi konumumdan faydalanarak) artık çıkamaz oldum. Muğla Aydın arası 1.5 2 saat her ilçesine. Oteliydi,yemegiydi,akaryakıtı idi derken 600 700 liraya mal oluyor. Geçen seneye kadar yapardık hanımla bu kaçışları, bu sene bütçeyi zorlayacak diye yapamayacağım. kusura bakmayın bu bir veryansindir.
    Bu fiyatlarla hiç gerek yok. Her yıl gidiyoruz da ne oluyor? 5 yıldızlı otel tatilinden instagram fotosu haricinde bir anı kalmıyor bence. 1 veya 2 yıl geriye dönüp bir bakılırsa, herkes aynı şekilde düşünecektir. Bu saatten sonra da milyarları o otellere gömecek değilim. Yeterince gidip gördüm zaten.

    Rus turistin sıcak hava, deniz, güneş imkanı kısıtlı, o yüzden atlayıp geliyor ve bizim gibi 3-5 gün değil, 2 hafta otelde kalıp tatilini yapıp ülkesine dönüyor. Arap desen, ülkesinde başını bile açamıyor ama burada bikiniyle geziyor, o da bu sebepten buraya gelip tatilini yapıyor. Zaten para sorunları da yok veya daha indirimli geliyorlar.

    Biz ise 365 gün bu ülkedeyiz. Tüm kurşunumu şu ortamda niye 1 haftalık tatile harcayayım ki?

    2019 tatil f/p fırsatı bence 5 yıldızlıya gitmemek. Not olarak düşeyim de, eleştiri gelmesin
    Birileri de çıkıp %10 maksimum %25 zam gelir diyordu. Çok biliyorlar ekonomiyi. Birisi de çıkıp turisti hedeflemişlermiş biz fakirleştik demiyor da. Adamın parası 6.6 kat değerli asgari ücret 1.400 euro. Daha fazla paraya satmayı hedefleyecek adam tabi. Senin Türkiye dışında tatil yapma seçeneğin bile yok.
    Bence bu konu mevcut durumda gereksiz kaldı. Uygun fiyatlı düzgün otel kalmadı. Bırakın oteli herkes geçim derdine düştü. İNŞALLAH cumhurbaşkanlığının marmaris oklukta
    memleketin bekası için yaptırdığı milyar dolarlık yazlık tanzim tatile açılırsa halk için gideriz bizde. ALLAH sonumuzu hayr etsin.
    Konu için uygun değilse yazdıklarım silinsin lütfen

    29.08.2019 bir gün izin alıp Zafer bayramı ile birleştirip eşimle 3 gece 4 gün tatil yapalım diye bir gün önce ETS yi arayıp uygun temiz ultra her şey dahil bir oteliniz var mı diye sordum. Bodrum' da Goddess of Bodrum Isis Hotel tavsiye ettiler. Hem de kampanya var deyince ben de aldım. Ets de hiç sorun yaşamadığım için güvendim firmaya. Günlük kişi başı 400 tl ye karşılık geliyor verdikleri fiyat. Dün 12 gibi otele giriş yaptık. Saat 14 00 gibi odanız hazır olur deyip bizi yemeğe ya da lobi barda dinlenmeye yönlendirdiler. 14 00 olunca bir arkadaş gelip odanız hazır deyip bizi odamıza kadar götürdü. Oda otelin en uzak kısmında en üst kat bir oda. Kokudan içeri giremedik desem yeridir. Sadece çarşaflar değiştirilmiş, ne banyo ne de tuvalete temizlik görevlisi girmemiş. Odadaki dolaplar, ayna hepsi leş durumdaydı. Resepsiyon çooook uzak olduğu için hanıma sen bekle ben gidip konuşayım dedim. Resepsiyona durumu anlattım. Bir tane nursuz adam vardı bana dedi ki sıraya alıyoruz odanızı 2-3 saate görevli gelir temizler dedi. Ya da size ana bina da oda verelim günlük 240 tl fark alalım dedi. Ben de bekleyemem o kadar fark ta çok fazla dedim başka bir oda verin bize temiz diye ısrar ettim. Ets görevlilerinden de yardım istedim. Şunu söyleyeyim ETS görevlilerinin otelde hiçbir söz üstünlüğü yok pasif elemanlar. Neyse sizi yarın başka bir odaya alalım dediler. Ben de ETS görevlilerine beni ya başka bir otele yerleştirin aynı şartlarda, ya da paramı iade edin dedim. Bir otel buldular ama 1000 TL fark istediler. Ana bina ya bile aldıramadı ETS ciler beni. Neyse İzmir den gitmiştim Bodrum a şimdi yine İzmir deyim. Paramı iade edeceklermiş. Yani buldukları tek çözüm para iadesi. Benim tatilimi rezil ettiler, gümümü yollarda geçirdim. 600 km yol yaptım boşuna.
    Arkadaşlar uzun süredir bu forumu takip ederim. Maddi geliriniz nedir ne kadardır bunu da bilmiyorum fakat konu başlığı "tatil fırsatları" olan bir konuda sürekli Voyage tatili aldım Voyage ile kıyaslayalım gibi basmakalıp sorular görüyorum. Gerçekten geliri orta seviyenin uzerinde Olan birisi olarak o bahsi geçen otellerde tatil yapma fırsatı bulamıyorum. Siz maşallah her sene oralara ve eşdeğeri otellere gidiyormuşsunuz sizin adınıza seviniyorum fakat bu konuya her girdiğimde aynı zamanda moralim de bozulmuyor değil. Evet sizi bu konuda kısıtlama hakkim yok fakat bu başlığın bu tarz yorum ve girdilerle amacına ulaşacağını da sanmiyorum. Üst sınıf tatil yada sadece otel ve tatil onerisi gibi bir başlıkta çok daha iyi anlaşabileceginizi umuyorum. Saygilar iyi tatiller ve eğlenceler.

    Dip not: Bu mesajımi da görevli olarak bulunduğum Florida' dan yaziyorum fakat ailem ile o bahsi gecen otellere gidememem de ironik o ayrı.
  • Merhabalar

    Bu mesaj yeri Konu bütünlüğü bozulmaması adına hazırlanıcak kurallara ve hotel incelemelerine ayrılmıştır.
  • Sezonu açtık mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese gönlünce tatiller dilerim.
  • Herkese simdiden iyi tatiller



    Benim 2019 yazinda alacagim 4 otel icin erken reservasyonda ilk fiyatlarina bakacagim oteller



    Voyage belek

    Voyage torba

    Hilton kemer

    Didim beach resort (f/p olarak iyi)



    Hilton cok yuksek fiyattan acarsa sueno golfe cevirecegim rotayi



    Didim beach resort icin yakin zamanda degerlendirme yazacagim.



    Fiyatlar konusunda %30 zamli acilacak diye dusunuyorum otellerin umarim yanilirim insallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmalarin erken rezervasyon tarihlerini paylasarak baslayabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HardLoveBaby H kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam TURSAB başkanının %40 gibi bir tahmini vardı fiyatlar konusunda.
  • bynoun kullanıcısına yanıt
    Doğru hatırlıyorsun hatta minimum %40 zam bekleniyor malum enflasyon %35'den aşağı olmıcak yıl sonu.
    Şuda var yerli turiste ayrılan kapasitede %20 düşürülcek.

    2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun bende bu sene erken rez. Düşünüyorum,geçen sene erken rez fırsatları hangi otellerdi arkadaşlar araştırmaya baslayayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adiosçulardan güzel öneriler bekliyoruz. Malum geçen sene nisan kampanyası çoğu kişiyi mağdur etti.

    Seturda da seçenek ets ve jolly göre az her sene setur geriye gidiyor. Umarim bu sene erken rezervasyonda iyi seçenekler olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese bir oneri.fiziki olarak muhatap bulamayacaginiz firmalardan ozellikle bu sene rez yaptirmayin.
    Ben sahsen jolly ve ets disina cikmayi dusunmuyorum.

    gelecek sene pek ic acici gozukmuyor ekonomi.Bu konkordato vs de baya populer oldu.Bu yuzden dikkat edin.
  • %40 larda bir artış olacağını düşünmüyorum fiyatlarda, yerli turistin kaybını göze alamazlar. Malum dış politikada bu kadar çit kırıldım bir ülke iken komşularımızla aramızda iyi diyerek yerli turistin ölümünü istemezler bana göre. Unutmayalım 2 sene önce yerli turist çoğunu ipten almıştı , yabancılar Türkiye'nin adını unuttuğunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Rus krizinde bile burnundan kıl aldırmadı büyük oteller. Gider kaleminde yüzde 50 artış oldu son 3 ayda bütün işletmelerin bizlerin.. Hani hepimiz tahmin yapıyoruz benim gördüğüm resmi enflasyonun üstüne yüzde 10-15 daha eklemek lazım resmi enflasyon da aralığa kadar yıllık 25-30 bandinda açıklanır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum enflasyon oranının aciklanandan çok daha fazla olduğunu ama artık herkes biliyor, turist senle aynı odada kalsa da senden çok daha ucuza kalıyor. Buna güvenerek müthiş artışlar beklemiyorum diyorum. Az kaldı bir ay sonra göreceğiz. Haa %40-50 artarsa da gitmeyiverelim arkadas, bu sene ben gitmedim mesela inanın birşey kaybetmiş hizsetmedim. Butik otellere,pansiyonlar ve dışarıda yemek içme ile hallederiz bu işi napalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Butik otellere pansiyonlara da dışarıda yeme içmeye de aynı oranda zam gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GKHN1905 G kullanıcısına yanıt
    O zaman Bim, A101 plastik havuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Günlüğü 250 300 olan yazlık daire kiralayıp yemeği siz yaparsanız uygun olur. Öteki türlü HD otel fiyatına gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 11 Ekim 2018; 11:54:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene once suenodan aldigimdada ayni şeyler soylendi , gecen sene 2800 e 6 gun gural aldigimdada ayni seyler söylendi , bu senede erk. rezr. acildigi gibi alicagim güzel bir otel sonra burda herseyi elestiren malum kesim sezonunda 10 binlira verilirmi siz nasil insansiniz diyecek neyse onlarin ceneleri yorula dursun ben keyfime bakarim Rabbim sağlık verirse , her sene en az 2 otele giderim arkadaslar niyetiniz varsa erk rez. degerlendirin derim sonra pismanliklari cok okuyoruz buralarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene erken rezervasyon candır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.