Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 1 [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.603
Cevap
71
Favori
138.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, ürünü yeni alan birisi olarak sormak istediğim ve beni hayal kırıklığına sürükleyen bir şey var, ses ile yazı yazma yani dikte etme özelliği türkçeyi desteklemiyor mu ?
  • bu saat ile tissot un bir modeli arasında kaldım biri akllı saat biri mekanik katagori farklı biliyorum ama şuan smartwatch 3 kullanıyorum sony android wear çok geniş bir yelpazeye sahip samsung da uygulama azmış diye duydum ve spotify gmail bildirimleri sorunlu vs diyorlar (3.parti uygulamalar) not tel s9 plus ama note 9 veya mate 20 proya geçeceğim
  • Yeni güncellemeyi yapan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    ben yaptim bi degisiklik farketmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinkilic84

    ben yaptim bi degisiklik farketmedim
    Bazen güncellemeyle bozulmalar falan oluyor ya ondan sordum sorun yoksa bende yaparım o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyhnk -- 5 Aralık 2018; 16:39:34 >
  • 12.24 MB.mi ne geldi bana şimdi de yapıyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. www.facer.io sitesinde çok güzel arayüzler var. Oradan da saat şekilleri indirebilirsiniz. Önce üye oluyorsunuz. Sonra uygulamayı telefonunuza indirin. Saate de aynı uygulama yükleniyor. Saatte facer uygulaması açıkken bilgisayardan istediğiniz şekli seçip göndere basıyorsunuz. Birkaç saniye sonra telefona inmeye başlıyor. Şekli değiştirmek için 3 kez ekrana tıklamanız gerekiyor. Tekrar samsungun kendi arayüz uygulamasına geçmek için ise bildiğimiz yöntem yani saat üzerine uzun bastırmak yeterli. Hava durumu için telefondan facer uygulamasına gelip bulunduğunuz bölgeyi seçmeniz gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnasuyu -- 7 Aralık 2018; 11:41:4 >
  • turnasuyu T kullanıcısına yanıt
    Cidden çok güzelmiş ben de kullanmaya başladım. Paylaşım için teşekkürler.
  • Selamlar, eşime bundan almayı düşünüyorum. Telefonu Xiaomi Redmi Note 5 bu saati sorunsuz kullanabilir mi. Ekstra bir program mı kurması gerekiyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eléctronics

    Selamlar, eşime bundan almayı düşünüyorum. Telefonu Xiaomi Redmi Note 5 bu saati sorunsuz kullanabilir mi. Ekstra bir program mı kurması gerekiyor?

    Evet ben mi 8 de kullanutirum MIUI de ilk kurulumda biraz sorun oluyor ama kuruluyor bir kaç sayfa önce nasıl yapacağınıza dair bilgiler var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turnasuyu

    Merhaba arkadaşlar. www.facer.io sitesinde çok güzel arayüzler var. Oradan da saat şekilleri indirebilirsiniz. Önce üye oluyorsunuz. Sonra uygulamayı telefonunuza indirin. Saate de aynı uygulama yükleniyor. Saatte facer uygulaması açıkken bilgisayardan istediğiniz şekli seçip göndere basıyorsunuz. Birkaç saniye sonra telefona inmeye başlıyor. Şekli değiştirmek için 3 kez ekrana tıklamanız gerekiyor. Tekrar samsungun kendi arayüz uygulamasına geçmek için ise bildiğimiz yöntem yani saat üzerine uzun bastırmak yeterli. Hava durumu için telefondan facer uygulamasına gelip bulunduğunuz bölgeyi seçmeniz gerekiyor.

    Deneyim teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitarxtanbuL -- 9 Aralık 2018; 23:55:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S3 gear frontier kayışları bu saate (46mm )oluyor mu arkadaşlar deneyen var mı?
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    Oluyor bende deri yeşil olan var
  • Arkadaşlar,

    Bu saati bir kaç gün önce aldım.

    Daha önce Apple Watch kullanıyordum. Onda saatin okuduğu sağlık bilgileri e-nabız'a aktarılabiliyor.

    Benzer şekilde Samsung Galaxy Watch'un okuduğu sağlık bilgileri e-nabız'a nasıl aktarılıyor?
  • Saati akşam şarja takıp bırakınca sabaha kadar sorun olur mu? Sanki biryerde şarj olduktan sonra şarja uzun süre devam edilmesinin pil ömrünü kısalttığını okumuştum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Klbroglu

    Kısaca 1 günlük deneyimleri aktarayım;
    Artılar:
    -Özel bir okulda sınıf öğretmenliği yapmaktayım; gün içinde kurum içi mailler ve WhatsApp yazışmaları, veliden gelen mailler vs. bir çok iletişim oluyor. Tamamını saat üzerinden görmek büyük artı. Bazen önemli mailler vs. olabiliyor. Hatta ilk ders yoklamasını sisteme girdikten sonra bile WhatsApp üzerinden müdür yardımcımıza gönderiyoruz. Diğer şubeden biri yazdıktan sonra cevap olarak kendi sınıfımı gönderdim. Teneffüste öğrencilerimle vakit geçirirken de aynı şekilde saatin bu özelliği işime gelmedi değil.
    -Bir PowerPoint sunusunu saatten PPT düzenleyici ile oynattım, hatta biraz daha ileri gidip kısa bir süre saat ekranını fareyi hareket ettirmek için kullandım. Belirli ölçüde sunum kalemi işlevi gördü. Gayet de kullanışlı idi. Sunumu ister dokunarak isterseniz bezel ile ileri geri oynatabiliyoruz.
    -Sabah evden 06:15 gibi telefonumun şarjı %100le çıkardım, 16:30 da %35-30 arası kalırdı bugün %55 civarı kaldı geriye. (Telefon Note 8, tüm bildirimler, konum vs. sürekli açık. Sadece saati kullanmaya başladıktan sonra AlwaysOnDisplay'i kapalı duruma getirmiştim.)
    -Okulda katlar arası in-çık, yürüme vs. derken gün içinde sürekli sağlık bildirimleri aldım, işime gelmedi değil. An itibariyle de 27 kat inip çıkmışım gün içinde. Bu bildirimler hoşuma gitmedi desem yalan olur. Saat gelene kadar Samsung Health uygulaması kapalı olurdu.
    -Benim için en önemli şeylerden biri müzik dinlemek. BeatsSolo2 ve Galaxy Watch'ı aynı anda kullanırken ve saat üzerinden müzik geçişlerinden hiçbir problem yaşamadım. Telefonu sürekli elimde değil artık. Hatta cebimde bile değil. Serviste veya toplu taşımada iken çantada.
    -Eve gelirken ev arkadaşımı da saat ile arayıp kablosuz kulaklık ile konuştum. Bu da bir diğer pratiklik. Telefona dokunmama gerek kalmadı ve pratik bir şekilde halletmiş oldum.
    -Sıkıldığımız anda saat arayüzü değişmesini saymıyorum bile. İstediğimiz tarza dönebiliyor.
    Eksiler:
    -Eksilerin tamamı uygulama desteği ile ilgili. Tüm bildirimleri görmek güzel (sosyal bir girişimde Slack kullanıyoruz, oraya düşen mesajları bile okuyabildim) ama keşke bazı uygulamaları tüm özellikleri ile saatten kullanabilsek. Mesela WhatsApp, mesela Twitter, mesela GMAİL. (Samsung mail'e okulumuzun k12 uzantılı mailini kuramadım. IT uzmanı ile yoğunluktan görüşemedim ama yıllardır Gmail kullanan birisi olarak Gmail tercih ederdim. Telefondan tabi ki mail atmayacağım ama bazen "Meiliniz ulaştı, sevgilerimle." yazma ihtiyacı hissettiğim mailler oluyor onlar için bile ciddi bir pratiklik katabilirdi.
    Tüm eksileri galiba işletim sistemine bağlayacağım. Tizen işletim sisteminin dezavantajları ne yazık ki "keşke" dedirtiyor.

    Sonuçta elimizdeki saat, akıllı telefon değil. Bu açıdan bakınca ve tek günlük deneyimde işimi kolaylaştırdığı söylenebilir. Bu fiyatlar verilir mi? Açıkçası ben hediyeler olduğu için ve teknolojiye olan düşkünlüğümden bu parayı ödedim. Kesinlikle ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Gerek saat arayüzü değişimleri gerekse kordon değişikliklerini düşününce kombinlerin artması sebebiyle kesinlikle pişman değilim. Gerçekten şık bir saatim var. Ve normal saatten fazlasını yapıyor. Keşke dolar, Euro alı başını gitmese, keşke vergi sistemi günümüz haliyle olmasa da bu tip ürünlere daha kolay erişebilsek ama maalesef şu anda elimizden bir şey gelmiyor.

    Umarım uygulama geliştiricileri günlük yaşamda kullandığımız uygulamaları Tizen için de geliştirir.

    Son olarak 1 günlük izlenimlerim bu kadar, pratiklik kazanacağımız uygulama tavsiyesi olanlar tavsiyelerini yazarsa varsa sevinirim.
    hocam merhaba,



    yazdıklarınızı görünce gözlerim yuvalarından fırladı.



    ev arkadaşınızı saat üzerinden arayıp, bt kulaklık ile nasıl görüşme yaptınız.



    bendeki durum;

    - bt kulaklık bağlı,

    - telefonun bt seçeneklerinde "telefon sesi için kullan" seçeneği aktif, "kişi paylaşımı seçeneği" pasif.



    - saat bağlı,

    - telefonun bt seçeneklerinde "telefon sesi için kullan" seçeneği pasif (bu seçeneği aktif hale getirdiğimde, görüşme sesi saatten geliyor).

    - bu durumda, gelen çağrıları saat ekranında görebiliyorum ve bt kulaklık ile görüşme yapabiliyorum.



    ancak,

    saat üzerinden arama yapmak istediğimde

    "telefonunuzdaki bt seçeneklerinden telefon sesi için seçeneğini aktif hale getirin"

    diye bir uyarı geliyor.



    sizin ev arkadaşınızı saat üzerinden arayıp, bt kullaklık ile görüşmeniz tam aradığım şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • naklov26 kullanıcısına yanıt
    Saat ekranında yukarıdan aşağı kaydırdığında AOD ayarı çıkıyor.
  • resit ugur R kullanıcısına yanıt
    Benzer durumu ben Apple Watch'da yaşamıştım. Sonradan Apple Airpods alıp deneyince şunu farkettim; Apple Watch Apple'ın kulaklığına bağlanıyor.

    Samsung Galaxy Watch'da Samsung'un GearX kulaklıkLa çalışıyor.

    Farklı bir kulaklık kullanıldığında Galaxy Watch üzerinden telefon görüşmesi yapılmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.